Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Szia!
A tolómérőt és a satut nyugottan vedd meg, de a csavarhúzó és a fúrószár egy kicsit olcsó ![]() Ui: A tolómérő nekem is meg van és nagyon jó az árához képest! Üdv: Boros Marcell
Köszi a gyors választ! A csavarhúzók nem biztos hogy túl olcsók, ha a Conradot "vesszük alapul".
Nekem is van, és egy fél évet bírt. Azóta villogva jelzi az értékeket.
Nem tudok mit mondani: Gyári hiba.....
Sajna. Pedig először jó volt.
Ja, még valami! Neked tetszik a műhelyem? (a kép csatolva)
További...
Ezzel tapasztalat valakinek? Minőség, tartósság, stb?
Cserélj elemet, igy jelzi hogy lemerült.
Azért villog az érték rajta, mert merül a gombelem benne. Cseréld ki, és megszűnik a villogás.
Nem olvastam tovább, hogy már válaszoltál, bocs! :hide:
Már hármat is cseréltem, mert én is ezt hittem...
Akkor legközelebb, ha arra járok, viszek Neked olyan elemet, ami tuti jó. Én is most - kb. két hete - cseréltem az enyémben, azóta nem villog.
Léneyg, hogy a gombelem ne tölthetős legyen, mer az csak 2,7 voltot tud! :yes:
Ezért is nem gombakkumulátort, hanem gombelemet írtam...
Helló!
Mikor (milyen esetben) és mennyire érdemes ESD ill. VDE minősítésű szerszámokat venni?
Szia!
Ha ESD érzékeny alkatrászeket ültetsz be vagy méricskélsz. Hogy melyik ESD érzékeny, azt általában az adatlapból vagy az alkatrész csomagolásáról kiderül. De egy ESD-s szerszám önmagában semmit sem ér, az összes többi szerszám, eszköz, páka, hőlégfúvó, az asztallap és te magadnak is le kell lennie földelve.
Előbbinek elektromosan vezető, míg utóbbinak szigetelő anyagú a markolata. A többit kitalálod, ugye?
Szóval otthonra mindkettő értelmetlen, esetleg a VDE cuccoknak van "létjogosultsága".
Srácok!
Tud valaki esetleg oszlopos fúrógépre (nem gagyesz kategóriás) gépi satut olcsón valahol?
Ez elég olcsónak tűnik, de lehet, hogy a minőségét is tükrözi: Bővebben: Link. Szerintem jobban jársz, ha szerszámboltban veszel. Lehet, hogy drágább, de jobb is.
Ehhez hasonló csájna csoda van a melóhelyemen. Ha megszorítod, eltolja a befogott anyagot a vízszintből.
Ez nem rossz de húzós. A régi öntött forgózsámolyos ma már horribilis összegbe kerül sajnos.
Ne hozz! Ma vettem energizert. És JÓ!
Tanulság: Elemet ne vegyél 100Ft-osba, még ha az is van ráírva hogy MAXEL.
Azt a Proxxon fűrészt elfogadnám.
Nekem az is elég lenne ha kipróbálhatnám. Kíváncsi vagyok hogy milyen vele dolgozni.
Ha ugyan olyan jó mint a Proxxon fúróm és állványom, akkor egy álom lehet vele dolgozni...
A fúróm nekem is Proxxon, egy csapágyat már elfogyasztott. Régen a Bajcsy sarkán még Proxxon esztergát is láttam a kis üzletbe. Meg se mertem kérdezni az árát.
A Conrad-ban vettem 40 ezerért
! A fűrészelés egy földi álom lett és a modellezéshez mindenkinek kötelezővé tenném! Idézet: Ennyire drága? „A régi öntött forgózsámolyos” Nekünk egy ilyen satu van az állványos fúró "alatt" De van egy tényleg gépi satunk is. A maga 40-50 kilójával... :hide: Nekem is van egy Proxxon fúróm. Szerintem is jó szerkezet. Igaz nekem nem 230V-os....
Hát igen. 100-as boltban csak 100 Ft-os érmét szabad venni, azt is legfeljebb nyakláncra, függőnek... Örülök, hogy most már jól működik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

! A fűrészelés egy földi álom lett és a modellezéshez mindenkinek kötelezővé tenném!
De van egy tényleg gépi satunk is. A maga 40-50 kilójával... :hide: Nekem is van egy Proxxon fúróm. Szerintem is jó szerkezet. Igaz nekem nem 230V-os....