Fórum témák
» Több friss téma |
6mm toldóA mellékelt ábra szerinti elképzeléshez keresek 6mm-es rezet. Hogy most cső vagy rúd anyag totál mindegy. A lényeg, hogy kapna két bakelit gyűrűt egyéb célból. Merre induljak el?
Darabja 6-7 centi. A tekercseknek az oldalára volt szokás hosszában rögzíteni az alkatrészeket. Ezt a technikát iktatnám be a projektembe. A pcl82-nek és a 84-nek találtam egy feladatot.
Nekem bronz van. Egyben kéred, vagy mekkora és mennyi kell?
Mekkora? Ha egy bubis borítékban elfér az egész akkor az elég lesz.
Ugye ez nem a végleges kapcsolás, mert több hiba is van benne...
A rácsokat nem szabad a levegőben hagyni, fix potenciálra kell kötni. Az első és második cső között helyesen megválasztott anódfeszültség és munkapont mellet nem kell csatolókondenzátor, az 1M ellenállás sem. Az első anód kb. Ut/3-on kell legyen. Memoria kártyaÜdv!Hol lehet vásárolni az DFplayer mini - MP3 lejátszó modulhoz uSD/uSDHC -- (32MB - 32GB) memória kártyát?
Szia!
32GB még elvileg van a MédiaMarkt-ban is (személyes átvétellel). Ennél kisebbet már inkább csak használtan kapsz, vagy elfekvő készletből lehet találni. Nekem még van 4GB-is a fényképező gépben. Lehet vagy 15 éves.
Nekem is van 4GB fényképezőgépben (meg egy másik 4GB szétesett), valamint két 1GB, egy ~128MB régi fényképezőgépben és elvileg egy ~64MB is.
A neten egy csomó, 32 GB vagy kisebb kapható. Árukereső, ár szerint rendez.
Hát lehet, hogy neked szerencséd van az árukeresővel, de nekem csak az MP3 modult dobja fel.
https://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=uSD%2FuSDHC+--+%2832...t=true
Nem tudom, mennyire jó bolt, de itt elvileg van: Bővebben: Link
Lásd melléklet.
szerk.: A fórummotor nagyon összenyomja, tömörítve is feltöltöm. A hozzászólás módosítva: Szo, 22:54
Ott van a "Mobil Kuckó"...a bankotok udvarán van az üzletük. Náluk kaphatsz, ha nincs a boltban, akkor megrendelik.
Ilyen kicsi memóriakártyákat aliról is tudsz rendelni, a 4GB körülieket nem szokták már hamisítani
Én kis méretű pendrájvokat rendeltem onnan, mert a kocsi gyári autórádiója ezt a 4GB-os méretet még szereti, de nagyon nem akartam, hogy kilógjon - több is évek óta remekül teszi a dolgát. Egy meg csak azért ment gallyra, mert nem figyeltem oda, mikor egy cisco catalystbe bedugva gyári alaphelyzetre állítást csináltam és a switch agyonvágta... Temu jelgenerátorhttps://share.temu.com/DvXYEaxxYsB" target="_blank" rel="nofollow" >A temus jelgenerátorokról mi a véleményetek? A telefonból torz jel jött ki a mérés során.
Mutat az, csak farigcsálni kell rajta, hogy lássuk mire gondolt a kérdező.
A DDS generátor is használható, ha nem túlzóak az igények. Ami viszont biztos, 8 ezerből nem építhető meg és dobozolható be.
Sőt kis szerencsével a nagyobbak között is van valós méretű. Ettől az eladótól rendeltem először 64 GB-os, 128 GB-os kártyákat.
Teszt szerint is valós méretű, illetve egyik gépen teleírva, majd egy másik gépen adatok letöltve teszt is volt. Azóta megjött még 10+ db, köztük egy 256 GB-os is. És ami még pozitív, hogy EU raktárból küldi, nincs további sarc. A hozzászólás módosítva: Vas, 19:04
Én még mindig nem értem, hogy mit nem lehet érteni jani1987 vágyának tárgyán.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Én kis méretű pendrájvokat rendeltem onnan, mert a kocsi gyári autórádiója ezt a 4GB-os méretet még szereti, de nagyon nem akartam, hogy kilógjon - több is évek óta remekül teszi a dolgát. Egy meg csak azért ment gallyra, mert nem figyeltem oda, mikor egy cisco catalystbe bedugva gyári alaphelyzetre állítást csináltam és a switch agyonvágta...