Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem tudom észrevettétek-e, vagy velem van baj, de jött egy marék GE tranyó postán, origi csomagban, és kibontva édeskés szaga volt, egész kellemes, és már annó jártam így amikor Pesten a HQ tól hoztam Ge tranyót ugyanilyen szaga volt, ez meg amerikábol jött.
![]()
Nem kóstoltam, inkább elmentem kakaó nélkül a suliba...
(de aztán rájöttem, hogy ha az erkélyen kerestem volna a tejet, akkor talán ittam volna... ![]()
És mióta isznak a kiskacsák kakaót? Ők csak nyelnek. Nokedlit
![]()
Tudjátok mennyibe kerül egy olyan csaptelep, amiből olyan víz folyik ki, ami színes és a hőmérséklettel klappoló színű (Tehát ha hideg, akkor kék, ha meg meleg akkor piros.)?
![]() ![]()
20 eFt? A beszerzési vagy a kisker árát kérded?
Én egy német cég termékeit pakoltam, és az 350eFt-ot kóstált. Kérdezték is hogy szerintem mennyi és én 40e-et mondtam. De egy picit tévedtem.
![]()
Köszönöm szépen! Én karácsonyra terveztem az 1000.-et de túlteljesítettem.
Szia! Ittál már tejet? Ami a tehénből jön közvetlen, mert a bolti tejnek annyi köze van a tejhez, hogy úgy hívják.
Nálunk a csapvíz klór szagú kb hat éve nem ittam belőle. Tehát kakaó tehén tejjel, ha javasolhatom.
Valószínűleg a tranzisztor a cukorgyár mellett csinálják. Vagy elfogyott a germánium és átálltak a cukorra.
Nálunk házi tej van. Van egy tanya és onnan jönnek egy transporterrel, ami hátuljában egy tartály van és tele van fincsi házi tejjel. Olcsóbb is, mint a bolti tej. :yes:
És milyen jó zenét nyomat amikor jön
![]() ![]()
Igen az a legdurvább. Legelőször, amikor jött, azt se tudtam mi lehet. Már egy órával azelőtt lehetett hallani a hangját, mielőtt hozzánk ért volna.
![]()
Naponta min. 1 liter tejet iszom (igaz bolti tej). És aki személyesen ismer az tudja hogy amióta megszülettem tejen élek. Volt olyan időszakom is amikor csak tejből készült ételeket ittam, ettem.
![]() ![]()
Sajnálhatod, hogy nem tudod milyen finom, a házi pálinka után egy pacalpörkölt , és ez követően egy-két nyugodt sör.
![]()
Mi ez itt? Tejcsárda?! ÉS* engem kihagytok?!
![]() Házi tejet azt szeretem én is, régebben még volt is amikor jobb idők jártak errefelé. ![]() *:tudom és -el nem nyitunk mondatot, de.. ÉS? ![]()
De, mint azt már írtam amikor hazautazom vidékre bepótolom a melegkaja hiányát. (Egész nap csak eszem
![]() ![]() ![]()
Komolyra fordítva régen gyerekkoromban még emlékszem a házi tejre, és persze a régi kimért kannatejre, majd ezután az üveges pasztörözöttre, és itt ki is végeztem a tejet, mert ezután a tehénnel még köszönő viszonya sem volt a boltokban a tejnek.
Ezekből már nem lehet jó aludtejet csinálni. Igy rászoktam a jó borra.
Az a jó tej, ami annyira friss, hogy még meleg. :yes: :finom:
Az tényleg finom volt mikor nagymamám megfejte a riskás, és hozta a friss tejet.
De azt tuti tehén csinálta. Azota tehén sem nagyon van. A kereskedelmi "tejről" ne is beszéljünk. ![]()
Hát ez bosszant,hogy a gagyi tej drágább még azt is velünk fizettetik meg, hogy lerontják a minőséget.
A borból csak a vörösbort, és abból is az édeset szeretem, sajnos nem volt sok szerencsém hozzá, még csak házit írtam Fehérvárcsurgón.
Amikor megkínálnak, akkor sört azért szoktam inni, de még magamtól azt sem vettem. ![]()
A lefejt tejből minden értelmeset kivonnak, és ami maradt az meg drágán adják. ezekből nyáron a melegben nem lehet egy finom lehűtött aludtejet enni.
Vagy túrót csinálni belőle. Csak maximun Eeeeeeeeeeeeeee betüket. pl: E 245. stb.
A drágább tej sem tej, én azt mondom.
![]()
A szívemből beszélsz! Mindegyiket imádom.
Finom is a jó tea, én kávé helyett szoktam teázni.
Persze más a borostea,meg a rumos tea, de azok nem a teáról szólnak. ![]() ![]()
Arról nem bezsélve, hogy amiatt rontják le a minőséget, hogy még egyzser eladhassák tejfönek, túrónak...
Azért a víz hozzáadását se hagyjuk ki...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |