Sziasztok!
A Sos electronic katalógusában láttam ezt a nevet. Azonban semmilyen leírást nem találtam róla.
Valaki hallotta, látta, vagy próbálta mi is ez valójában.
Köszi
NagyKrisz
Talán a neve ( ha lefordítjuk ) megmondja...
Szerintem arra való, amit takarhat: nyomtatott áramköri felület számára tinta...
Lehet még "hasogatni" reggelig, vagy még néhány "fénytörésben megnézni"...
NYÁK rajzolatok felvitelére használható tinta
Oké. Ezt kitaláltam én is.

, van szótáram. Valami leírást vagy valamit tudtok róla? Én nem találtam sehol. PCB-printeres témában se... Égetni kell, előhívni.... vagy akármi.
Szerintem plotterbe való, vagy csőtollba... Bár nem találom a SOS-nál, igazán belinkelhetted volna!
Pontosan csőtollba való. A színe piros, lassan szárad, alkohollal lemosható. A megrajzolt nyák maratás után "rögtön" forrasztható, a rajzolatot nem kell lemosni (úgy tudom). Hasonlót próbáltam régebben más cégtől. Én az alkoholban oldott gyantához hasonlítanám.
Bővebben: Link- a SOS 2007-es katalógusa
Igen ez a cucc az. Köszönöm a pontos választ. Röviden zsákutca.
Látom, eltelt egy kis idő, de szeretném ismét feleleveníteni ezt a témát.
Most, hogy annyira kezd elterjedni az átalakított tintasugaras nyomtató (én is épp átalakításba kezdtem

), tán lehetne ilyen tintát használni a patronba.
Próbálta-e már valaki?? Ez a tinta oldószeres, mint a lakk, és lehet, hogy pár óra alatt tönkremenne a tonerben?
És egyáltalán kapható lehet még valahol? Mert az Sos-nél már nem látom, máshol meg nem találtam neten sem.