Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez igen nehéz kérdés... Ha nem lehet kapni egyébként, és nagyon kell, akkor mindenképpen megéri. Ha nem kell, akkor meg 10 Ft-ért sem éri meg.
Szép estét mindenkinek!
Meg volt a szajré (hangszórók). Igaz az oriont csak pénteken kapom, de kaptam 3 hangszórót. 1 RFT (siralmas állapot) 1 Videoton (membrán szél kell) 1 LG tökéletes ![]() Mára is jutott valami értelem. Nyáron nekünk van egy úgynevezett "kohó" ami nem más, mint egy 120L bojler tartály feketére festve. A régi kilyukadt. A másikon is van egy lyuk, ill volt. Megfogtam, kibányásztam és elkezdtem behegeszteni ![]() Egész jól el voltam vele. Egy órám ráment, de nem unatkoztam. A végén volt egy lyuk amibe egy valaha hangszóró mágneskör ként funkcionáló vas darab került a kezembe ![]()
Ezt a hozzáértő módban az eszközök-karanténban tudod visszaállítani.nekem sikerülni szokott így.
Oké.
Köszönöm a segitségeteket. Majd megpróbálom. Most frissitéseket telepit mert ujratettem egy korábbi conficker támadás miatt.
Magyarul csináltál kis lukból nagyot, ha jól értettem.
![]() ![]()
Már miért csináltam volta nagyobbat?
A tartály egyik lezáró végén (a hengeres rész végén) van valami nyílás a villan bojlereken. Az ki volt esve, így be kelet hegesztenem. ![]()
Jha! Akkor nem jól értettem a mondatot.
![]() ![]()
Kiesett a nyílás?
Talán a - Rejtő Jenő: Előretólt helyőrség -ben volt, hogy (az ezredes nevére már nem emlékszem, talán Portye ?) belerúgott az erőd falába, és fejére esett egy kilazult lőrés... ![]()
Hehe, van gázboyler, meg fatüzelésű is... :yes:
Szétpergett egy eminence nyomómba a tekercs... Tekerhetnél ebbe is valamit ha már így belejöttél.
![]()
Egyszer valaki belenézett egy 3/4" -os csőbe. és a következőt mondta:
- Milyen furcsa lyuk van ebben a tömör csőben! :nyes:
Két örökzöld szösszenet:
-Hogy köszön a nőgyógyász? --Majd benézek... -Elmegy a nőgyógyász a házibuliba: --Arcok, vééégre arcok...
Annyira ideges vagyok amúgy... Hangszórók most lettek felújítva minden normálisan gyári javítókészletből. Megvettem tesztelem és szétesik benne a tekercs. Boltnál érdeklődök, hogy mit csináljak mert ez így kicsit gáz.. Lengőre nem vállalnak garanciát.. óóó akkor mire vállalnak??? A kartondobozra amit küldtek? Nem nevezem meg, hogy accus a cég ahonnan vettem a nyomót....
![]()
Már Te sem vagy a régi...vagy klón vagy. Az igazi köbzoli egy olyan gombolyagról csatolt volna képet, amit egy tangás bikinis csaj tart a .........-én, -val, -vel, -ján, stb-n.(opcionálisan kitölthető)...
![]()
Matyikém megosztotta velünk élete egyik nagy álmát...kazánkovács-nőgyógyász akar lenni, ebből az első már megvan...
![]() Matyi, tudod mi az álomhajó...? ![]()
Üdv mindenkinek!
Ez a mai meló nap nagyon jó volt ![]() Egy hatalmas csőbe (az átmérője olyan 60-80cm is lehetett, de lehet hgoy nagyobb, mer guggolva elfértem bene. A vége ment szét mint egy tölcsér. A hengeres része kb 2 méter. Ebbe kelet belehegeszteni Y alakú laposvasat. Aztán betonozták ki. Az egyik fele ki van betonozva. A másik még vasalva sem. Honlap jó meló lesz. Igaz tiszta rozsda lettem ![]()
Köszönöm, de picike pontosítással azért. Az opponens 50/50 pontot adott, a konzulens pedig 50/49-et. Levont egy pontot azért a hibáért, amiért én szóltam neki.
![]() Kérdést nem küldtek be, pedig szokás. Azt hiszik, mindent tudok. Mondjuk sikerült olyan témát választani, amihez nem sok könyvtáros konyít, úgyhogy voltaképp mondhatnék bármit. Ezek szerint még a formai követelmény rendszerre sem kérdeznek rá, vagy igen, csak meg akarnak lepni. Mondjuk a szaldó az 135 oldal és 2 év össz munka lett. Nem mellesleg Békei úr ehhez nem kívánt sem anyagi sem erkölcsi támogatást nyújtani. Tudja mit? Nem is kell. Lehet tovább közölni cikkeket fordításból, meg a 80-as évekből reprint. ![]() Más kérdés Laci, hogy bizony ez a diploma nem ér többet a Te érettségidnél. Merthogy a Te korosztályod 40%-a éretségizett, az enyémnek meg a cirka 35%-a lesz diplomás. Azaz még sem akkora durranás. Továbbá az én "második érettségimet" csak egy nyelvvizsga után vehetem kézbe. Fantasztikus. ![]()
hali. van tit valaki aki ért auto-moto, főleg a fékekhez? tárcsafék?.. lenne egy pár kérdésem..
úgy sípol a fékem mint ha vmi talicskát tolnák. mi az orvosság rá?
Grat. TudorMaty!
Jó vagy. Ha nagy agyad angolra hangolva hagy, majdan akkor kaphat, diplomát a Maty, mely nem lesz ramaty. ![]()
..mely leteper, ha nem jól viselkedel.
![]()
Maty! Neked mindenről az jut a (gaty)eszedbe?
![]()
A következő adatok kellenek:
típus, évjárat, ccm, motor kód, futott km. (Ha volt betét cserélve már, akkor az azóta megtett km.)
Ajjaj szegény. Rabszolgasors, de az életben nincsenek Isaurák.
![]()
Vannak fékbetétek, az újabbak főleg, amik szándékosan sípolnak, így jelzik, hogy csereérettek. Amikor elfogy a kopóréteg, alatta előbújik valami olyan réteg, ami berezonál a tárcsával. Ha nem ilyen 'jelzős' fajta, akkor köbzoli útmutatása a követendő.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |