Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Bah. De jó, hogy nálunk nincs a piacon zsiráf. Biztos lenne 1-2 hülye, aki venne és elvinné magával a moziba...
![]()
A zsiráf is olyan, mint a szöszi plázacicus: Szép, szép, nem modnom, de otthonra nem kellene...
Kis agymenés mindenkire ráfér, addig is elfeledek pár dolgot...
![]()
Ezt ismerem, nekem ebben a formában van meg, ami a képen látható!
![]()
Még pár kép agymenés gyanánt
![]() ![]() ![]()
Hú, ez igazán pihent agyra vall! Jó lett!
![]()
Nincsgogh
![]() ![]()
A dadogós meg a barátja találkoznak. Kérdezi a dadogóst a barátja:
- Mi újság veled? Megházasodtál már? - N-n-nem - mondja az. - E-e-elhagyott a me-menyasszonyom. - Mikor és miért? - érdeklődik a másik. - K-k-karácsonykor - mondja a dadogós. - Éppen m-megkértem a k-kezét, és igent m-mondott, mikor l-l-láttam, hogy a m-m-macska k-két k-k-kis g-go-go-golyóval játszik. M-m-mondtam neki, hogy "nem-so-so-kára t-t-te is ezt cs-cs-csinálhatod velem", de mire k-k-kimondtam é-és o-o-odanézett, a macska már a s-s-s***ét nyalta.
Ez jó!
![]() levél. Arra gondol, nem eszem még meg, megvárom míg tovább süti a nap, jobban megérik és finomabb lesz. Arra repül egy veréb, meglátja a hernyót. Gondolja a veréb, megvárom, míg a hernyó megeszi a levelet, mert akkor szép dundi lesz és sokkal laktatóbb. Arra kószál egy macska, meglátja a verebet. Arra gondol, megeszem ezt a verebet, de előbb megvárom, amíg megeszi a hernyót, mert akkor nagyobb lesz. Egyszer csak elindul a hernyó és megeszi a levelet, odarepül gyorsan a veréb és bekapja a hernyót. A macska is ugrik, ám a veréb gyorsabbnak bizonyult, így a macska a fa alatt lévő pocsolyában végzi. Mi ebből a tanulság.!!?? Az, hogy minél hosszabb az előjáték, annál nedvesebb a cicus... ![]() ![]()
Whöhöhö
![]() ![]()
Ha 70 milliószor simítunk meg egy macskát, annyi energiát állítunk elő, ami elég ahhoz, hogy egy 60 wattos izzó egy percig világítson. Remélem sok embernek van otthon macskája!
![]()
A II. Világháborúban egy német tengeralattjáró a toalett meghibásodása miatt süllyedt el.
Ha már a dadogósoknál járunk ( talán még nem volt4 ) :
A dadogós férfi és a nő megbeszélik, hogy mivel nekik nehezen megy a beszéd, ezért inkább jelzésekkel közelednek egymás felé. Azt mondja a férfi: - Ha én ki-ki-kívánlak Té-té-téged, akkor megfo-go-gom a b-b-bal melledet! - Ha én n-n-nem ki-ki-kívánlak Té-té-téged, akkor megfo-go-gom a j-j-jobbl melledet! - Ha Te k-k-kívánsz e-e-engemet, fogd meeeg a ttttö-kööö-met! - Ha Te ne-e-em k-k-kívánsz e-e-engemet, hu-hu-húzd meg 42-szer! Steve
Durva, 34 évesen nem tudja. A helyébe én azért inkább nem írtam volna le, hogy mennyi idős vagyok.
![]()
Szerintem ennyi aggyal fel se fogja mennyire gáz, hogy nem tudja
![]()
Szerintem meg poénból tette fel a kérdést.
![]()
Hamarosan kiegészíti majd a kommentet:
"34 éves vagyok, anyámmal élek, van egy macskám..." ![]()
"...babettával járok és ne legyek kemény?"
![]()
Ha már gyakori kérdések....
Bővebben: Link
Még jó, hogy ott is vannak olyan emberek, akik alágyújtanak az ilyen IQ bajnokoknak....
![]()
Bővebben: Link Na itt abbahagytam az olvasást mert ledobtam a láncot... :bummafejbe:
![]()
Kár, hogy nem olvastad még pár oldallal tovább, én itt hagytam abba: Bővebben: Link
![]()
Papi, ezt végigolvastam, ez nagyon jó, majdnem leestem a székről.
![]()
De legyél!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |