Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Strobi probléma

Témaindító: Variathor, idő: Máj 27, 2008
Témakörök:
A téma hozzászólásai áthelyezésre kerültek ide » Stroboszkóp
Lapozás: OK   1 / 1
(#) szabi83 hozzászólása Máj 27, 2008 /

(#) zoli200 hozzászólása Szept 14, 2008 /

Na szóval,ment és ezeket arra gyártották hogy tekerjenek azt 2-3 hónapja kihagy 1 másodpercet,elszineződött alkatrészt nem láttam mi mehet el ebben és a kondira gyanakodtam de mivel nem igazán találtam benne olyat ami okozhatná így ezt elvetettem.
(#) Doncso válasza zoli200 hozzászólására (») Szept 14, 2008 /

Hát hogy őszinte legyek, találkoztam már ilyen problémával, de ott csőcsere és kondi kidobálás után megoldódott. Ez amugy DMX-es strobi?
(#) zoli200 válasza Doncso hozzászólására (») Szept 14, 2008 /

Nem sima vezérlésű,kondikat már rendeltem vagy kicseréljem az összeset?
(#) Doncso válasza zoli200 hozzászólására (») Szept 14, 2008 /

Nem sima vezérlésű??? Ez milyen? Elkó?
(#) zoli200 válasza Doncso hozzászólására (») Szept 14, 2008 /

őszintén nem tudom hogy hívják de nem dmx az tuti mert jack bemenetes és sc 400 vezérlem az pedig nem tud dmx-et
(#) Doncso hozzászólása Szept 14, 2008 /

Én a helyedben tudod mit tennék?
Szépen elkezdeném átméregetni az ellenállásokat, hogy az értékük annyi e körülbelül ami a színkód alapján lennie kell, majd a diódákat is átnézném multival, utánna jöhet az összes kábel tekerésteszt, ez azt jelenti hogy műszer a két végére és tekergeted , nincs e megtörve, szerintem ha kihagy gyorsnál, az azt jelenti, hogy nincs ideje feltöltődni, ha lassan jó ott több idő van és szépen kisül, de gyorsnál nincs meg a kellő energia a kisüléshez, az is lehet hogy az egyik ellenállás szakadt, ezt kivülről nem mindig mondod meg, tudod hány embert tréfáltak már meg nyamvadt 2 forintos ellenállások, köztük engem is.
Szóval amit lehet mérj ki, győződj meg 100%-osan hogy mi az ami biztos jó. Így jobban kiszűröd a hibát. Úgy neki se állj hogy " ahha, az ott tuti jó mert szép fényes, az meg ott ellenállás, az nem romlik el, mert akkor égett lenne" ez így nem jó.Mérni, mérni és mérni.
Előbb utóbb meglesz az.
De még a nagyfesz tekercs ami lehet szakadt és lassúnál áthúz, gyorsnál már kevés a kakaó.
(#) zoli200 hozzászólása Szept 14, 2008 /

Remélem nem a nagy fesz mert azt nem tudok tekerni,köszönöm a tanácsod át nézek mindent de a kondikat mind kicserélem mert ebben minden eredeti még.
(#) Doncso válasza zoli200 hozzászólására (») Szept 14, 2008 / 4

Mérj át mindent, első körben mást nem tehetsz.
(#) robiee28 hozzászólása Júl 2, 2010 /

sziasztok nekem is segitség kéne mert az én strobimnak is annyi csak pici ütemszerü kattogás de a cső nem villan pedig cseréltem is van benne 8db 510 ohm-os ellenálás ami nagyon melegszik
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem