Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Rá kell rakni a biciklikormányról azt a fekete izét, tudod amit fogsz a kományon [nem jut eszembe a neve]
Látom nagyban megy a készülődés
Én azon gondolkozom mit tudnák még vinni. Amit eddig gondoltam azt már összepakoltam
Nem kell az! Hogy igazi tuning legyen, locsoló tömlőt kell ráerőszakolni
Főleg a vidékiekhez lenne egy nagyon kis kérés, azokhoz, akik nagyjából kezdésre oda fognak érni:
Hozhattok esetleg kis mennyiségű - szilvát - szőlőt - hasonló gyümölcsöt vagy tényleg kis mennyiségű zöldséget (pritamin-paprika pl.), s mindezt a főkaja előtti tízóraihoz, kis zsíroskenyér-darabkákra. Zsír és a kenyér, tehát a fő alapanyagok már megvannak, várják a holnapot. Sőt, van hozzá paprika és kígyóuborka is. Senki se vásároljon emiatt, amolyan önkéntes jellegű felajánlásokat fogadhatunk el, melyek pl. a kert végén, vagy nagymama kertjében - melyet senki sem szüretel - , vagy ilyesmi helyeken teremnek. -------- Ja, és akik esetleg hoznának ilyesmit, azt írják be ide a topikba.
A beültetési versenyhez csináltam egy "9V-os elemet"
Egy tápegység ami 9V-ot ad le. Sorosan van egy izzó ami kb 100mA-nál kezd izzani. Így nem lesz annyi halott elem. Valamint ha gond van látni a hibát. Kérdés hogy vigyem-e? Valamint az építendő áramkör nagyjából mennyit fog "enni"?
Sajnos nem találtam csak egy Db4-es csatlakozót
Nem tudom hová raktam (műhely költözés) pedig volt egy jó pár db...
Arra gondoltam, vinnék kamerát, hátha lesz néhány olyan perc, amiről érdemes lenne videót csinálni.
Vélemény?
Áá ez így nemér, na majd holnap elkaplak
Izgulunk! Főleg azért, hogy a tábortűz mellett Köbzoli bácsi mit fog mesélni (bocs a bácsiért)
Úgy áll a találkozó, hogy idén teljesen ingyenes ital fogyasztást tudunk biztosítani.
A hírt és a jelentkezést is ennek megfelelően módosítottam. Köszönjük a nagy számú jelentkezéseket.
Milyen dobozkákat?
Már a táskában hever
Én idegesíteni?
Te pedig a vödrödet hozd amiről beszéltünk No meg a "nagy fáradsággal" elkészített munkád Jó hogy nem 5 perces warnt kapok moderátor idegesítésért..
Sziasztok!
Már nagyon régóta csak passzív "résztvevője" vagyok az oldalnak, de most a szombati program meghiúsult, úgy, hogy úgy döntöttem meglátogatom a találkozót. Viszek egy csomó börzézni valót, hogy legyen miből válogatni... A tombolára felajánlok 0,5 kg jó minőségű, bontatlan spulni forrasztóónt-ebből kettőt viszek, ha a versenyhez kell a másikat el lehet ott használni. Ezen kívül 2 db TDA 7384 végfok Ic-t(4x35 W ). Utalni már szerintem nincs értelme, kp fizetek a helyszínen holnap reggel. Kérdezném, hogy a parkoló a helyszítől(börze) milyen messze van, hogy csomagoljak? Köszönöm Sziasztok st3
Odaállhatsz a pakolás idejére, nem kell kilométereket gyalogolni.
Parkoló a helyszíntől ha szükséges ~ 3 méterre, ha már ott mi fogunk állni teherautóval akkor 10-12 méterre. Se lépcső, semmi. Nyílt szabad terep.
Meg azért lesz ott elég sok segítő kéz! Köszönjük a felajánlást mindenki nevében.
Miféle vödör?
Ja, hogy AZ a vödör! Ott lesz, ne félj! Meg a dobozod is.
Amíg kipakolsz az asztalra, addig szinte majdnem az asztalokhoz lehet állni autóval, kb. 5 méter távolságra. Aztán visszagurulsz az autóval a "helyére", a parkoló részhez, ami kb. 40 métert jelent.
Köszönöm, akkor így készülök. Hányra menjek? Tudok menni korán, ha kell segíteni valamit.
Én ezzel megyek: Bővebben: Link
A fő készülékek, mint például kaja-alapanyagok, vagy a nagy üst vagy micsoda, reggel 9-re ér oda kb., sokkal előtte nem nagyon érdemes szerintem odaérkezni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Én azon gondolkozom mit tudnák még vinni. Amit eddig gondoltam azt már összepakoltam
Nem tudom hová raktam (műhely költözés) pedig volt egy jó pár db...
Már a táskában hever
(
Te pedig a vödrödet hozd amiről beszéltünk