Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tiltott találmányok, technikák módszerek
Témaindító: rudi.joker, idő: Aug 31, 2008
Erre találtam az interneten is példákat legelőszőr az ufomagazinban olvastam tiltott találmányok témáról de eszembe jutott az hogy pl a földön az ionoszféra és a földfelszin között
hatalmas töltéskülönbség van több millió volt erről is irtak az interneten. Villámláskor kisül ennek kis része ez talán olyan hatalmas energia hogy elképzelni is nehéz nade mitől is tud ez létezni az elképzelésem hogy a föld gravitációja ez a hatalmas negativ töltés a föld felé vonzódnak az elektronok a felsőbb légkörtöl meg lemegy jó része ez ellentmond a fizika törvényének
Szerintem inkább a légkőrhöz lehet valami köze. Mondjuk az áramlásból keletkező súrlódás. Esetleg valamilyen sugárzás hatása. Itt az UV -ra gondolok.
Tiltott találmányoknak nevezték az olyan találmányokat,amik pl:energiamegmaradás törvényének ellentmondanak mert az ilyen feltalálókat üldözték és elitélik ezt.
Ilyen eszköz nincs. Maximum meseországban 68. Pistabácsi 4. álmában aki enstei ükunokájának legkisebb öcsének a lányának a gyerekori haverja. Az energiamegmaradás k*bacott nagy kibacás az emberiséggel szemben de ez van, Isten jól megalkotta az univerzumát 6 napig dolgozott tehát a maximális kivehető energia anyi amenyit ő 6 nap alatt befektetett ![]()
Ha megmarad ez a topic -mert egy hasonló már van- akkor , csak az elektromos dolgokkal foglalkozzunk... Azért nem árt ha megmarad, mert pl 50-100 oldalon mire valaki végigrágja magát az nem kevés idő, nem is beszélve a 2-300 oldalasokról...
Én amit javaslok, nézzék meg a kétkedők a nuenergy.org a jnaudin lab fr, és a magyar fénykapu oldalakat...stb Az energia mint olyan, természetét kell más szemszögből megtanulni szemlélni...és előbb utóbb tudunk úgy gondolkodni mint 80-100 évvel ezelőtt akik "bizonyítottak" (?) ... Az internet talán segít, mint hogy a sajtó monopóliúmok hazugsággyárai is omladoznak, úgy a tudomány ehallgatott és elnyomott területei is ismetté válhatnak az emberiség javára... Egy kis izelítő a kedvenceimből ( ez már 30-40 éve egy gyengébb változatban használatos) RE:szivattyú
Én azt mondom, mindenki kipróbálhatja, bár én sem hiszek ezekben. Miért kellene megtiltani a kísérletezést?
A másik meg, hogy korábban volt egy nagyfeszültségű jelenség, amire azt hittem ellene mond az energiamegmaradásnak( a nagyfeszültségű kondik kisütés után visszatöltődnek ), de itt pedig a dielektrikum kissé vezető képessége játszik szerepet( talán még a deformálódás). Mégis mi történne, ha a földön "semmiből" jövő energiával látnánk el magunkat? Fel lehetne szerelni egy Föld-klímát, hogy ne hevüljünk túl.
Reagálás:
Ha elém raksz egy ilyen gépet, és én megmérhetem átnézhetem és én állapítom emg hogy ez tényleg működik. Ha felvázolod a működési elvét, matematikailag bizonyítva. Ha több példány készül belőle, és mindegyik hasonló, de legalább 1%-os tűréssel megegyeznek az általam megjelölt paramétereik. Ha a gép a föld minden pontján illetve a világürben is ugyan úgy viselkedik. Ha több neves tudós is rámondja hogy ez működik. Ha reggel felébredek és ez még mindig igaz Akkor, és ismétlem csak akkor fogom elhinni az ilyen gépek működését. Nem mások! Ha enyi oldal van akkor miért nincs legalább 1db működö példány ami kielégiti a követelményeim legalább 50%-át??? Az energia és az anyag nem lessz semibből mert valamiból lennie kell. Egy rendszer nem termel több energiát mint amenyit beviszel. Mert a rendszer így stabil! Mi lenne ha a rendszer termelt energiáját újra visszavezetném a bemenetre? Végtelen energiát termelne, annak miylen következményei lennének? Egyszer a rendszert alkotó elemmek megnák magukat, mert megadnák. És utána? Kettélőjjük a földet vele? Nice think! Nem nem nem nem nem és nem fogom addig elhinni akár mit mondatok akár szidjátok drága világrahozómat, de már egy ideje nem nézem az esti meséket hogy mindent elhiggyek Természetesen én örülnék a legjobban egy ingyeenergia gépnek. Drága az áram na... ![]() Sok sikert az otthoni előállításhoz! És ha a fenti követeléseim nagyrészét sikerült összehozni akkor hozd ide megvizsgálom azt terjessük az igét. Maqvus u.i: Isti ez nagyonegysszerre volt
Én csak azt akartam írni, hogy vannak érdekes jelenségek, amik "energiamegmaradás-cáfolás" tűnnek, de nem azok. Sőt nem kevés. Csak mindig mindennel számolni kell, és kijön az energiamegmaradás...
Ezt az egészet az arany előállításához hasonlítom. Úgysem sikerül(de, atommáglyán, csak nem gazdaságos), de sok érdekes dologra bukkanhat az emberiség e közben( lásd kémia). ja egyszerre volt az előző
Egyrészt:
Nem jelenthetjük ki hogy nincs ingyen-energia. Senki sem tudhatja hogy mit hoz az elkövetkező 1-2000 év. Ez épp ugyan olyan mint a földönkívüliek esete, a kutatók nem azt kétdezik hogy léteznek-e, hanem hogy mikor fogunk velük kapcsolatba lépni, és itt nem feltétlenül a zöld marslakókra kell gondolni, ha nem akár primítívebb életformára mi esetünkben nem több 100 kW-os energianyerés a semmiből. Másrészt: Nincs ingyen energia, mert ha összerakok egy ilyen gépet, az már pénzbe került ergo nincs ingyen. Hiába termel utána anyit hogy behozza az árát, akkor is pénzbe került. Ezzel csak arra próbáltam rávilágítani, hogy mind a két félnek "igaza" van.
Kis energiákra is érvényes a fent emlitett láncreakció elv amit felvázoltam, és álláspontom tovvábbra is fennmarad.
Szasztok!
Én nem zárkozom el semmi új elöl. Valamikor még azt hitték a föld lapos, és körülötte forog minden stb. Sose mond hogy sose ![]() Mindig jön egy okos és kitalál valami újat, még "buták" vagyunk hogy továbblépjünk vagy másik elméletem hogy nem is hagyják ![]() ki tudja mit hoz a jövő...
Énse zárkózom el az újtól de a fent emlitett feltételek melett vagyok hajlandó elfogadni. És magyarázza már el nekem egy fizikai Nobel dijjas innen a fórumról úgylátom sokan vannak, hoghy mivan ha az elejét a végére kötöm egy iylen szupermasinának ?
Az addig rendben van, hogy az anyag nem keletkezik a semmiből...stb...Viszont úgy gondolom a környezetünkben nem történne szinte semmi változás ha kivülről nem hatna ránk ennyi energia , ami szinte minden változásért most is felelős a földön...
Nem a saját vitorlám fújásában gondolkodok... Kevés időm van kisérletezgetésre, néhány közös elemét próbálom megfejteni a müködőnek vélt cuccoknak... Ilyen a teljesség igénye nélkül PL: a nagyfeszültséggel végzett kondenzátoros, gázkisüléses, plazmás, kisérletek...amik a körülöttünk lévő nagyrészt plazma állapotú gázok gerjesztett állapotából tudnak szippantani mint pl ahogy a hőszívattyú is tud a hőként jelen levő energiáből... Jeges Károly:Kisérletek elektronokkal ionokkal című könyve játékosan mutatja be az ide vonatkozó törvényeket... Ha úgyanis 3kv fölé megyünk és a kondenzátor egyik fegyverzetét megszabadítjuk a töltésétől, és magára hagyjuk, akkor töltés kiegyenlítődés révén újra polarizálódik! Nem a semmiből ! Ha mondjuk ezt a dolgot parametrikus rezgőkörrel használjuk, nem kell sok fantázia,... hogy a merev elutasítás az egyetlen leheséges ut elménk számára... Gondolkodott már valaki azon, hogy Tesla, Moray, és H.Plauson miért használtak antennát?! Vagy a hőszívattyút úgy szemléljük mint sugárzás konverter, vagy frekvencia transzformátor, akkor mi van ha ezt megcsináljuk magasabb frekin, mondjuk a fénnyel...?! A gázkisülésben mi is történik valójában? ott is van halmazállapotváltozás (energialépcső). Talán még matematika is akadna rá... Ha ezt valaki leutánozza és beméri, utána mondjunk véleményt Plazma
Épitsd meg küld, el megvizsgálom, oszt szétspammeljük a technológiát. Az olajcégek csak nem kapcsolják le a netet
Még mindig mondom. Működőképes prototipus nélkül ezek mind csak kimondott sötétben tapogatozó elméletek.
Valószínü nem 1 órás munkája fekszik benne ezeknek az embereknek...akik unalmukban vagy küldetéstudatből szentelik erre a szabadidejüket.
Bennünket meg legjobban az motivál, hogy ne 1-2 havi bérünkbe kerüljön téli fűtés... A gáztöltésű csővel való világítás technológiája lassan110 éves lesz, mára már elég jól elterjedt. (!) Beláthatatlan következménye lenne ha robbanásszerüen elterjedne ilyen technológia, talán világégést generálnának azonnal, hogy újra lehessen osztani a "lapokat" ...ölbe tett kézzel nem néznék , minthogy eddig sem tették.
Üdv emberek!
A témához annyit fűznék hogy ilyen találmányok már régóta vannak. Gondolom mindenki ismeri Tesla nevét, aki az egyik legnevesebb a témában. Ő nem egy ilyen tiltott találmányként emlegetett dolgot vitt véghez. Az egyik ilyen az autója amit már öregkorában alkotott és az unokaöccsével próbált ki, több szemtanú állította hogy a kocsinak nem volt hangja. A leírások alapján a kocsit egy normál villanymotor hajtotta és a meghajtáshoz szükséges áramot egy kis doboz(kb 40x25x20 lehetett) szolgáltatta. Aki érdeklődik ez iránt az nézze meg a Tiltott találmányok című könyvet ami 1992ben jelent meg. A másik ilyen jelenség egy tengeralattjárós eset ami ha jól tudom áthelyeződött egyik kikötőből egy másik helyre. Ez ugyancsak Tesla találmánya volt de csak halála után tesztelték. Erről nem tudok többet mert még nem találtam hozzá magyar leírást. De a témával kapcsolatban az autó meghajtása érdekes, mivel az tényleg úgy volt leírva hogy vákumcsövek segítségével működik és az elmélet szerint az éterből veszi az energiát amiből végtelen mennyiséget ki tudott nyerni! itt a könyv amit mondtam, asszem ebben van benne a leírás sok másik érdekes dologgal.
Még egy hasznos veboldalt ajánlok:Bővebben: Link
Zörgő József bent van a www.t-home.hu-s tudakozóban, telefonszáma is.
Érdekes régebben azt olvastam hogy nem sikerült fel venni vele kapcsolatot. Igaz megváltozott a lakcíme. Lehet hogy meg kéne hívni egy kis forum beszélgetésre, vagy valami live dologra.
Sziasztok!
Régen a MTV éjszakai műsorában volt kétrészes sorozat Tiltott találmányok cimell. Nem tudom láttátok? Magyar feltalálók mutatják be működő találmányaikat. Nekem megvan a videó csak azt nem tudom, hogyan oszthatnám meg veletek? 700Mb. Pisti
Ismerem, ha egyről beszélük...
Az Egely, Bóday stb... Annyira nem győzött engem meg, így utólag belegondolva... kb12-15 éve volt és még nem hallottam azóta róluk, hogy nagy áttörést csináltak volna a témában... kb 3 éve ősszel az Újpesti műv központban egy hasonló témájú konferencián Egely György egy semmit nem mondó néhány perces előadást tartott, egy a témát alig érintő dologban, csalódás volt érezhető... Ha jól értelmeztem inkább pénzt "toboroztak", azok a kütyük inkább csak modellek voltak... Van jónéhány megépíthető dolog a neten és nem kerül sokba, ezekből építgessünk. És ha semmi áron sem jön össze, akkor a kételkedőknek 1:0... (egy darabig) De még nem nagyon olvastam itt róla, hogy már legalább 4-5 tipusu készüléket megépítetem és semmi eredmény... Sok esetben csak elméleti fejtegelődés van a téma körül, hogyan lehet és hogyan nem mi a fizikája, egy fél oldalas egyenletrendszerrel...stb Azt hiszem ennél egyszerűbb lehet, talán mint a kerék anno... a mai tudományt véve alapul.
