Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Három mérnök hallgató beszélget arról, ki tervezhette az emberi testet.
- Szerintem gépészmérnök volt, nézzétek csak meg ezeket a csuklókat, illesztéseket. - Szerintem villamosmérnök lehetett, milliónyi elektromos kapcsolatot tervezett bele. - Biztosan építész volt - ellenkezik a harmadik - ki más tervezné a szennyvíz csatornát a szórakozóközpont mellé?
Sokakat buzdítottam könyvolvasásra. A valódi ok ez volt, érdemes megfogadni!
Tetszik ez a banner. (reklám egyes oldalak szélén)
Amikor hülyének nézik az embert...
http://www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=103471
kicsit leült a topic
![]() Új tag a golf klubban, életében először golfozik. Az oktató magyarázza neki: - Látja ott messze azt a zászlót, arrafelé kell ütni a labdát. A tag hatalmasat üt, a labda száll-száll és két centire a lyuktól megáll. - És most, mit kell csinálni? - kérdezi az elképedt oktatót. - Most üsse bele a lyukba. - Ezt mondhatta volna előbb is!
A férfiak mit meg nem tesznek a nőkért...
Bővebben: Link
A depressziós macska: http://termeszet.indavideo.hu/video/Depresszio_3
Idézet: „honnan veszed észre, hogy az oroszok lehallgatókészülékte helyeztek el? kettővel több szekrény van a szobában.” -És honnan hogy az amerikaiak? -Eggyel több lába van a légynek.
Lehet azért, mert szamóca szabadságot kapott a munkahelyén, és összegyűjtött egy kisebb vagyon a fizetéséből, amiből Föld körüli útra ment, kicsit pihenni. Majd ha ráér akkor ismét lesznek poénok.
Majd ha "meggyogyulok", akkor lesznek. De ez a megfázás nagyon leverté tesz, és már egy hete nem tudok kilábalni belőle.
![]()
Nálam is volt most megfázás. Ráadásul maratoni, mert 1,5 hónapig tartott. Ilyen még nem volt nekem, mert beteg sem szoktam lenni... Cudar volt és úgy kb 2 hete lábaltam ki belőle teljesen. Nekem a bodza tea segített csalán, kaukkfű és akácvirág teával keverve. Ez 5 nap alatt kihajtotta belőlem a betegséget. Persze ne filteres szemetet igyál belőle, hanem azt a szórós füves típust, amit zacsiba lehet kapni néhány száz forintért tasakonként.
A hagymát próbáltad már hagymával? Nálam egy megfázás max három nap. Minden nap megeszek egy vöröshagymát ha meg vagyok fázva.
Na ő vajon mennyi RGB LED-et tartalmazhat: Bővebben: Link
![]()
Én aztatatot folyamatosan zabbantom, me szeretem. Akár fok, akár veres variánsban. De most nem segített.
A trianoni béketárgyaláson folyik a megbeszélés...
A magyar diplomata jelentkezik: - Csak megjegyezném, hogy amikor bejöttünk Árpáddal, a románok ellopták éjjel a lovainkat... - Ezt jegyzőkönyvbe vegyem? Nem, nem fontos... Folyik tovább a tárgyalás. A magyar diplomata ismét jelentkezik: - Csak megjegyezném, hogy amikor bejöttünk Árpáddal, a románok ellopták éjjel a lovainkat... - Ezt jegyzőkönyvbe vegyem? Nem, nem fontos... Tárgyalnak tovább. A magyar diplomata harmadszor is jelentkezik: - Csak megjegyezném, hogy amikor bejöttünk Árpáddal, a románok ellopták éjjel a lovainkat... A románnak már majd szét pukkad a feje, nem bírja türtőztetni magát és ordítva kifakad: - De mi akkor itt sem voltunk! - Na! Ezt vegyük jegyzőkönyvbe!
![]() Habsburg György inasa: -Uram, esten Osztrák- Magyar meccs lesz a TV-ben. - Igen?... És ki az ellenfél?
BP mondásai.
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos. Közös lónak túrós a táska. Nem a győzelem a fontos, hanem AZ őszinte részvétem. Aki másnak vermet ás, ... Nem magának ássa! Éhes makkal disznókat álmodsz! Kicsi a bors, de főleg AZ őrölt. Aki mer, annál van a kanál. Ahány ház, annyi baj legyen. Okos enged, ha már szenved... Szegény ember vizel és főz! Jobb félni, mint megnősülni! Ki a hideget nem szereti, hóember nem lehet. Mindenhol jó, de legolcsóbb otthon. Hajléktalanok jelmondata: "Kukából nem lesz szalonna." Felesleges, mint szőkének gondolkodási időt adni. Verés közben jön-megy a székláb. Evés közben jön meg a szomszéd. Akasztott embernek lába se éri a földet.
Aki másnak vermet ás az a stack pointer.... Remélem nem túl kocka
Honnan ismered meg a mérgesgombát
Földhöz vágja a kalapját A mérgeskígyót? Ráncolja a szemödökét A csörgőkigyót? Felhív telefonon, vagy megnyomja a kapucsengőt. ![]()
Mérgesgombáról jut eszembe: Minden gomba ehető legalább egyszer
![]()
Ez jó?
Az, hogy az egész megrendezett, csak egy dolog. De ha már ez is poén, akkor nagyon leadtuk... |
Bejelentkezés
Hirdetés |