Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Helitimmer van ott csak egy-egy pötty festék van rajta.. késsel meg kell kaparni
![]()
Szerintem az egyik I/O jó lesz a beállításhoz...
Szerintem a végállásban túl hangos lesz :yes:
Lehet hogy az két nyomógomb?
(1/0 állapot, szól/nem szól) ![]() ![]() ![]() ![]() Idézet: „Szerintem a végállásban túl hangos lesz” Ami jelezheti az esetleges túlcsordulást. ![]() szerk.: megint huncut kedvünkben vagyunk ![]()
vicsys tapasztalatból beszél. A nőt nem lehet kikapcsolni! Némely egyed annyit beszél, hogy nyáron le van barnulva a nyelve. Vagy csokit evett?
...és megint én vagyok az a hímsoviniszta disznó, aki elindította ezt az egészet
![]()
Hidd el, ha tudom hogy ez lesz a linkből akkor be sem teszem
![]()
De ha még énis elememben vagyok.... hejj
![]()
én csak röhögök rajta, amúgy meg néha tényleg nemártana egy off gomb
![]() ![]()
A (barát)nőre, húgodra, nővéredre, ránk, vagy a HE-re?
![]()
OFF topicban OFF gomba?
Tudod mit jelentene az? Egyszerűen szabálysértést! Ha "elektronikás" topicban offolunk akkor kell az OFF gomb... De ha itt benyomnánk, akkor az ellenkező hatást tenne.. ![]()
OFF gombát még nem is ettem, de jól hangzik
![]() Idézet: „OFF gomba” ![]() ![]()
Bazz gomb-ot akartam írni...
Átolvastam de nem tűnt fel hogy gomba lett ![]() Akkor menjünk gombázni :yes: Szerveznék egy HE-s gombagyűjtést.. ki jönne? Cél: az OFF gomba megtalálása..
Én megtaláltam!
![]() (Nézzétek a csatolmányt)
A nagy gomba mellett az a kisfia?
![]() Amúgy ezt milyen programmal csináltad? ![]()
A progi nem kell, mert azzal nem lakok jól.
üdv ![]()
Akkor a gombának... hát nem tudom, mert beirtam gugliba és onnan loptam el
![]()
Na de azért egy fokkal nehezebb program mint a Paint
![]() Tényleg, az adatoknak van tömegük? ![]() Szerintem egy üres CD könyebb mint egy teli, mert a lézer ugye beleégeti az adatot, és ami az adat helyén volt "anyag" az elégett. Bocsi az újabb eszmefuttatásomért. ![]() Idézet: „egy üres CD könyebb mint egy teli” Elmondásod szerint nem fordítva akkor? ![]()
Jesszus, kezdek megőrülni, fordítva akartam írni....
Köszi hogy figyelmeztettél. ![]()
tényleg van külömbsé az üres és a teli Cd között?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nincs!
![]() Viszont Szebence kollégánk egy szöveggel lepett meg MSN-en: A következő 5 dolog egyszerre történik. Milyen fontossági sorrendbe csinálod meg őket? Mindegyiknek külön jelentése van. 1.- Csörög a telefon. 2.- Sír a gyerek. 3.- Valaki csönget vagy kopog az ajtón. 4.- Kiteregetted a ruhákat és elkezd esni az eső. 5.- Nyitva maradt a vízcsap és ömlik a mosogatóból a víz. Írjátok föl a sorrendeket magatoknak (vagy akár itt), a jelentések este 8-kor lesznek megadva ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |