Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Sony ericsson w300i

Témaindító: Sly, idő: Okt 15, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Sly hozzászólása Okt 15, 2008 /

Sziasztok!Most került hozzám egy w300i tupisú készülék.A problémája az hogy a sok nyitogatástol valoszinuleg kikopott a csuklója és most a teteje amit felnyitok mozog jobbra-balra.Müködik rendesen de mozog és jolenne megjavitani.Nemtudok hogy hozzáfogni mert nincs ötletem mivel és hogy lehetne megjavitani meg aztsem tudom hogy mivan belül a csuklón.Ha valaki csinált már ilyet az ossza meg velem tapasztalatait!Köszi
(#) 925 válasza Sly hozzászólására (») Okt 15, 2008 /

Hello
Rengeteg rádiótelefont javítottam, w300i-t nem de a felépítése hasonló mindnek. Amit leírtál az álltalában csak úgy javítható ha az elkopott, vagy törött részt kicseréled, sokszor ez a teljes buroklatot jelenti. A csuklón belül van átvíve a flexkábel ami az LCD-nek viszi a jeleit, ha szétszeded vigyázz rá nehogy megsérüljön.
(#) Sly válasza 925 hozzászólására (») Okt 15, 2008 /

Szia!És ilyen burkolatot lehet külön venni vagy kell komplett maszk rá másik?
(#) 925 válasza Sly hozzászólására (») Okt 15, 2008 /

Hello! ezt sajnos nem tudom, de a szétszedéshez egy egy kis segítség Bővebben: Link
(#) Ricsi89 válasza Sly hozzászólására (») Okt 15, 2008 /

Helló
Ezzel nem sok mindent lehet csinálni, max kicserélni a házat, ami kb 4000Ft az eredeti. lehet venni utángyártottat is, de az egy kalap f*s. Régebben néztem én is, hogy mit lehetne vele csinálni, de úgy van megoldva, hogy nem lehet vele csinálni semmit.
(#) nagyra hozzászólása Okt 19, 2008 /

Szia! Szerintem ne szédd szét:
1. Eléggé nehézkes...
2. Szinte biztos, hogy elszakad a kijelzőnek a szalagkábele... (nekem 2x is megtötént Sony telefonnál)

Amúgy csak a burkolat kicserélésével fog megszűnni a mozgás... Sajnos tapasztalat
(#) StormHunter hozzászólása Okt 24, 2008 / 4

Hi! Ilyen flipes telefonnal vannak nekem is szomorú tapasztalataim. Igaz az enyém Moto v300 volt, de a lényeg ugyanaz: időskorára elkezdett a megszokott fel-le mellett oldalra kitérni. Én is vettem hozzá új készülékházat, de semmirevaló az utángyártott alkatrész.Nem igazán érdemes házilag orvosolni a problémát, könnyen a kijelzőbe és az idegeinkbe kerülhet. Gyanítom, szándékosan vannak ilyenre gyártva-de ez csak feltevés. Javaslom, keresse fel mobildoktorát vagy szervízmesterét.
(#) q115 hozzászólása Jan 30, 2010 /

Hali!
Nem tudom, hogy jó témába írok de nekem van egy W350i telóm !
A napokba frissítettem szoftvert rajta és a frissítés után csak angolul és franciául akar kommunikálni /ez a két nyelv típus maradt meg rajta/.
Sajnos biztonsági mentést előtte nem végeztem , így vissza sem tudom állítani az eredetit!
A frissítést a hivatalos oldalról szedtem le.
Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék érte, a nejem telójáról van szó és tudjátok mit kaptam a fejemre a frissítés után!!!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem