Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nálunk is ilyen szórakoztató műsorok kellenének, akkor lehet, hogy tévéznék is. http://www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=103356
Hát ilyen frizbi meg hasonló sza.ok helyett jobb volna,és nem hiszem hogy többe kerülne.Nagyobb lenne a nézettsége az biztos.Azért ez csaj sem rossz
![]()
Szerintem rá kéne szavazni! Eddig ő a nyerő reklámarc
![]()
Van egy ugyanilyen kalapom. Akkor rám is szavazhattok, mert ezt én is eltudom táncolni.
![]() ![]()
Lehet ö is tudna ennyit értünk tenni mint a cimborái (O V,Gy F stb.)Én rá szavazok, amugy melyik párt reklám arca?
![]()
Ha már régen volt vicc...
Mi a programozónő (rém)álma? a végtelen ciklus
Tetszik. Azt amúgy tudtátok, hogy a Linux 5 másodperc alatt végez a végtelen ciklussal?
![]()
- qwerty qwerty qwerty.... Mi az?
- ??? - Unatkozó programozó.
Ma kaptam:
A gazdasági válság alatt összehoztam egy kisebb vagyont............................. egy nagyobból... A sípcsont az a szerv ami segít a sötét szobában megtalálni a bútorokat Ha két hideg, esős nap után végre ragyogó napsütésre ébredsz, akkor biztosan hétfő van. Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! Jézus, ki vagy a mennyekben, én is kivagyok itt a földön! Ha a munkavégzés olyan egészséges, miért nem a betegekkel csináltatják? Az italt elhagyni jó dolog..... sokkal rosszabb viszont, ha már nem emlékszel, hol hagytad el. Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is. Hölgyeim! Ha már megkedvelték a koffeinmentes kávét és teát, a cukormentes kólát, a nikotinmentes cigarettát, miért nem kedvelik az impotenseket? Annak ellenére, hogy az élet drága, még mindig elég népszerű. Egy tetőablakot csináltattam a lakásomban. A felettem lakók erre dühösek lettek. A nejem szerint túl kíváncsi vagyok. Legalábbis folyton erről írogat a naplójában. Csak a hangom miatt nem lettem énekes. A feleségem anyja gyakran mondogatja, hogy nőies vagyok. Nem zavar, mert hozzá képest tényleg. A nők szeretik az egyszerű dolgokat az életben, így a férfiakat is. Csak a szülői értekezleten tudtam meg, hogy nincs is gyerekem. Nem tudom, mit kezdenék a feleségem nélkül. De akkor is olyan jó rágondolni. Fiatalabb koromban 4 hajlékony tagom volt és 1 merev. Ma négy merev és egy hajlékony tagom van. Az egyetlen, amit kérek, egy esély, hogy megbizonyosodhassak arról: a pénz nem boldogít.
Gerincferdülésem van. Elmegyek az orvoshoz, és felír nekem egy görbe botot...
Ja !
Én is megfogadtam, hogy nem iszok többet!! De kevesebbet se!!
Találtam még egy elég király videót: Bővebben: Link
Vajon, hogy érték el ezt a koreográfiát? Nem tudtam, hogy a fókák ilyen "okosak" lennének. Vagy csak szeretnek utánozni másokat.
Ha nincs a közelbe láda.... (nem az én ötletem volt
![]() szerk.: meglepően jól szólt ![]()
Valódi reflexcső van rajta. Hangolja vagy 0,2Hz-re, Ez igazi romboló lehet.
![]()
Igazi WASH-REFLEX cső.
![]() ![]()
Azért a rázóm van kijelentés megmosolyogtatott
![]()
Én ezt egy revolverbe(persze nem igaziba) építve tudnám elképzelni....ahol a töltény van ott zárná az áramkört(simán mechanikusan...ha megpörgeted a dobot változnak az esélyek mint igazából) a markolata rázná az ember kezét....ez az újjrázós hülyeség szerintem.
Én ezt ugy tudnám elképzelni,egy vizes alsónadrágba a sokkoló két elektródája és egy nyomógombal izgatnám minden dobás nyerne
![]()
Én pedig ilyenkor mindig azt hiszem, hogy basszus, ennél nincs lejjebb. Tévedek, lejjebb mindig van. Ennek ékes bizonyítéka pár ilyenféle topik. Elkélne valamilyen kis jelölés (flag). Ez a topik komolyságát és használhatóságát jellemezhetné, mert gondoljunk bele, hogy ha valaki értelmesebb a HE-re téved, egy-egy ilyen topik láttán mi a véleménye, vagy ami rosszabb: valaki zöldfülü idejön, és komolyan veszi. Lehetne pl. olyan hogy kezdőknek-haladóknak-profiknak, és egy olyan, hogy csak akkor olvass bele, ha megdöbbenni, vagy épp kínodban röhögni akarsz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |