Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jó ötlet lenne, de mi egy kisvárosban lakunk, meglepő módon annak is egy utcájában.
KTobi: egy pártíz méterre van egy bányató, az nem igaz hogy nem elég nekik. Mindjárt nyitok egy témát...
Épp aktuális...a medvés topichoz. Vajon elég lenne nekik egy villanypásztor?
Bővebben: Link
You should do some excercises about verb tenses (for example simple present versus present perfect. tense)
Therefore you can choose the most adequate tense.
Akkor hasznosítsd őket. Békacomb egy drága kaja.
Vagy anno gyerekként láttam egy olyan könyvet amiben békából nyernek áramot, csipeszt tettek rá és a többire már nem emlékszem, úgy emlékszem, hogy élve maradt a jószág.
Yes, because I think, you can speak English, too.
Viszont ez egy MAGYAR nyelvű fórum és weboldal.
Nem is tudtad, hogy mocsárra és lápra is építenek városokat?
Szerencse, hogy nem rendelkezem bizonyos jogokkal az oldalon!
Viszont azt a mai napig nem értem, hogy tudtam egyszer összehozni egy moderátori hozzászólást...
Jóvanna, sokat tunyultam, középsuliban beszélgettünk utoljára angolul
Ez van. Még Angliába se tudnék kimenni… De azért felfogtátok a lényeget, nem? Zoli, szerintem Te is
Ez viszont annak az OFF topikja, és itt ezek poénszámba mennek. Tehát ha a Шмели - Негатив Пространства számának a refrénjét bemásolnám, közösen énekelnénk a gép előtt, nincs vele semmi gond
![]() Parli in Italiano?
simpi, adott a feladat!
(Pitt-Bull) Gólya
Az úgy volt, hogy én segítettem benne, bevallom.
Maty. Inkább a nyelvvizsgán produkáld magad.
Ha te mondod...
Segíthetnél gyakrabban! :hehe:
Mondjuk, hogy vettem a viccet... Kicsit most csilis a hangulatom, ne haragudjatok, és az felnyomta a pumpát, hogy még "itthon" is angolt kell olvassak.
Mi a baj az angollal? Szerintem még a viszonylag normális nyelvek közé tartozik.
Persze a magyarral nem versenyezhet, el kell ismerni, a magyar nyelv helyenként zseniális a latin eredetűekhezt képest.
Sőtt, elég kevés veheti fel a versenyt vele, és erre legyünk is büszkék! Zoli: "angolt kell, HOGY olvassak"
Bocs, de nem bírtam ki Legyen jobb kedved, látod, DuMatyival már megbeszéltük a világ dolgait, és hogy hogy kell kezelni ezeket… Idézet: „Mi a baj az angollal?” Nekem csak annyi, hogy ha beszélnek akkor egy szót nem tudok kiszedni. Semelyiket. Főleg azokból akik "törik" a nyelvet. A héten volt magnóhallgatás a szakmai angolon, de egyetlen egy szót se tudtam megérteni.
Az nem jó :no: . Engem meg az izomláz tepert le még kedden.
Szóval mér jön a "szezon"
Én szerencsére be vagyok védve Nagyon jó immunrendszerem van, plusz hozzá jön az is hogy jó sok gyümölcsöt ettem a nyár végén..
Én ittam tegnap pálinkát, az is gyümölcs.
A vicc az az ilyen magnóhallgatásban, hogy direkt csinálnak ilyen rossz felvételt, nehogy már neked jó legyen. Régebben, gimi első és vége felé volt egy kirándulás, kb 1 hét londonban. Akkor még 15 évesen alig tudtunk valamit és simán elvoltunk kint, ha éhesek voltunk simán leszólítottunk egy járókelőt és megkérdeztük hogy a meki.
Nagyokos alapfokú nyelvvizsgás, akinek akkor már talán középfokú is megvolt, vagy készült rá, egy embert sem tudott leszólítani, megkérdezni tőle, hogy hol a wc. Tőlünk kérdezte, hogy hogy szólítson le valakit.Szóval ennyit a nyelvvizsgáról.
Egy újabb gyöngyszem:
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Ez van. Még Angliába se tudnék kimenni… De azért felfogtátok a lényeget, nem?