Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sony Ericsson W800 Walkman-gomb
Témaindító: Ferenc1219, idő: Nov 29, 2008
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy nem lehetne-e azt megcsinálni, hogy a W800i Walkman-Gobját "átalakítani" ?? Hogy legyen valami más funkciója pl bekapcsológomb!! várom az ötleteket, hozzászólásokat!! Nagyon fontos lenne PLZ!! ![]() ![]()
Mi itt a fórumon nem igazán ismerjük a következő kifejezéseket:
- fontos - sürgős - azonnal - gyorsan - PLZ - és még sorolhatnám
Miért kellene másik funkció? bekapcsológomb van a telón, ha még nem vetted volna észre.
![]() ![]()
Norberto te biztos valami informatika tanár lehetsz ha ilyenek írsz!
Nem informatika tanár, csak gondolta szól, hogy meggyűlölnek egy perc alatt, ha sürgetsz másokat.
Értem! Igazán nagyon sokat segítettetek!
Üdv!
Lehet,hogy nem ide való. Nekem is ilyen telefonom van. Szeretnék hozzá épiteni egy hordozható hangfalat. Ha valakinek van valami ötlete esetleg kapcsolás az ossza meg velem! Köszönöm ROLAND!
Helló
Van egy jó megoldásom erre. Egyszer már beszéltem is a kis 1W-os erősítőmről, ami egy telefon aksiról is megy. Ha érdekel keress meg msn-en és megcsinálhatom neked. Még van egy erősítőre való alkatrészem. Kb 2X3 cm az egész és smd. ![]() ![]()
Valai tudja hogyan lehet sonny ericssonhoz hanfalat csinálni ha van hozzá csatlakozom?
![]()
amúgy már lehet venni kimondottan SE-hez sztereó csatlakoztatható hangszórókat
![]()
Ez engem is nagyon érdekelne, eddig csak számítógéphangfalból sikerült telóhoz hordozható hangfalat csinálni, de nem volt jó mert nehéz volt a 12 voltos zselés akksit cipelni
|
Bejelentkezés
Hirdetés |