Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha gondolod folytatom.
Valahogy így modta: "... Aztán a bal. Hát nem mondom babra munka!" Kb. ennyire emlékszem, nem tuti, hogy szó szerint van.
Írtam egy privátot. Majd ha eszembe jut még valami akkor írok még.
Köszi szépen. Várom a választ az általad linkelt oldalról
Nincs mit. Majd dobhatnál egy üzit, hogy mit válaszoltak.
Ez a 149 másodperc hogy sikerült? :hide:
Én meg egy Ferrarit szeretnék, és van rá 5000 Ft-om.
Juj ez aztán nem semmi. Van rá 15ezre és ebből akar hologramkivetítőt.
Ez reális ár. A fiamnak 2000-ért vettünk egy tűzpiros BMW-t, sőt az Alfa Romeo-t is ennyiért vettük neki.
Már csak a csíkok sorrendjét kellene megfordítani fölül.
Ez tök jó játék, ezzel elleszek egy darabig
![]() Negyedszerre sikerült a lényeget kivenni belőle (lásd: kép). De ez is csak azért van, mert túlhúztam
Nyugi van Zoly… Ebbe hogy mi a vicc? Mert ha egy 2kW-os hangszórót alázna le, még megérteném, de egy 15Wattost
Olcsó játék hülye gyerekeknek…
Látszik hogy nem becsülöd a dolgokat :no: Ennek a Tesla hangszórónak már története van. "Emlék a múltból". És leg szívesebben addig ütném még mozog aki ilyet csinál
Valaki nem tudna segíteni, hogy tesóm gépén minden indításkor miért nyílik meg a dokumentumok mappa kétszer?
Én is nyúzom elég sokat, de eddig nem tudok eljutni.
Indítópultban nincs esetleg benne? Persze kétszer is.
Én nem becsülöm? Te nem néznél meg egy MNC hangszórót, amire rá van írva, hogy 600W névleges, az mit csinálna 600W-on?
Csak kinek van ilyen marhaságokra pénze a mai világban? De ha egy 30éves RFT/Tesla/Orion/Videoton hangfalat próbálnék szétverni, a kezem száradna le! Még ha nem is szólna jól, akkor se! Amúgy csináltál már valamit a hangszórókból?
Nekemmeg van két hangfalam amibe ilyen hangszórók vannak mélynek.
Nem rossz hangszórók egyébként.
Ja, a lézeres egér csalásnak számít?
Én egy közel 40 éves Telefunken hangfal párt nyúzok
De ez még meg van csinálva rendesen. A membránszéle gumi. Még most is olyan mint az új!
Ennek is gumi a széle még
Amit most vettem két Pilot hangfalat (ami az orionok tetején volt a találkozón) abba is 16-os mély van gumiszéllel
Nekem is van egy videotonom. Annak i gumi szegélyes a mélye. De a telefunkenban még a mély közép is gumi szegélyes
Nem, dehogy. Én már gondolatokkal irányítom.
Teljesen üres a vezérlőpult. Most szedek le egy kémprogram keresőt, lefuttatom, hátha valami ilyen oka van. Ha jól emlékszem egy pendrive-on hozott vírus ami ráment a gépre, és leirtottam, azután lett ez.
Hát ha azt vesszük a Pilot-ban is mélyközép a gumiszéles mert kétutas/kéthangszórós és 1 mélyközép és 1 dóm hangszórója van
(Mellesleg fogalmad sincs, mennyire sajnálom eladni a hangfalaimat, pedig csak kisipari SAL hangszórókkal van szerelve… De a két kezem munkája, és sok-sok évig hűen szolgáltak, és vigyáztam rájuk! Csak sok van már
)
Nekem a magasom az selyem DOM sugárzó. A mély közép gumiszegélyes. Valamint a mély is gumi szegélyes.
Tenyertél na
Nekem is selyemdómom van szerintem. Nem szedtem szét. Olyan SEAS féle.
A közeljövőben szeretném felperemezni a 2Db 20-as vidit. A 25Cm-eseknek sajna nem sok jót tett az a mély közép
Tojás a membrán és a csévetest is ferde..
Nekem is SEAS volt. De sajna úgy vettem a hangfalat hogy le volt benne égetve :no: Aztán egy ideig széles sávú hsz volt benne. Aztán egy nem a legjobb minőségű Titánium dom magas. Most Német High End selyem magas van benne. Valami leírhatatlanul gyönyörű a hangja! De közben megtekertem az eredeti magasát. De sajnos az egyik hangfalból hiányzott. Így nincs meg a pár. A magast pedig 12E forintért árulják...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Valahogy így modta: "... Aztán a bal. Hát nem mondom babra munka!" Kb. ennyire emlékszem, nem tuti, hogy szó szerint van.

Olcsó játék hülye gyerekeknek…
De ha egy 30éves RFT/Tesla/Orion/Videoton hangfalat próbálnék szétverni, a kezem száradna le! Még ha nem is szólna jól, akkor se! Amúgy csináltál már valamit a hangszórókból?
Nem rossz hangszórók egyébként.
Tojás a membrán és a csévetest is ferde..