Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem van négy találatom!
![]() Csak azt nem tudom, hogyan kerültem a mesterséges intelligencia közelébe?! Lehet, hogy MI vagyok?! ![]() ![]()
Ebben nincs rejtély. Hozzászoltál Topi blogjához.
![]()
Azóta rájöttem!
![]() De azért jólesett, hogy ilyen "misztikus" helyen is előfordult a nevem!
üdv, kocici17!
Jóestét mindenkinek!
szerintem az enyém, az is hobbira mutat! (2800 találat)
Habár csak egy éve vagyok aktív felhasználója a hobbinak! ![]()
Helló!
Most éppen a telefonomról írok. sajna kórházban vagyok, kiderült, hogy cukorbeteg. ![]()
Remélem, csak félrediagnosztizáltak... Ha mégsem, akkor sok mozgás, sok vitamin, és egy Agykontroll könyv csodákra képes, bár ez utóbbi miatt mindig leszólnak. Hivatalosan csak kezelik, nem hivatalosan lényegesen sikeresebbek az emberek...
Kitartást és gyógyulást kívánok ![]()
Így van, én is gyógyulást kívánok, és kobold valóban nagy igazságokat írt. A legfőbb belőlük talán a rendszeres sport, amit én is csak ajánlani tudok!
Fel a fejjel, kitartás! Ne feledd itt is van egy családod, akik melletted vannak mindig...
![]()
Ez tudom én is mondani, amit a többiek!
Sok sikert! Kitartást! A hétvége meg "mingyá" ittt van ne aggódj! ![]() Mi itt vagyunk veled!!! ![]()
Társulok a többi társamhoz. Kitartás!!!
George
Hali!
I. vagy II. fokú? Nekem 96-ban mondták azt, hogy I. fokú :no: Kitartás ![]()
Jó éjszakát mindenkinek, teszem el magam, gr89, szedd össze magad!
![]() ![]()
Mihamarabbi jobbulást! Vigyázz Magadra, és gyere hamar az oldalra!
Kobolddal én is egyetértek. Én is reménykedek, hogy félrediagnosztizáltak. Kitartás és pozitiv gondolkodás!
> kiderült, hogy cukorbeteg.
gr89, ne torj le! Teljesen normalisan el lehet vele lenni. (Ha jol tudom minden kb. 20. ember cukorbeteg az orszagban...) Jobban oda kell figyelni hogy mit eszel, mit csinalsz. Ezentul rendszeresen fogsz majd jarni ellenorzesre, de ugy egyebkent eled az eleted mint korabban (kiveve persze az etkezeseket, de tulajdonkeppen az a dieta amit be tartani mindenkinek javasolt lenne mert sokkal egeszsegesebb). Eletmodvaltas lesz mindenkeppen, de ha belegondolsz akkor mindenkeppen a javadra fog szolgalni (hirtelen nem jut az eszembe olyasmi ami egy "egeszseges" embernek ne volna javasolt...). Igen, amit irtak a tobbiek is: - testmozgas; - onkontrol. Gyakorlatilag eszre sem lehet venni kulso szemlelonek. Legfeljebb udvariasan kell utasitani a kinalasokat. Normalis tarsagban nem "eges" ha nem kered a tortat, vagy ha megis odateszik eled akkor nem eszed meg. Meg sorozni is elmehetsz a haverokkal, hiszen asvanyvizet is lehet inni (ha olyan a tarsasag hogy nem, akkor inkabb az a "ciki"). Fel a fejjel! Nem vagy egyedul, es en szurkolok neked. Meglatod, nem akkora gond ez mint most latszik. Udv, G.
Csatlakozok a többiekhez!
Gyógyulj meg! :yes:
Van még/már itt valaki? Úgy látom nem sokan. Na mindegy, majd holnap/ma
![]()
Szia! Milyen érzés 19 évesnek lenni?
![]() ![]()
Ma vagy 19? Akkor Isten éltessen sokáig erőben, egészségben, pákával a kezedben!
![]() ![]()
Hát Gafly Te nagyon rendes vagy, de tényleg...
gr89 én ismerek egy fiút aki cukorbeteg és addig amíg nem figyelt a kajálására, addig nem volt jól. Aztán elkezdett odafigyelni és a felesége is olyan kajákat főz neki amiket nyugodt lélekkel ehet, most már él mint marci hevesen és boldog most várják az első gyermeküket. Szóval boldogok!! Egyébéknt az Erős Antónia is cukorbeteg és nézd meg ***** jó kis nőci és senki nem mondja meg róla, hogy cukorbeteg. Jobban néz ki mint sok egészséges nő. A legjobbakat kívána nekted! Üdv. Bosch Az egyetértésemmel együtt azért a vulgáris szavakat hagyjuk ki! Kösz: Frankye
Köszönöm mindenkinek, nem pontosan ma volt, de tegnap ünnepeltem.
![]()
Sziasztok
Egy abszolúte' OFF kérdés. Bocs ha egy kicsit fura/gagyi kérdés... ![]() Csatoltam egy képet. Kérdezném hogy ha én az X helyen vagyok akkor látom-e az ország fölé a piros kör körül érkező felhőket? Csak azért kérdem mert nézem az O.M.SZ. radarképét és látom rajta hogy a piros kör felől felhők "jönnek". Nem tudom hogy higgyek-e a radarnak és evvel együtt a szememnek is. Köszi ![]()
bocs de itt (Somogy) olyan sötét van, hogy egy felhőt sem látok per/pill
Üdv! Én húsz éves vagyok, negyedike óta!
![]()
Én inkább azt kérdezném meg: nem tudja valaki, hogy manapság erre a szoftverre ki volt képes licenszt kérni, az utolsó években?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |