Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv mindenkinek!
Megtudnátok nekem mondani, hogy lecserélhetem e az 1. mellékletben látható alkatrészt a 2. képen láthatóval? Mind a kettő ugyanazt a célt szolgálja (hőkapcsoló); ugyanúgy működnek; és fontos, hogy jó meleg helyen legyen (a fűtőszál közelében)? A valós adatok: 1. kép: BF117 (Tf 117°C) 2. kép: thermik 05 120 5 (120°C) A 3°C hőmérséklet különbség nem lényeges. Egyébként hősugárzóba kellene az alkatrész-csere. A válaszokat előre is köszönöm.
Ezt a forumot le is lehetne zárni,hisz senkit nem érdekel.....
Nem értjük hogy mit akarsz kezdeni vele...
A szonda arra való amire kitalálták... Mi se tudjuk... Idézet: „Na és a lényeg!” Ez egy síma analóg kapcsoló IC ....MC14016 vagy CD4016-os! Ha ennyire érdekel, ennyi idő alatt símán beírhadtad volna a gúgliba.... ![]() ![]() És csodák csodájára kiadja az adatlapot.... [link=http://www.datasheetarchive.com/search.php?s=10&q=MC14016]http://www.datasheetarchive.com/search.php?s=10&q=MC14016[/link] Azé nincs harag... ![]()
Nem értitek?? mennyien lettetek hirtelen.
Tudom miaz,hisz én bontottam... ![]() Érdekelt,foglalkoztok-e vele.. 'Azé nincs harag...'
Miért van szükség erre a fórumra,ha Google-ban mindent mag találok
![]() Azé nincs harag... ![]()
valóban ott a Google, de minden ott sincs meg. :no: Talál valami extrém alkatrészt valaki s azt se tudja hogyan keressen rá. S akkor itt ez a fórum:yes:
Majd mikor a gugli majd két képet összehasonlit s megmondja egyeznek e. Mikor egy fotorol megmondja a tranyo bázisáramát akkor mar tenyleg nem lesz szükség a forumra. Addig is jo hogy van és grat annak aki létrehozta ![]()
Az 1-es képen egy kiolvadó 240 C-os hőkorlátozó van ez semmiképpen nem csereszabatos a 2-es képen láthatóval, szerintem
Köszi a választ! Pedig már majdnem kicseréltem (akkor lehet, hogy egy kicsit füstölt volna
![]()
Sziasztok! Valaki tudna mutatni egy képet a TiP 122 - es kapcsoló tranzisztorrlol?
Találtam egy ijen alkatrészt és ez van ráírva:13007 egy triakra vagy vmi hasonlóra gondolok szerintetek mi lehet?
felette még ír valamit csak a fotoból nem tudom kivenni. Az lesz a tipuskodja :yes:
Teljes leírás: 0009 MOROCCO 13007
Égy egy db A betű az első lábnál
Sziasztok! tudtok segíteni,hogy egy léptetőmotor milyen? Ey van ráírva: EM-234 6Y251. Nyomtatóbol vettem ki! 4 kivezetése van!
Szerintem ez az adatlapja...
Sziasztok!
épp most berhelgetek egy videót és nagyon megtetszett a kijelzője, valamit szeretnék belőle csinálni, mondjuk egy órát ami az évet napot és minden ilyesmit mutat, mert a napokat sosem tudom.... A kijelzőn 15 betű jelezhető ki meg az, hogy VPS, LP és decoder van egy meghajtó ic és akkármennyire is keresem az adatait, semmit sem találok, max valami kínai oldal jött be, de ott sem találtam semmit, ez van ráírva: TMDCP2-2U (az elején a T betű kicsit nagyobbal van írva...) 87CK70AF6085 japan 9309YBK vagy mivel mással tudnám jók meghajtani ezt a kijelzőt? köszönöm előre is a segítséget
nem tudom valaki feltette már ezt a kérdést de én felteszem hogy a trimmer kondenzátor az, hogy néz ki? Valaki ha tudna küldeni képet nagyon megköszönném.
Előre is köszi. ![]() ![]() Peti13
Köcce!
Még valami lenne. Ennek 3 vagy 4 lába van? Meg még azt is megkérdezném hogy ez mire jó? :eek2: Az van ráirva, hogy: SFU 455B Előre is köszi
Az első kérdést az előző képre értem azért ezen láccik hány lába van
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
A kondinak 3 lába van, amit Te mutatsz az meg asszem kerámiaszűrőnek hívják (455kHz)
A távirányítóból pont ilyen szakadt ki a multkor ![]()
nekem ilyen van 2 lábúba, az 455khz-es kerámia rezonátor.
a tiéd is az [link]http://www.hqvideo.hu/info/hu/sfu455b.html[/link] orion vagy videoton TV-ből szedted ki? ![]()
igen rezonátor.. bocsi elírtam
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |