Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
De most már igen. HEXaba kódoltam az utolsó mondatot, kiváncsi leszek, hogy lessz aki megfejti, amig én álmodok, és macska meg nem folyt megint.
Idézet: „kiváncsi leszek, hogy lessz aki megfejti” -> Jóéjt mindenkinek! Szép álmokat. <- Megfelel? Bár helypocsékolás volt 16 bitesbe kódolni.
Hogy mennyit OFF-oltatok már megint 11 óra alatt.
Na meg mindenki alkesz Én, csak egy üstnyi darált szőlőnek a kipréselt nedűjét zártam bele egy föld alá süllyesztett, fából tákolt, acélbilincses edényzetbe.
Ez a mondás is találó: A világon 10-féle ember létezik: aki érti a kettes számrendszert és aki nem.
A világon 3 féle ember létezik:
Aki tud számolni, meg aki nem...
Ha már itt tartunk, most kezdtem neki egy bináris órának
Helyes a megfejtés.
Helypocsékolás? Mekkora a Limit, 2048bit? Ma voltam a "Brigsztonnál" kiderült fölöslegesen, mert elfogyott a jelenkezési lap. Tudnának nyomtani, vagy úgy 50000 -ezret, de internet kéne, az meg nincsen egy multimilliárdos cégnek, vagy intranet a saját honlapjuk eléréséhez. Mondta, hogy jöjjek vissza holnap. Erre mondom neki, hogy, Komáromból tekertem fel ide. Erre nézett egy nagyot. Azán eszébejutott szólni, hogy az interneten, felmegyek a honlapjukra, és tölsem le, nyomtassam ki, és vigyem be nekik a papírt. Marhajó volt a dolog. Gondoltam hogy a közelbe valami internetkávézót keressek, meg egy papírboltot, a nyomtatáshoz, de ennyire nem ismerem Tatát, úgyhogy ezzel felhagytam. Oda 1 óra 45 perc volt az út, szembeszélell, hegymenetben, vissza 47 perc hátszélell, völgymenetben. Erről jut eszembe. Amikor a úton mentem, akkor elmentem egy olyan szántófőld mellett, ahol Pioner -t termesztenek, a táblára rá volt irva Pioner, és alá volt írva hogy kisérleti. Egyből az esett le hogy a Pioner DVD iró a földből nő kí? Biztos belehintik az alkatrészeket a fölbe, és kinő. Lehet ezért jó, mert Magyar föld és nem Csájna.
Ha már ennyire ügyesek és profik vagytok, kezdhetitek megfejteni ezt is
klikk
Piros avagy fehér nedű lesz eme remek ital? De ha azt mondod hogy pincéd is van,(különben hova tennéd a hordócskát?) nagyon irigy leszek ...
Szia akkor holnap karikáznod kell még egy kört..? Apunak szólok ő is pionert termesszen...hátha több lesz a haszon!
Nem jött össze. :no:
Na jó, nem vitatkozok, inkább sörözök
Pedig mindent megpróbáltam.
Ezt már csak így tudod elviselni?
De a fehér nyulat nem találtad meg.
Van mit feljődnöm. Lehet a Comodre 64 -el van a probléma. Sebaj veszek egy Comondor-t és az megtalálja a nyúlat. Nem kell neki utasítás (csak egy pár: űl, ugrik, ől, fekszik, idehoz, gurul, kikapcs, pitizik), és a konektorba se kell bedugni.
-ez tetszik de a duracel nyuszi legyözhetetlen
Duracell nélkül nehezen. Az nekem kellett. Övé lehet a Szén-Cink elem.
Bemutatták az elektromos Trabantot
A "termék a következő nevet viseli: Trabant nT Ráadásul ez is kék, mint az XP$, remélem nincsen benne BíilGéc keze a dologban. egy fórumtárstól kaptam a linket
Én meg az "Építsünk mi is elektromos autót" című témából vettem a linket
Azt mondtad, hogy biztos benn a keze Idézet: -nek, de azt, hogy még az XP színére is festették, nem figyeltem, mint a másik tényezőt is. Azt nem árulom el, észre veszik-e. „BíilGéc”
Nem tudom, mire gondolsz, de az autó fényszórójáról nekem a W. media player jut eszembe...
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Valamikor decemberben az asszony üzletelt egy játékautóval. Annak összedobtunk egy honlapot, de mire elkészült volna normálisan a weblap, már abba is hagytuk a dolgot. Nagyon jól belőttük a linket, ha beírom a google-be, hogy "bobkopter " az első két link a miénk. Viszont a második link amelynek valójában a statisztika lapra kéne mutatnia, annál egy fast-virus-scan... oldal töltődik be. Még csak itthon próbáltam a dolgot, nekem van vírusom? Pedig a Bővebben: Link önmagában megy, csak ha a gogglén kattintok rá jön be ez a fránya oldal. Hogy is van ez?
Ez jelenleg piros lesz, a fehér picit később érik be, no meg az még a golyó formájában nézi meg a gyomromat belűről.
Nem kell irigykedni, nincs pincém, csak egy 3*4m-es 2 méter mély üreg a garázs mögötti mindenes helység alatt. Most 18°C van benne, de sajnos télen le tud hűlni 6-8 fokig.
Nekem ezt mutatja a második linkre
Szerintem azoknak vírusos a szerverük akiknél csináltátok az oldalt és átirányít a virusterjesztő oldalra UI:ahogy rámentem az oldalea a N0d32 már blokkolt is 2 virust.
Miből van az "üreg" fala ki van téglázva v. beton? Azért zöldség-gyümölcs tárolására jó az ilyen is...
Köszi, hogy vállaltad a kockázatot!
Holnap még megnézem a suliban, ha ott is ilyen, akkor szétnézünk a szerveren a szolgáltatónál. Ftp-n már megnéztem a fájlokat, illetve a php-kódot, semmi rendkívülit nem tapasztaltam benne. Egy picit meglepett a dolog.
Nekem gond nélkül bejött, a statisztika, rögtön, néztem, ahogy linkelted. Ha pedig a google-n keresztül nyitom, akkor bejelentett támadóhelyet jelent, már a főoldalt is. Ha tovább megyek, akkor igen is elkezdi a gépemet kezelgetni. Yahoon is ez a helyzet.
Ok, hagyjátok, ne nézzétek tovább!
A google találatok közt, jelenik meg rossz link, ami nem oda vezet, ami alá van írva, azaz a weblapomra. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Na meg mindenki alkesz
Én, csak egy üstnyi darált szőlőnek a kipréselt nedűjét zártam bele egy föld alá süllyesztett, fából tákolt, acélbilincses edényzetbe.
-ez tetszik de a duracel nyuszi legyözhetetlen