Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Amúgy mondhattad volna korábban is, mert akkor nem tömném éppen a majmot ezerrel.
A mai képek.
Keményen toltuk vagy négy órán keresztül.
Szervizmacska sajnos nem került megörökítésre ![]() Lehet szavazni, hogy a kemény magról készült képen, ki kicsoda a fórumról.
Köszönöm mindenkinek, aki eljött, jó volt találkozni, és jót is játszottunk
(aki nem jött, sajnálhatja )Méghogy nem lehet parkolni. Pont a bejárat előtt sikerült ![]() Még "félkarú rabló" is volt, -igaz, az csak kiállítási tárgy. Képmutató leszek most, nézzétek meg: (Lesz egy rövidke video is, még feltöltődik, és ideteszem. Pár perc) video A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2026
Valamint a jani1987 sem szerepel a képeken utólagos elemzések szerint.
![]() Ugyanakkor ezennel teljes a létszám. ![]() Nézzünk akkor előre, mert most következik az év nagy eseménye, a Kutatók éjszakája. Jövő péntek délután és este (azért is hívják éjszakának ).Gyertek, sok program van országszerte, nagy részéhez még regisztrálni sem kell, és ingyenesek.
Többi kép:
Akkor mindenki megvan.
Egyedül arról a hölgyről nincsen kép, aki megjavította a kosaras gépet. Vakartuk a fejünket, és jött hogy segíthetek? Ő is nyomkodta, majd felkapta és odabafta. Utána tökéletes lett. ![]() Akkora tehetsége van, hogy csak na.
Aki tudja, hogyan kell -az tudja
A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2026
Idézet: „Kutatók éjszakája. Jövő péntek délután és este (azért is hívják éjszakának” Bezony tanácsolnám én is: keressen ki magának minden fórumtársunk legalább egy ínyére való programot. kereső Én mar kettőt találtam. És mindenképp megyek. Aki pedig Bp-i, annak csak macskaugrás, meg egy kis elszánás. A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2026
Ahová meg regisztrálni kell, akkor oda lecsapni rögtön.
Tanúlt kollégám mondta, hogy éjfélkor nyílt meg regisztráció, pont belefért a keretbe, mert öt percen belül regisztrált.
És azt még elfelejtettem hozzátenni (mert csak Budapestre koncentraltam): országos dolog ám ez a kutatók éjszakája!
Debrecenben például élből 209 program... Tessenek érdeklődni iránta, urak-hölgyek! A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2026
Örülök, hogy jól éreztétek magatok, most már én is hazaértem
Persze, hogy a Cisco Techtorial 2026 után terveztem átugrani, de kedden pont zárva vannak... Kénytelen leszek másik napot kinézni magamnak, de idén még biztosan megyek egyet játszani.Amúgy ha még vevők vagytok nem szokványos kiállításra, akkor a Metal Art Gallery is egyszer megnézendő hely (kocsmából nyílik, a csapolt kézműves sör nem volt a kedvemre való, nekem nem volt elég keserű). Ugyanott mellette lehet baltát is dobálni.
Nemcsak, hiszen országosan gyűlnek az audifülek.
Amúgy nem egy ökör ára, Flipper múzeum ennél sokkal többe' volt: Idézet: „A HiFi Show 2026 kiállításra a jegyárak a következők: Egyszeri belépő: 4 000 Ft (10 EUR) a helyszínen. Kétnapos belépő: 6 000 Ft (15 EUR) a helyszínen. Gyermekeknek: 16 éves korig a belépés ingyenes.” Többen megjelennek innen, kiállítóként is...
