Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia! Engem érdekel de Pécel nagyon kiesik. Valamikor nem jársz Pesten?
Hozzám ha eljut, akkor viszem tovább neki.
De el mehetek érte, nekem macskaugrás Pécel.
Köszönöm, kedves tőled, ha meg tudom vele direktben oldani akkor nem fárasztalak vele.
Megvámolhatod mert egyeztettünk és megnyerted az elhozását.
Ha valakit esetleg érdekelnek a GPS-ek nekik hátha hasznos lesz: GPS időszámláló átfordulás
Nem mondom hogy itt is ez a gond, de simán lehet. Elvileg a firmware frissítés (ha van hozzájuk) megoldja. Bár a dátum/idő átfordulásától még a többi részének működni kéne csak rossz az időbélyeg de nem tudni hogy a gyártó nem tiltja-e a a helymeghatározást dátum/időhiba esetén. Másik cikk a GPS hivatalos oldaláról: GPS Week Number Rollover A hozzászólás módosítva: Kedd, 16:12
A sarukra rácsapnék meg a nagy ellenállásokra. Feltéve, hogy nem több kilo mint a múltkori csomag.
40 A biztosíték 10 db és érdekes feszültségű izzók vihetők Zuglóból vagy Bgyörökről. E 27- esek, 130 V 25 W, 3 db. 140 V 60 W 7 db. 110 V 60 W. B22- esek, 110 V 60 W, 240 V 15 W 3 db., B 15- ös 220 V 15 W 3 db.Egy db B22- es foglalatot is adok.
A hozzászólás módosítva: Sze, 14:52
elvihetőKedves Kollégák!Rákoskertről (Bp. XVII.ker.) ingyen elvihető eszközök: *kábelcsatornák, a szürkébe szerelvények szerelhetők (dugalj, pneumatika,...), mindnek van "teteje" *WIFI hélix antenna, szolgáltató bontotta le, egy wifi roouteren volt sok évvel ezelőtt *oszcilloszkópok: A TVMiniszkóp kontaktos a KS körül, a nagy emlékeim szerint működik, de egy kis törődést meghálál ![]() *kapumozgató motorjai, működnek *szovjet akkutöltő toroid trafó, 145W Kérlek, itt jelezd először, ha szeretnéd valamelyiket vinni. Érte kell jönni, nem postázom, nem viszem sehova... Köszönöm, hogy elolvastad. Szép napot!
Szia!
A WIFI hélix antennát kérem szépen.
Szia, kapunyitó motorok hány voltosak? 230, akkor kérném.
vegyes dolgokXVIII. kerületből ingyen elvihetők az alábbi dolgok:VT Fehérvár rádió, Telex gép tartozék fém doboz nyákok szovjet mérőfejek
Igen, hálózati (230V) a motor.
A Tied.
Szia!
A fémdobozért és a szovjet mérőfejekért jelentkeznék. Köszönöm!
Hova menjek érte, 17. kerületbe vagy.
Privibe egyztessünk.
Szia a 3-as képen lévő nyákokra jelentkeznék ha Fox megoldható előre utalás után.
Parabola beltérikDigitális műholdvevők elvihetőek, vagy csomagautomata is játszik.Ezeket már "hirdettem": https://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_post_2698332.html#2698332 Találtam még egy Opentel márkájút is. |
Bejelentkezés
Hirdetés |