Sziasztok.
Mi jelenleg építünk. A modell működik és ha élesben is menni fog nagyon nagy port fogunk kavarni. Egyenlőre semmi konkrétat nem árulhatok el. De remélem hallani fogtok rólunk.
Reméljük igazad van, és bízunk benne, hogy itt a HE-s tagok picivel hamarabb értesülnek az eredményekről, mint a publikum. de én nem igazán hiszek az ilyesmiben
Hali manusok! Hegike azért részleteket csöpögtethetnél hátha valaki pont azzal kinlódik.Vagy te is abszolut a pénzre hajtol???
Szerintem Hegike csak ironizált...
Az összes úgynevezett "tiltott találmány" állítólagos feltalálója ezt csinálja. Bejelenti hogy talált valamit és hamarosan előjön a nagy világrengető találmánnyal, részleteket nem árulhat el. Aztán persze semmit nem tud prezentálni később, csak előadásokat tart ahol szponzori pénzeket gyűjt a további kutatásaihoz. Esetleg kijön valami vacak minőségű video-val, hogy íme itt a működő gép. Amikor azonban ellenőrzött körülmények közt kéne bemutatnia a dolgot a kétkedőknek, akkor vagy el sem megy, vagy kiderül hogy mégsem működik a találmány. Nem mondom, hogy az energiamegmaradás törvénye szent és sérthetetlen, de amíg az egyik oldalon megismételhető kísérletek ezrei vannak, a másik oldalon meg csak az ötletelés megy, addig nem kérdés hogy melyik félnek hiszek... bocs ha ezzel megsértem a hívőket, de ez az igazság. Hozzátéve persze, hogy Einstein forradalmi elméletét annak idején igencsak kétkedve fogadták... DE megnézték a levezetéseit, elvégezték a kísérleteket amiket javasolt és rájöttek hogy igaza van. Ha most valaki odamenne és azt mondaná, hogy "Feltaláltam az ingyenenergiát, itt a tudományos leírása a képletekkel együtt, ilyen módon lehetne ellenőrizni", akkor a tudósoknak is más lenne a hozzáállása. Amíg valaki nem hoz fel tényeket, képleteket, ellenőrizhető és megismételhető kísérleti eredményeket, addig nem foglalkoznak az illetővel és ez jól is van így. Szerintem :gumicsirke:
Én készítettem egy olyan anyagot, ami MINDEN anyagot azonnal felold.
Üdv!
Erre kíváncsi lennék... szabadalmaztatnod kéne ![]() Megosztod velünk az összetevőjét? Ill a minden az páncél is... aztis feloldja azonnal? Mot
„Amíg valaki nem hoz fel tényeket, képleteket, ellenőrizhető és megismételhető kísérleti eredményeket, addig nem foglalkoznak az illetővel és ez jól is van így.”
Ha, tényleg feltalálnék egy ilyet, nem biztos hogy szellőztetni akarnám. Minek? A plazma képernyőt egy magyar ember találta fel 40 éve. Szerintem még most is közöttünk van. Az értékéhez képest bagót kapott egy japán gyártól. A pénz nagy részét rákkutatásra fordította. Nem ingyen energia de a példa jó lehet. Azért vette meg a japán gyártó, hogy ne másé legyen. Harminc év múlva elővette és még akkor is világrengető volt.
Hmm... Volt a MTV-ban egy műsor régen,
Idézet: címen futott, jó 20éve. Volt egy olyan találmány benne, amit a feltaláló kapacitív motorként mutatott be. Nincs tekercselt rész, a hatásfok akkora hogy ha a Paksi erőműben, ezen az elven működő generátorok lennének , az ország energiaellátását fedezné. Bemutatott egy pár példányt működés közben. Bicikli dinamóként egy kis polski fényszórót hajtott meg vele! „felkínálom” A hapsiról azóta sincs hír, a találmányáról meg hallani sem lehet. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

6 napig dolgozott tehát a maximális kivehető energia anyi amenyit ő 6 nap alatt befektetett 
Akkor, és ismétlem csak akkor fogom elhinni az ilyen gépek működését. Nem mások! Ha enyi oldal van akkor miért nincs legalább 1db működö példány ami kielégiti a követelményeim legalább 50%-át??? Az energia és az anyag nem lessz semibből mert valamiból lennie kell. Egy rendszer nem termel több energiát mint amenyit beviszel. Mert a rendszer így stabil!