Én majd asztalitenisz utánra a MESZ-I meglátogatását tervezem: program linkje
Aki komolyabban forrasztHa valaki szeret forrasztani, és rászán egy napot, akkor hajrá.Tájékoztatásul közlöm, hogy ma csütörtök van, és péntek a jelentkezési határidő. ![]() Idézet: „Szeretnénk figyelmébe ajánlani a Microsolder Kft. által szervezett Microsolder – Electronics Day szakmai rendezvényt, amely 2026. október 6-án Budapesten, a Lechner Rendezvényközpontban kerül megrendezésre. Az egész napos esemény célja, hogy az elektronikai ipar szakemberei számára aktuális technológiai kérdéseket, gyakorlati tapasztalatokat és nemzetközi szakmai ismereteket mutasson be. A rendezvényen hazai és külföldi szakemberek, iparági szereplők és egyetemi szakértők tartanak előadásokat. MICROSOLDER – ELECTRONICS DAY 2026. október 6. | 09:00–17:00 Lechner Rendezvényközpont | 1106 Budapest, Maglódi út 12/a A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrációs határidő: 2026. szeptember 25. REGISZTRÁCIÓS LINK: https://forms.gle/ZFGdWfZV6uqPXcDv6 Microsolder – Electronics Day: Where the Voices of Electronics Come Together AGENDA | 6th October 2026 | Budapest 09:20 – 09:50 Registration 10:00 – 10:15 Welcome & Company Presentation Jakab Zoltán (Microsolder) 10:15 – 10:30 Global Electronics Association Philippe Léonard (Global Electronics Association) 10:30 – 11:00 Failure Analysis and Validation Tests of Electronic Assemblies Dr. Gordon Péter, PhD (EFI-labs) 11:00 – 11:30 The Required Minimum Fill Rate (Tin Penetration) for THT Solder Joints in Quality in Order to IPC with Viscom X-ray Systems Axel Wolff (Viscom SE) 11:30 – 12:00 Soldering and SMT Competencies in the Future of the European Electronics Industry Gulyás Péter (Széchenyi István Egyetem) 12:00 – 13:00 Lunch 13:00 – 13:30 Why SIR is the Cornerstone of Characterising Electronic Materials Presentation Andy Naisbitt (GEN3) 13:30 – 14:00 Sustainable PCBs: How They Will Fit Standards and Classifications Dr. Géczy Attila, PhD (BME Elektronikai Technológia Tanszék) 14:00 – 14:30 Coffee Break 14:30 – 15:00 The Role of High-Reliability Soldering and Assembly in the Aerospace and Defense Industries Solymosi János (BHE Kft.) 15:00 – 15:30 Rework Technologies vs. IPC Jochen Schreck (Ersa) 15:30 – 16:30 Networking & Technology Showcase 16:30 – 17:00 Goodbye”
Milyen kár, hogy egybe esik a Cisco Techtorial 2026-tal...
Ez a világ már csak így van berendezve, pár dologról le kell mondanunk, vagy ahogyan mostanság divatos: Prioritizálni kell...
![]() Mondjuk én sem örülök, hogy a jelentkezési határidő előtt egy nappal kaptam meg a meghívót.
Aki látni szeretné Gafly képesebbik felét, az még egy óráig megtehető az Ericssonnál...
Nekem a MESZ-I előadás tetszett, érdemes volt eljönni. A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2026
Köszönöm aki eljött.
![]() Személy szerint eléggé le vagyok fáradva, bár néhány kávé segít... HE dedikált csoportkép lányokkal .
Lányokkal nem, csak egy szerepel a képeken.
Mindenképp érdemes volt újra elzarándokolni, érdekes dolgok vannak ám ott. (És nem, nem tudom elmesélni. Ott kell lenni, meg kell nézni)
És ilyen a másnap, Granpa pont nem látszik a képen.
Nemcsak neki -bár vitathatatlan, hogy ott az a legérdekesebbek egyike. Anyukák gyerekekkel lökdöstek félre
![]() Azonban érdemes nyakadba venni a várost, igazán jó dolgok vannak. A hozzászólás módosítva: Szo, 20:12
Igazad van, így lehet lebuktatni az AI képeket.
![]() Példák mire kell figyelni: - Te lábad tényleg nem olyan - Gery78 haja sem Mindennek van ám valóság alapja: - Te mindig ott kolbászolsz ahol a bogrács van - Geri meg dobol, és várja az eredményt De az igazság ezzel szemben az, hogy ez a kép igazi, és egyikőtök sem volt sehol.
Ebben az évben a szeptemberi rendezvény lezárult, köszönöm aki beköszönt.
![]() Az idénre részemről egy rendezvény van még hátra: November 14, a szokásos „Nagykör”. - Indulás Szombaton reggel Pestről, fél kilenckor. - Csongrádon tízkor. - Szentesen város és sírnézés. - Orosházán (Diófa) fél egykor ebéd. - Hazafelé rövid úton Csongrád. - Bócsa, ha van félretéve kaja (sült vér és töltött képoszta) a Böllér fesztiválról. Fix regisztrált résztvevők: - Én - Sany Ebédre ezen felül: - Mohinger - Józsi és Móni Asztalt majd foglalok, szerintem hat személyre megfelel. De még várok, mert messze még az időpont... Mohingernek, Józsinak, Móninak és Sanynak az ebédjét és tervezem állni. Az autómban még két kényelmes hely van. Atis76-nak, ha van leviendő cucc, akkor elfér a csomagtartóban (az ő felelőssége összeszedni a „mit kitől”). |
Bejelentkezés
Hirdetés |

)

).