Fórum témák
» Több friss téma |
Hali DAtasheet kellene egy daewoo dbl 1034A hoz, valszeg erősítő ic, sajnos magába kaptam hűtőzászlóval, csak elmondásbol tudom h az lehet. thx
Csumpi
Hirtelen ennyit találtam Bővebben: Link
De milyen szeg az a "valszeg"? Képszeg, falszeg, ...?
hali nincs véleltenül TDA1015 höz nyák rajzotok? sehogysem bírok csinálni értelmeset a datasheet-jébol. thx
A nick neve pedig magitor, és mégis "h az lehet. thx"-nek írja alá...
A "thx" az nem a thanks rövidítése, és nem aláírás ....?
De igen, csak LLaci "kissé" gunyorosan írta.
De mostmár fejezzük be az OFF-olást, mert összevonom a szemöldökömet! ![]()
Na....Senki?
![]() ![]()
Javaslom a Fórum Szabályzat olvasását, különösen az alábbit:
Idézet: „VIII. Ha beírtunk egy kérdést és arra nem jön rövid időn belül válasz, nem írjuk be hogy a mi kérdésünkre miért nem válaszol senki. A tagok nem vakok, valószínűleg elolvasták amit írtunk, a hallgatásnak több oka is lehet: - a kérdés érthetetlen volt és nem lehet rá válaszolni - a kérdés túl nehéz volt és senki nem tud rá válaszolni - a kérdés már milliószor elhangzott és senki nem akar újra rá válaszolni Azt meg ugye nem várjuk el hogy a kérdésünkre ha nincs válasz, majd minden egyes fórumozó beírja: "én nem tudom".”
Ismét megakadtam egy alkatrésznél egy ütemvezérlőben. A mellékelt képen látszódik: 22K50 felírással. Mi lehet ez, tudja valaki?
Most miért nem vált át a µF műF-re?
(itt meg igen...) Rájöttem! ![]()
Lenne még valami: egy kerámia kondira 222 van írva. Ez mennyit jelent? 100nF?
Nem. A 222 egy kód, ami azt jelenti, hogy 22 meg 2db "0", vagyis 2200, és ez pikoFarádban, azaz 2,2 nF.
(Ez a kódfejtés több helyen is le van írva itt az oldalon.)
Sziasztok! Van egy ilyen alkatrészem az van ráírva hogy 4000J/K. Valaki meg tudná mondani nekem hogy vajon mi lehet ez a teremtmény? Előre is köszi!
4MHz -es quartz -nak nézem, már ami látszik ebből a képből. Tudod, a fényképezés szóban nem véletlenül szerepel a "fény".
![]()
hali. az a zöld bogyó, sárga pöttyel, az milyen alkatrész? ott az egyik koxos lett
![]()
Nem tudom mi lehet, de jól nyakonöntötték lakkal.
![]()
És mivel helyettesithetném? valami konkrét szám.
sziasztok van egy diódának látszó tárgy de mérés szerint nem az P6KE 51CA van rá írva köszi előre is
51V-os kétirányú transil :google:
és ha nem zavarlak azt mire lehet használni köszi
Hasonló mint a zenerdióda, de rendkívül gyors. megvédi az áramkört a feszültséglökéstől, az állandó terhelést viszont nem nagyon szereti.
Az általad említett típust a 36V-os váltóáramú hálózatokban használják. Egyszerűen a nulla és a fázis közé van berakva. |
Bejelentkezés
Hirdetés |