Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én tudok tölteni...
Épphogy. Csatoltam. ![]() Két függ. szagg. vonal között 10mp. Borzalmasan idegölő... A kis "tüskék" hogy szörfölök... ![]()
rapidpótló
Ezzel kisebb filokat letölthetsz.
Csak hogy a félreértés ne szülessen: Tényleg Discoba, én soha sem jártam, a cigit utálom (de kipróbáltam), sört ha van akkor iszom, de ritkán, és a bor is jó, de azt csak akkor iszom, ha valaki meghív!(életemben háromszor voltam berugva, de mindegyiknél, a két lábamon mentem haza.) Korábbi hózzászólásom a Disco témával kapcsoltban , a hsz, közepe felé, hogy én inkább rockot kedvelő vagyok, de a classikus zenét is szeretem.
ui.: csak azért irtam, hogy ne legyen félreérthető a Discont, faviccem, ami teljesen spontán jött. Jajj, és még köszönni sem köszönök, hát most megteszem: Üdv hobbisták! ![]()
Én inkább a data.hu-t ajánlom. Nem írok hosszú sorokat nem akarom reklámozni de 100mb / file és nem kell várni. Bár igaz 50kb/s szokot lenni a leterheltség miatt, de reggel és este akár 400kb/s -el is jöhet.
Hát igen. Hamilton nem érdemelte meg. :no: Vettellel semmit sem tudott kezdeni.
![]()
Mi volt itt szombaton?!
![]() ![]() ![]() Fureszk hsz -e nagyon jó volt, de googa -é, már nagyon fájt! Így gogga nekem aznapra csak ezüstérem a jussom, mert a tied az aranyérem! ![]()
![]() ![]() ![]()
Azt is olvastam már, de addigra orvost kellet hívni!
![]()
Te, ez a zene marha jó
![]() Nekem legalábbis tetszik! Klub hangulatú teljesen.
Na! Ne szemtelenkedjünk így látatlanban! Eltöröm a lábad, kinyomom a szemed, aztán mehetsz amerre látsz
![]()
Azért elég durva, amikor valaki képes így felöltözni!
Ja, ja, ja, én mondtam hogy "nekem kell"
![]() Örülök hogy tetszik ![]() Amúgy milyen lenne a srác ha lilás/rózsaszín/kékes haja lenne... én láttam már olyat... bár nem hiszem hogy evvel egyedül vagyok. ![]() ![]() ![]()
Valaki nem tud ajánlani nekem egy kis programot ami a hangkártyán kimenő zeneszámnak megállaptja a BPM -jét?! Esetleg még jóljönne egy olyan kis program is amibe betudok tölteni vagy 15 zeneszámot és mindenik mellé kiirja a BPM -et annélkül, hogy lejátszodnám a számokat mint egy keverő progiban.
(legjobb lenne ha nemkellene telepíteni, de ez nem kitét)
nahát, googlebe beírom a nevem (Báddzsó) akkor 4 580 találat van, amiből kb 4 575 a HE-nek köszönhető, tetszik!
![]() Egyszer hátsó szándékkal be fogom linkelni az oldalamat ide a he-re, hogy google robot megtalálja a rá mutató hivatkozást, és akkor google be megtalálható lesz. jajdejo lesz.. ![]() modik ne bántsatok! ![]()
8130 találat. ^_^
stihl-re 5 160 000 találat... ![]()
Srácok!
Nagyon sokan ismerik gondolom azt a tánc "stílust", ami ebben (1:44-től, és 3:05-től) és ebben (3:30-tól) a videóban található. GYűjtsük már össze az összes ilyen mozdulatot ![]() ![]() eddig ennyit gyűjtöttem össze a teljesség igénye nélkül: fűrészelek, fát vágok kicsavarom a körtét cica mell, cica hát gömb kocka varázslás falat rakok bevásárolok berántom a fűnyírót ---> lenyírom a füvet kinyitom az ablakot mosok te-te-te ![]() almát szedek a legjobb lenne találni egy olyan videót, amiben ezek megtalálhatóak ![]() ![]() Köszi szépen!
Üdv, hobbisták!
Látom nem olyan nagy a pangás, úgyhogy ide irok. Szóval segítségre lenne sazükségem, ebben a topicban! Előre is köszönöm nektek a segítséget! ![]()
Hali!
Ez kicsit kitolás a másikkal... De én is tudok még.. ![]()
Igen, ez kiírja meg a társai is, de ha jól emlékszem akkor csak akkor írja ki a szám mellé, hogyha egyszer már be volt töltve valameik fenti lejátszóba, vagyis már elvolt indítva a szám. Nekem egy olyan kellene amibe berakok például 15 zeneszámot, és mindenik mellé odateszi a BPM -jét.
De köszi a segítséget! ![]()
Üdv mindenkinek....
Elnézést a zavarásért, de köszönet a moderátoroknak, hogy szoltak, egy nyitott topicért, amit nem zártam le ![]() Köszi az emil üzit, remélem most jól zártam le az inditott témát. ![]() Ja ![]() ![]() ![]() ![]()
Köszi köbz... már nagyon rámfért, bár szeretek kint lenni de ez egy kicsit hosszúúúúúra sikerült.
Na jó nem panaszkodom, mert megérte.
Hihi! Sehol nem vagytok! 106.000 találat a Frankye-re, az első helyen a honlapom... :hehe:
![]()
Nekem ugyan nincs honlapom - van viszont 2 160 000 találat...
![]()
Szevasz,Zoli! Nekem 5-öt talált.Két HE-t és azt egynek számoltam,kettőben meg benne se vagyok.Bővebben: Link
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |