Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
"A" súlyozással mérve. Fletcher görbe szerint.
Mondjuk végerősítőnél nem nagy kunszt.
A felvetésetekre a válasz: a webfordító az oka, ezt azzal készítették. A súly az a "weighted", azaz súlyozott mérés. Ilyenkor a zajt átbocsájtják egy súlyozó szűrön, ami a fülhöz hasonló frekvenciamenetű, mondván, ne mérjék bele azt a jelet, amit nem, illetve rosszul hallasz. Voltaképp becsapás, mert szebb számot, azaz nagyobb jel-zaj viszonyt tudnak írni a készülékre. A szögletes hullám az az angol square wave kifejezésből ered. Magyarra fordítva négyszögjel, tükörfordításban szögletes hullám. A frekvencia reakció az angol frequency response. Magyarul frekvenciamenet. Sorolhatnám. Ennyi pénzért talán illett volna egy magyar mérnökkel lefordíttatni. Ezt csak én gondolom így?
![]() Szerk: Pucuka leírta azt, amit én is.
Köszi uram, a file-t is és az elismerést is. Örülök, hogy tetszik, neked sincs miért szégyenkezni, te gyártmányaid nekem jobban tetszenek.
Nem kell oda mérnök se , csak egy trenszlétör.
Lakkfilc ellen nitrohigító, vagy aceton. HA már rászáradt, akkor minden bizonnyal megkeményedett. Ekkor csavarhúzóval vagy vajazókéssel (nincs éle) fel lehet kaparni. Ha a fugába folyt, akkor bizony kezdhetsz jó érveket gyűjteni, hogy miért is kell nekik unoka, és hogy "a gazdaság érdekei azt diktálják, hogy..."
Ha nem jön be, akkor jó étvágyat a kakas, akarom mondani "directorstöke" pörkölthöz
Köszi neked is és pucukának is a felvilágosítást gondoltam,hogy én vagyok a buta de teljesen egyetértek veled.
Én azt mondom, Kína meg is érdemli: Bővebben: Link
Köszönöm a segítséged.A fuga az nem baj mert azt megtudom csinálni.
Idézet: szerintem lehetséges modulációval :hide: „szögletes hullámon” De azt meg kell hagyni, hogy viccesen hangzik ![]() szerk.: Norberto: nálunk meg ingyen jön a sok vacak bóvli selejt nullaminőségű gagyiság, nagyon nem szeretem ezeket a vacak kinai tömegcikkeket. De ahogy látom egyet értünk
Az ő talpra állásukat és ipari kémkedésüket gátolja igazából.
Ez az intézkedés nem sok vizet zavarhat a kínaiaknál. Ha még 10-15 ország ugyanezt tenné már megéreznék, és meg is érdemelnék. Mert az rendben van ,hogy ott is megkell élni az embereknek, de az nem érdekel senkit, hogy nekünk is. A ruha ipari és műszaki termékek szerintem már 90% feletti aránya ott készül,bármit veszel le a polcról, majd minden kínai termék. Tudják ezt ők is és egyre inkább igyekeznek jól elrejteni a származási hely feliratot. Most ugyan azt teszik mit valamikor az oroszok minden technológiát összelopnak , de ők nem álnak ott meg , hogy másolnak kinevelik a saját szak ember gárdájukat. Fejlesztenek és bármit mondhatunk egyre jobb, tartósabb termékeket tudnak olcsón előállítani. Ez még csak a kezdet .Nem ragozom tovább mert mindannyian látjuk, és érezzük is a hatását sajnos.
Üdv mindenkinek! Nem tudom hogy kinek hogyan telik a délutánja, de én össze vagyok szakadva :no: Hogy miért? Elvállaltam egy kis zsebpénzért egy melót. A meló az hogy a talajvíz utáni pince takarítás. Egy nagy konténernyi anyagot hordtam ki. Volt ott befőtt, mész, cement, csemperagasztó stb. Mészből kb 200 kilónyit vittem ki. Bekötött csemperagasztóból egészen pontosan 475Kg-nyit. Mindezt 5 óra alatt, annyit szaladgáltam hogy hihetetlen
De szerintem megérte. Mert megkerestem a HE tali belépő+ póló árát. Bár nem mintha nem lett volna meg, de így van egy kis plusz. Mikor hazajöttem még nem éreztem. Most csak az ülés esik jól
Most nézem hogy ünnepelni valóm van
Ezzel a hozzászólással megvan az 5,000 Aki szeretne ingyen sört válaszoljon 10mp-en belül
Kapok én is egy esélyt? :pirul: Amúgy grat!
Te majdnem belecsúsztál 10.99mP
Köszönöm! Ha ügyes leszek utol érem köbzolit
Neked meg milyen órád van, hogy 17:54-től 18:02-ig csak 10,99 másodperc telt el? Van egy sanda gyanúm, hogy neked most nem csak az ülés esik jól, hanem a fű is... :smoke:
Ajj.. Hazafelé találtam a szántásban vadkendert
Most azt tekergetem
Megszenvedtem érte
Van egy gyanúm hogy ma sem kell altató!
Te jó ég! Ha még csak tekergeted, és így be vagy lassulva, félek hogy nagy gondok lesznek veled, miután elszívtad... Csillagkapunak volt egy olyan része, amikor a kapuhoz közeledett egy fekete- lyuk. Nah veled is az lesz majd, hogy neked "normálisan" telik az idő, nekünk meg majd szaladnak hozzád képest a napok!
Nektek szaladnak? Itt már sötét van
Már égnek az utcán a fények. Egyébként igen, még csak tekergetem,d e már adja most
Nálam világos van... Akkor itt már vasárnap reggel van!
![]() szerk.: Zoli! Nagyon gyorsan hagyd abba! Nem akarok ilyen gyorsan megöregedni!
Én egyszer az erdő kellős közepén, falutól, de még csak úttól is km-ekre találtam, de nagyon sok volt, elég nagy területen. Vagy véletlen került oda, vagy valami ültetvény.
Nem hoztam belőle.
Én viszek a találkozóra. Aztán ellövünk egyet és akkor :bummafejbe: :vigyor4:
Idézet: „Aztán ellövünk egyet és akkor” Csak Te. Én nem dohányzok és nem is iszok. Szedtél belőle?
Te is
Adok rád egy tuningolt gázállarcot
Ááá, még ha fizetnének érte akkor se próbálnám ki.
![]() Egyébként zárt bukósisakban kell, kifújod és ugyan azt szívod vissza. Takarékos.
De máson keresztül nem tudsz levegőt venni.. Na jó, elég ebből a marhasából..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Ha nem jön be, akkor jó étvágyat a kakas, akarom mondani "directorstöke" pörkölthöz
De szerintem megérte. Mert megkerestem a HE tali belépő+ póló árát. Bár nem mintha nem lett volna meg, de így van egy kis plusz. Mikor hazajöttem még nem éreztem. Most csak az ülés esik jól
Ezzel a hozzászólással megvan az 5,000
Köszönöm!
Nem akarok ilyen gyorsan megöregedni!