Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Üvöltő fonográfra csápolva, hogyan lehet SMD-t javítani?
![]()
Mint láthatod, egész jól!
Az a CD tok azért volt ott, (ez volt kéznél,) mert sík felületet adott a mikro tárgyasztalaként. ![]()
Én is ezt mondanám!
![]() ![]()
Te jó ég! Én mindig tudtam, hogy az állatok többek, mint amennyinek mutatják magukat. Imádnivaló
![]()
Ez valami fantasztikusan jó!!! Én 100%-ra veszem, hogy ez nem PhotoShop, meg ilyesmi átverés...
Nagyon érdekes dolog!!!
Eeez igen!! Egyébként tök érdekes, hogy milyen finoman - picit remegve, de nagyon óvatosan - közelíti az ecsetet az ormányával a vászonhoz - ha nem tenné, lehet hogy át is szúrná vele az egészet (mert ugye az ormány alapból ennél sokkal durvább mozdulatokra 'való'). De nagyon érdekes ahogy csinálja, sosem gondoltam volna hogy ilyesmi is lehetséges egy elefánt, de akármilyen más állat által is...
Vajon hogyan vették rá minderre?
Ez az, ami bennem is kérdésként merült fel... hogy vajon hogyan kapott rá? Szólni nyilván nem tudott, hogy: "Adjatok egy ecsetet, mer én most festeni akarok!"
![]() Lehet, hogy az élete során sokszor szerepelt olyan helyeken, ahol az "utcán", a közelében volt valaki, aki mindig festegetett, aztán egyszercsak odébbtessékelte az illetőt, és megragadott egy ecsetet... és mondjuk erre felfigyelt valaki.
... [off]Nem olvasom az off-topicot[--6off]
Nem néztem meg a videót, de a leírtak alapján, megjegyezném, egy elefánt ormányával sokkal finomabban tud tapogatni, mint az ember a kezével. Ha jól emlékszem tized milliméter eltérésű golyókat rakattak vele nagyság szerint sorba, és hiba nélkül megoldotta.
El is mondom neki, ha találkozunk legközelebb! :yes:
Sziasztok!
Kellene nekem ötlet, van egy msi ex610x notim.. Két fejhallgatót szeretnék használni, tippek?? Köszi ![]()
Egy laza stereo elosztóval például egy ilyennel meg lehet oldani! De amúgy egy kicsit nem ide tartozik ez a téma!
![]()
aljzat nincs.. és nem mindig lenne benne mind a két füles
![]()
olyanom van kettő is..
![]()
Üdv a kedves kollégáknak! Szétszedtem elemcsere végett a számológépem. Már vagy 6-8 éve ment eredeti elemmel ("Kázió" FX 220) Az oké, hogy a gombokat is ki kellene takarítani, de a megszokott csavar helyett a műanyag házat olvasztották rá és nyomták szét. Nomármost ha én ezt lefaragom, akkor nehezebb lesz visszatenni, de én csakazértis meg fogom csinálni... Az a baj, nem biztos, hogy gyártják már, és nagyon ráállt a kezem. Nem DAL-os (Direkt algebrai logika), tehát nem sin 90, hanem 90 sin. Sokkal egyszerűbb számolni vele. Szóval jó kis gép, csak pucolni ne kelljen. Viszont: nem gondoltam volna, hogy a japánok is ennyire gagyit gyártanak. Megjegyzem: ÁLLÍTÓLAG a japán precizitás híres. Itt az élő cáfolat. A Kázió eddig márka volt a szememben. Most már ez sem az...
Itt vehetsz egy újat is nem muszály szét szedned! :yes:
Nem is drága de én ilyenkor "betartok" a fogyasztói társadalomnak és DAFKE megjavítom vagy legalább megpróbálom... Emellett egy főiskolás ennyi pénzből kis túlzással egy hétig kajál...
![]()
Matyikém! Ha végeztél a felújítással, javaslom a folpack (follpack?) fóliát! Az új állapotot örökre megőrzi. (De egy héten egyszer kicsrélni rejta, még mindig nem olyan nagy mutatvány!)
Hú de jó ötlet! Ha ezt előbb tudom! Jó pár kémialaboros mutatványt megért, desztillált víztől a híg savakig mindent kapott már. A legrosszabbra fel vagyok készülve, de bízom benne, hogy a gumilapka megállította az oldat behatolását. Mondjuk most már nem laborozok, de műhelyben a por meg az olaj tenyészik, (=ragadó kosz és bent maradó billentyűk) oda is hasznos. Az ötletedet továbbfejleszteném: ha valaki esetleg zacskót, fóliát hegeszt, akár azzal is lehetne védeni. Ahányszor próbáltam pákával csinálni (Persze kihűlő félben levővel) sosem sikerült!
Én csináltam forró késsel, és tökéletes lett. (Boldog gyermekkor...) Amit ajánlottam, - viszont - nem helyettesíthető közönséges műanyag zacskóval! Folpack egyrétegben, a gép alján összegyűrni, hogy a felső rész sima legyen. Ha utána még az alul gyűrt részt meleg (nem forró) rezsóra is rányomod néhány másodpercre, (SEMMI HEGESZTÉS!) tökéletes lesz.
Valószínű, hogy igazad van! Az első felvételen rendesen takarva is van az asztal alatti "beláthatóság".
Nekem is pont olyanom van! Kicsit kipingálva alkoholos filccel.
![]()
Nem tudom hogy mennyire teszem nyilvánossá a projektet lehet hogy teljesen a forráskódokat is de mivel ketten építjük így nem csak rajtam múlik.
Kolléga, sötétszürke műanyagot alkoholos filccel? Milyen színűvel?
Idézet: - Szerintem biztos! „Valószínű” ![]() Hú de irigylem tőled a szomszédod... ![]() (Na nem félreérteni!! ![]()
Sziasztok.
barátommal új helyre költöztünk. a hálószobában van egy cserépkályha, semmilyen más fűtési lehetőség nincs. a kályha szét van robbanva. már félig szétszedtük és megtisztítottuk a cserepeket. tudna valaki segíteni hogyan kell összerakni hogy működjön is? nem tudunk alkalmazni építőt, ugyanis pénz rá nincs ezért csinálnánk házilag köszönöm előre is galanika |
Bejelentkezés
Hirdetés |