Fórum témák
» Több friss téma |
sziasztok a haverom egyvegbe a fejemet eszi hogy mikor tuningolom (feny) fel a mini PASSATJAT kerestem egy videot s szerintem hasonlora volna szuksegem
LINK Lehet, hogy használni kellene azt a nyamvadt URL gombot?!? - Norberto
Fogsz egy biciklire való piros hátsó világítást, kicseréled a ledeket fehérre, kivezeted a ledeket előre, a gombot meg az embléma helyére.
azt ma 1ik kocsijaval megcsinaltam ja bocsi azt elfelejtettem ,hogy alul is kene 1 ugynevezett neon ami 2 3 szinen vilagit
az előbb még azt írtad, hogy "mit csináljak, ha neki ez tetszik", amit most írtál, azt nem értem. keke=kell vagy kék?
Norberto-nak igaza van! Lassabban írj inkább, mert így nem lehet érteni, hogy mit akarsz!
csak nem fer bele 2 nyak es meg meg szeretnem tudni hogy mit tudok barkacsolni
A "neon"-t így csinálhatod meg vezetékekkel (NYÁK nélkül).
Azért led2, mert led1-em már van.
de vajon ugy lehetnee , hogy az egesz egyszere villogjon par fele keppen
Próbáld meg PIC-kel, esetleg nézz szét az oldalon. De ha őneki ez tetszik, ne nagyon törd magad rajta, mert lehet nem is fog tetszeni neki, hogy összevissza villog.
Szerk.: Úgy kellene, hogy a neon is együtt villogjon a lámpákkal?
hogyan? Miért nem használod a válasz gombot?
jo ezentul azt fogom hasznalni
es egyszere kene villogjanak(szabalyozni ha lehetne)
Esetleg 555-tel. De nézz szét a fórumban, ilyennel még nem nagyon foglalkoztam.
az alapanyagok megvannak(led ,kifurp nyak)s meg ha kell valami azt megveszemes ja az nem AUDI hanem VW PASSAT
Csinálsz egy ilyet, az R2 helyére egy potit amivel tudod szabályozni a villogás sebességét, a kimenetre meg teszel egy tranzisztort meg annyi ledet amennyit akarsz/lehetséges. Ha mindezt smdből csinálod akkor kis helyet foglal majd.
ezeket mar regebb neztem es jo is lenne ha gyorsabban villogna es 12 ledet vinne el egyszere
No, itt van a nyákterve de ezt lényegesen lehet csökkentetni, az ic-k kaphatóak smdben, az ellenállások és kondik úgyszintén, a csatlakozó nem muszáj rá, a ledek úgyis vezetékezve lesznek stb stb. Még ha nem is smd-ből csinálod akkor sem foglal az egész sok helyet.
Nem leszólni akarlak, de ha nem tudsz önállóan gondolkozni, végig gondolni mi a feladat, és mivel tudnád ezt megoldani, akkor szerintem mond azt, hogy nem értesz hozzá, nem tudod megcsinálni.
Egyébként felváltva villogáshoz astabil multivibrátor, a futófényhez futófény-t keress. Mindent megtalálsz az oldalon, kérdezés nélkül. Arra ne várj, hogy valaki neked összeállít egy 200 ledből álló össze-vissza villogó kapcsolást...
nem 200 ledes villogo hanem 12 ledes villogo kell
Ott van amit belinkeltem, kiveszel belőle 8 ledet és mindjárt csak 12 lesz.
gondoltam megnyitom ezt a témát mert van egy elég gagyi rc kocsim és tunigolnám.Mondjuk sebességnövelés STB:
Ő lenne az már van benne egy kis sufni tuning
AMugy keményen szól
Körül kénen nézni a témák között, van egy tök ugyanilyen topik: RC car tuning
bocs! Na akkor valaki tud valami ötletet a motor erejének növelésére estleg fényeket bele! kössz mindenkinek aki ír.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |