Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
![]() Kár, hogy a Nikonnak nincs ilyenje. Én Nikon párti vagyok ![]()
No akkor ez most mi? Az egyik gép, a másik egy vicces pendrive ugye?
Mond másképp azt,hogy 3 dimenziós szekér!
Megoldás: térfogat! ![]() ![]() ![]() ![]()
5 dl (= 1 üveg) sör tartalmaz:
175 mg káliumot: ez a napi ajánlott bevitel 5%-a. 85 mg kalciumot: az ajánlott napi bevitel 5,6%-a. 6 mg szilíciumot: a napi ajánlott mennyiség egyötöde. 0,14 mg piridoxint (B6-vitamin): a napi ajánlott bevitel 6%-a. A fentiek ismeretében könnyen kiszámítható, hogy az egészséges táplálkozás érdekében miért 20 üveg / rekesz kivitelben árusítják a sört. Kérlek hogy Te is tégy meg mindent a szervezeted számára naponta szükséges napi ásványi anyagok mennyiségének bevitele érdekében!
A süketnémák bulizni mennek egy jeltolmáccsal.
A tolmács mondja a pincérnek, hogy neki el kell mennie egy órára, de ne izguljon visszajön. ha a társaságból valaki a mutató ujját emeli akkor sört vigyen nekik, ha a középső ujjukat akkor pedig bort mondja és elmegy a tolmács. A süketnémák emelik is a mutató ujjukat, viszi mindegyiknek a sört. Aztán a középső ujjukat emelik, viszi a bort is. Így megy ez egy ideig aztán hirtelen felváltva billegetik mind a két ujjukat. A pincér izzadni kezd, nem tudja, hogy most mit is kérnek. Szerencsére az utolsó pillanatban megjön a jeltolmács. De jó hogy, hogy jön, mit kérnek ezek most? Már semmit, csak berúgtak és azt éneklik, hogy "sört ide, bort ide..." ![]() ![]()
Idézet: „6 mg szilíciumot: a napi ajánlott mennyiség egyötöde.” Megyek, eszek egy tranzisztort, vagy egy IC-t!
Mit találtam!? Hát eltarthatott egy darabig!
...és újból feltaláltuk a légszerelést.
![]()
Nekünk a gyakszi tanárunk volt kicsit szórakozott. Mondta hogy lesz nyári gyakorlat, és kérdtük hogy lehet-e más helyre menni. Mondha persze lehet, akár az atommag kutatóba is be tud tenni minket, lehet. Kérdjük hogy mi mit csinálnánk ott? Asszondja : "Hát pl az asztalokról legurult atommagokat kell majd összeseperni"
![]()
Höhh! Ez jóóó!
![]() ![]()
Ez most jutott eszembe:
Két gyerek beszélget: -Bibiii nekünk van wc kacsánk! -Oooszt mi meg nem sz*runk a perem alá!
Két gyerek beszélget:
- Bi bi bii, én egy dróttal kinyitok minden zárat! - Bi bi bii, nekem meg rendőr az apukám!
Hátha még nem volt... és hátha eléggé kicenzúráztam
![]() Egy asszony vesz két papagájt, de azok nagyon csúnyán beszélnek, mindig azt rikácsolják: Idézet: Az asszony, jobb ötlet híján, a helyi paphoz fordul tanácsért, aki azt javasolja neki, hogy össze kellene zárni a jómadarakat a templom két, szentéletű papagájával, hátha azok jó hatással lesznek rájuk.„Hé, mi k...vák vagyunk, gyertek d...ni!” Meg is történik a dolog, egy kalitkába kerül az összes madár. A romlottak, ahogy addig is, rögtön rákezdenek: - Hé, mi k...vák vagyunk, gyertek d...ni! Mire az egyik templomi papagáj a másiknak: - Pityu testvér, dobd el azt az olvasót, imánk meghallgatásra talált...
Jó vicc,
![]() De egy kicsi elektronika is kéne bele legalább 0,1 V
Dal a fönökömnek!
Rázzon meg a 380-an , 220 la la la la la la la ![]() ![]()
Szüleimnél kontakt hiba volt a fali csatlakozonál.
Szerelés közben kérdi a fiam Apu menyi áram van a hálozatban ,mondom 220V Az erejét ne is kérdezd mert már éreztem egy párszor,Erre azt kérdeszte és most mennyi? ![]() ![]() ![]()
Érdekes dolog ez a láthatatlan erő. Amikor a melóhelyen nem az idén lebarnult munkaerő van, mindig megkérdezik: hány Volt van itt?
Én mindig azt válaszolom nekik, hogy - viszonyítási alap nélkül - ez az adat csak pusztán számérték. Ha viszont azt mondom, hogy azon a vezetőn e pillanatban is 50 villanymozdony ereje halad át, akkor csak a falhoz simulva mernek elmenni mellette. Ez nekem tulajdonképpen jó is, mert nemhogy megközelíteni, de még alatta elmenni se nagyon mernek.Az meg végképp nem jut az eszükbe, hogy színesfémből van.... ![]()
Úgy kell azt csinálni!
![]() ![]() ![]()
Egyszer megnézném ahogy a falhoz lapulva mennek. nem nevetnék rajtuk mert azt nem illik.
Ha lenne e-mail címed küldenék egy indiai balesetről videót, azt hitte az emberünk hogy az a drót ott a vonat felett jó kapaszkodó lehet, az ív erejéről csak annyit hogy fülsüketítő csattanással dörrent kettőt.
Ez egy nem kicsi város.
Bővebben: Link Mire végig nézem minden beállításból már vágyom is oda. És még egy jó/érdekes dolog, ha valaki szeretne otthont tervezni: Bővebben: Link
Nagyon nagy! A teherautó azér berongyolt rendesen
![]()
Vicces WC-k:
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |