| Fórum témák 

» Több friss téma | Fórum » [OFF]  Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes  topik 
			Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007		 

Jóéjszakát mindenkinek, én nemsokára elmegyek aludni, de addig bedobok egy hálómintás díszlapocskát (gofri). vicsys: aCTRL+A -t kihagytad!   
				De itt a 133 mb-os melléklet lenne a lényeg. 
  tudom, egy szakadt sámlit, nem kéne, DE... 

Na mentem csillagkaput nézni. (még hátra van vagy 100rész a 180-ból)    Jó éjt! 

Neked is jóéjt, meg mindenkinek, mostmár tényleg megyek én is alukálni!						 
				Na kezdődik a nap    Mindenkinek aki megy fel diszkóba jó bulizást!   (hehe nekem szomszéd utcába van  ) 

Csak Discontba járok, de azt rendszeresen!      
				Nem szoktam alkoholizálni (annyira..). Most meg szerintem nem iszok semmit se.      
				Persze, természetesen! Én pedig elhiszem... (whöhöhö....    ) 
				Egész nap lehangolt voltam.Rájöttem hogy a délelőtti temetőjárás az oka.     Nem tudjátok,honnan lehet ezt a videót letölteni jó minőségben(nem youtube)? Slipknot-dead memories 
				Hát ha így fog esni az eső akkor valószínűleg nem, mivel maradok itthon  :bummafejbe:						 
				Na ahogy látom a radarképen, most ment át rajtunk, meg megnézve a szélirányt stb-t (jó ha az ember ért egy kicsit az ilyenekhez   ) vége van, szóval no problem, csak pocsolya az egész város   
				De akkor vizes lesz a térdeden a nadrág és a tenyered is olyan lesz. :eplus2:						 
				Addigra felszárad   (Még életemben nem voltam olyan részeg hogy mászni kellett volna, csak tántorogtam  De ki nem???) 
				Én jártam úgy,hogy reggelig aludtam a vizes füvön.     
				Még olyan se volt hogy lépcsőn kellett felmenni és úgy 1szerűbb volt?  :pirul:    Mert nekem volt.   
				a vizes fű ismerős   az alkohol mérgezés is 4 napig feküdtem annyira kiütöttem magam  bár buli volt... A másik buli után (házibuli) 7km el odébb felkelni  és ezt este haverral gyalog  a zenét én csináltam de eltüntünk   
				Nekem csak a kapun,aztán a bejáratin kellett volna bemenni.Reggelre bementem.jól néztem ki:Összerókázott és vizes pulóver a szoba közepén,én meg éppen alszok az ágy előtt. Hülye haverom meg elkezdte elemezni,hogy mit ettem.   
				Hehe én meg mentem haza.. a kulcs bevolt akasztva a kapun belül, hát nem lelöktem! Akkor jöttem rá hogy lehet hajnalba is kerítést mászni   
				Jól bemutatkoztatok, bár őszinték vagytok, azért gondoljatok bele, sokan vannak a kisebb korosztályból, akiknek nem kellene "jópéldát" mutatni. Ti iszákos banda       | Bejelentkezés Hirdetés |