Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem még a legutóbbit kaptad meg?
Csak most eszükbe jutott, hogy egyszer volt egy ilyen is, és most elküldték Te meg már rég beletörődtél, hogy nem jött meg, és régen feledésbe merült…
Nem, mert azok az alkatrészek voltak benne, amit most rendeltem. Persze most gondolkoztam, hogy egy párat kihagytam belőle. Ez van, ha éjszaka rendel az ember.
Én meg azon agyalok, hogy már vagy negyed órája áramszünet van, tök sütét még az utcán is, én meg e-maileket írok, zenét hallgatok, stbstb
van még kb fél órájuk, hogy visszaállítsák a rendet, különben fülessel tudok csak zenét hallgatni, így még negyed órával ki tudom tolni az erőforrásokat Ilyenkor jó hangosan zenét hallgatni
A franc, ezt kár volt
Kéne bele nagyobb akksikat tenni…
Rakj a gép mellé egy autóakkut
Nekem van 4X25W-os autós erősítőm, azt bármikor tudom bömböltetni. Az akkus csavarozó akkujáról órákat menne. Majd ki is próbálom ha áramszünet lesz.
Egy barátomnál a kandalló keringetőszivattyújának a szünetmentese zselés autó-akksiról megy, hogy akkor se fagyjanak meg… Egy teljes óra áram nélkül! (Nálam csak 30-35perc.) Épp megfürödtem vagy 8 mécses mellett, és nagyon hangulatos volt, meg kell hagyni! Épp jöttem fel a szobámba, és meggyújtogattam a narancsos mécseseimet a kovácsoltvas tartón, amikor is felgyúltak a fények - és nem a gyertyáé! Még afrodiziákumként némi illóolajat kell beszereznem, mert rég vásárolgattam ilyesmit, és az jót tesz
Legalábbis a finom illatával mindenképp!
Már csak egy nő hiányzik, de nem gumiból.
Pontosan!
Tán olvastad a hobbivasúton a hozzászólásomat? ![]() Idézet: - mint a The Cleveland Show-ban Holt nője „de nem gumiból”
Á, értem, azért olyan szép "tiszta" az a teknő!
Ja, bele lehetne valami szerkezetet építeni
Nem olvastam a hozzászólásodat, a vonatokért nem rajongok. Véletlen egybeesés.
Sziasztok, jó estét mindenkinek.
Szeretnék segítséget kérni itt, ebben a topikban. Köszönöm a segítséget.
Hol lehet Wellert kapni?
A szomorú az egészben az, hogy én még csak képen láttam, na jó a HE talin láttam, de fogni még nem...
Valóban a Weller inkább kék. :yes:
Ha akarod, az enyémet megfoghatod. Csak nehogy félre értsd, mer akkor ütök.
Beírod a keresőbe, és egy csomó eladót ki fog dobni, egy csomó üzlettel, ahol árulják
Ebay-ről féláron lehet újat venni… Csak nem most
Meg ezek nem 2-3évre szólnak, hanem egy életre
Az említett "ütök"-ön kívül pedig onnan ismerhető fel a probléma, hogy bizony hiába nyomja oda az ónt, nem olvad.
Köszönöm! De nekem ez olyan "gagyinak tűnik" no meg nem szeretnék 230V-ost
Nagy megdöbbenéssel látom, hogy a két nagy mester kiárusítja a csodás erősítő-kollekcióját
Durva… De meg tudom érteni Én azért nagyon sajnálnám őket, pláne ha ilyen színvonalasan vannak megépítve!
Ezek jók. Még közelben is lenne, ha lenne rá keret..
Írtam én a google-ba de csak olyan helyeket adott ahol nincs ár :boxer:
Köszönöm! Nem szeretnék befürdeni... Így majd veszek egy újat
19 nap múlva úgyis születésnapom van
Ennyire azért nincs!
Egyszer ha nagy leszek és elkezdek dolgozni, félre fogom tenni a fizumat és veszek egy Cerwin Vega hangfalpárt... Aztán reszkessetek szomszédok
Úgy is van! WSD vagy WESD51, de inkább 81! És már meg is oldódott minden eddigi problémád, amit a forrasztásnál tapasztaltál
Örök élet+2 hét! De ennek is van topikja, úgyhogy szerintem fejezzük abba. Inkább beszéljük meg, hogy a nagymesterek művei közül ki melyiket veszi meg
Ez olyan, mint használtan Ágota technik végfokot venni: nem lehet befürödni vele (na jó, a Wellereket is tönkre lehet vágni, de az fizikailag látszik rajta többnyire…)
Rádió? minek az bele?
Evvel döngetni kell keményül, nem rádiót hallgatni Még nézni is öröm Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Csak most eszükbe jutott, hogy egyszer volt egy ilyen is, és most elküldték
Te meg már rég beletörődtél, hogy nem jött meg, és régen feledésbe merült…
Kéne bele nagyobb akksikat tenni…
Legalábbis a finom illatával mindenképp!
A szomorú az egészben az, hogy én még csak képen láttam, na jó a HE talin láttam, de fogni még nem...
Durva… De meg tudom érteni
Örök élet+2 hét! De ennek is van topikja, úgyhogy szerintem fejezzük abba. Inkább beszéljük meg, hogy a nagymesterek művei közül ki melyiket veszi meg
Még nézni is öröm