Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezt úgy hívják, hogy rálövik a gumit. Így sem rossz, bár ezt hivatalosan sűrített levegős "ágyúval" szokták.
Tényleg az. Imádom a macskákat, főleg az ilyen aranyosakat. Viszont szombat este sikerült egyet autóval telibekapnom. Alig mentem 40-el, egyszer csak átszalad előttem egy macska, kb 1 méterrel az autó előtt. Még időm sem volt a fékhez érni, már koppant az autó alján 2-szer is.
Na ja, meg hülyén is nézne ki, egy 6 bár-os kompresszorral, puffertartállyal a hátán.
Üdv mindenkinek. :kalap:
Jó reggel!
Ma kivételesen 11 órakor felkeltem.
Már megint az a fránya macska.
Jóestét
Nem, nem ez volt a probléma.
Csak a fejemre feküdt és nehezen tudtam rajta keresztül levegőt venni. Ez van, ha nem légáteresztő az ember macskája.Kajája van bőven.
Ja kérem, a mai modern korban, ahol légáteresztő dzseki, páraáteresztő tetőfólia, meg fényáteresztő betonfal, meg hangáteresztő akármicsodák vannak, ideje lenne a macskuszt is lecserélni a korszerűbb, v2-es légáteresztőre. Nem gondolod? Haladni kell a korral!
Idézet: Ez a legnagyobb gondom. Még nem sikerült megtalálnom az Örök fiatalság forrását. „Haladni kell a korral!” Idézet: „ macskuszt is lecserélni a korszerűbb, v2-es légáteresztőre” Jó lessz ez még. Ez még analóg, és nem kér jelszót, de a szemei mint a vonalkódolvasó. Néha az áramgenerátor bemondja az unalmasat, akkor néhány párhuzamos kerek lyukak tarkirják a lakást, de már gondolkodok a hiba megoldásán. Viszont ez se rossz mert egy profi lézershow nem olcsó, ez meg itt ingyen van.
Holnap meg lessz egy 47kilométeres bicóutam. Iránykoordináták fájlban mellékelve ven.
Félretéve a viccet, holnap jelentkezem a Brige$tone céghez. Jó fizetést igérnek, de szerintem ez csak csak csali. Mindegy az a lényeg, hogy felvegyenek. Hasonló mint a Nokia$ csak ez gumikkal foglakozik. Ha valaki közöttünk dolgozik ott, az privátban rámirhatna, hogy tudjam mire számíthatok. Cserébe meghívom két sörre.
Idézet: Holnaptól ott dolgozok „Cserébe meghívom két sörre.”
Tata, Tatabánya
. Ha ennyire közel leszel, bejöhetsz hozzám is.
Na dejó.
Amit a képen mellékeltem, és a képen látható piros csík látható, az jeleni azt az utvonalamat, amit biciklivel teszek majd meg. Megbeszélhetjük majd később , egyenlőre nekem az a fontos, hogy felvegyenek. Kérek jelentkezési lapot, kitöltöm, már a helyszínen, és mint egy stresszgubó várom, hogy felvegyenek. Remélem összejön, mert akkor nem kell el költözöm most, hanem majd tavasszal, de akkor se messzire, ha állandó marad az állsom.
Húúú!
Adatlapod szerint Tiszaújvárosban laksz. Iskolába jársz Tbányára, hogy ott dolgozol majd? Vagy az másik Brige$tone lessz?
Hűűha, jó messzire elvándorol
Hali!
Szerintem csak a két sör miatt mondta, hogy ott fog dolgozni...
Szerintem csak a sör miatt mondta, hogy holnaptól ott dolgozik
Értem, értem, mostmár. Egy kicsit szét vagyok szórva. fragmentálok
Micsoda csoda, vagy véletlen!
Két ember ugyan azon időpontban ugyan azt mondja
JJJ tényleg! Ez jó
De titi beelőzött, csak nem látni, hány másodperccel.
Az azért van mert a HE, és az alkohol utáni vágy egyszerre fertőzte meg őket.
Szebence: kérdezd meg Topit. A MySql táblába biztos bejegyezte másodperc pontosan.
"tit"? ez úgy hangzik mint valami duda
Tít tít
Még alkohol utáni vágy, ez jó
Csak tippeltem. Akit két sőr ennyire meghajt, mint a PWM vezérlő a léptetőmotrot, az csak az lehet.
Megyek vissza irogatni mert 3 nap késésben vagyok a maszekok miatt, és a HE függőségem miatt.
Na erről jut eszembe, veszem ki a sört a hűtőből...
Jó kis erdélyi Harghita sör. Két literes, és van még a spejzban 4 üveg. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Tényleg az. Imádom a macskákat, főleg az ilyen aranyosakat. Viszont szombat este sikerült egyet autóval telibekapnom. Alig mentem 40-el, egyszer csak átszalad előttem egy macska, kb 1 méterrel az autó előtt. Még időm sem volt a fékhez érni, már koppant az autó alján 2-szer is.
Már megint az a fránya macska.
Ez van, ha nem légáteresztő az ember macskája.

. Ha ennyire közel
leszel, bejöhetsz hozzám is.