Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hááát nekem jobban bejön a kézi gravírozó. A képen az a cica van amit tükörre akarok gravírozni. Akit érdekel itt meg tudja nézni azokat ami idáig készen vannak. Még azon gondolkozok, hogy dísznek csinálok egy tükörre nyomtatott áramkört
![]() Googa okosan a nagyítóval ![]()
Nagyon ügyes vagy! Milyen fejet használsz a gravírozásra a sajátodon kívül? Én azt a hegyes (kúp alakú) csiszolópapír szerű, de kőkemény (rózsaszín) fejet próbáltam meg, mikor megvettem a kézigépemet. De azóta nem is használtam. Lehet csinálok egy ilyesmi ajándékot a páromnak, egy kis RGB led bevilágítással. Márha megmutatod milyen fejet kell használni...
A kollégámtól kaptam, persze nem titok milyen szerszámokat használok
![]() ![]()
Be hát :d de akkor elektrós feelinngel érzéstelenítő 230 volt ütvefúró forrasztóón... akarod még?
beszerzem
![]() ![]()
Szevasztok hobbisták!
![]() Találjátok ki, mit eszem! Kell hozzá tejföl, és kenyér is.
Töltöttkáposzta!
(De vadhúsból az igazi!) ![]()
23.30 pecig, várom a szavazatokat, majd utána leírom!
![]()
Isteni székelykáposzta?
Lehet jó kis pörkölt nagy tányér haluskával?
Váááá nyamm meg is éheztem megyek meglátogatom a hűtőszekrényt mit tartalmaz és kirámolom.
Tejfölös kenyeret eszel!
![]()
Fél éjfél van. Ilyenkor tisztességtelen kajáról dumálni... Ráadásul ilyen... Áhh.. NEEE.
Ott a pont!
![]() ![]()
Tényleg? Ez túl egyszerű volt, azt hittem valami nehezebb lesz.
![]() ![]()
Nem hiszed el... Kamilla teát!
![]()
Na újraraktam ezt a dögöt (win xp).
Ne tudjátok meg mennyit szenvedtem vele ![]() Na majd holnap mesélek most megyek aludni, 5:35kor kelek... ![]()
Minek már arra a kis időre sztenbájba rakni magad?
![]()
Csak egy gyorstöltést csinálok magamon
![]() Amúgy még közel sincs vége a napnak. Office telepítés, directx, videók, zenék visszamásolása... jáááj ![]()
Akkor jó éjt
![]() ![]() ![]() Idézet: „videók, zenék visszamásolása” ![]() Hát ammeg minek, ha szabad kérdezni? Particionálást ezért előnyös alkalmazni. Egyik partíción az OP-rendszer van, másikon meg a hasznos adatok (dokumentumok, zenék, videók, stb.). Ha törölni kell valamiért az OP-rendszert, akkor elég csak a megfelelő partíciót radírozni, a többi adat mind maradhat a helyén szépen.
üdv! Ugyan így vagyok én is. Nagyon utálom, amikor telepíteni kell más gépét, és megkérnek hogy mensem el az állományokat, persze szét van szorva mindenhol. minden, és a kedves felhasználó csodálkozik, hogy egy hónapnál többet nem megy a gépe, és az adatai fele elveszik. Nállam amúgy 10GB partíció az a window$é, a többi 200GB -os partícióra van szabdalva.
Jóéjszakát mindenkinek, mentem aludni, mert nagyon álmos vagyok, és dolgoznom is kell ma menem 5.20 -ra.
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani ennek a zenének az előadóját és a szám címét? Előre is köszönöm!Bővebben: Link
Itthon vagyok betegen, első órára bekellett volna mennem mert ECDL vizsgám lett volna, de a vonat szokás szerint nem jött.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |