Fórum témák
» Több friss téma |
Kedves látogató! Ez egy olyan első hozzászólás féle, hogy ne legyen üres a lista
Amúgy sok értelme igazából nincs! ![]() Üdv. Topi.
Hi!
Van benne valamee : ) Az idő múlásával, majd ha a Dunán még pár milliárd köbméter víz lefolyik akkor biztos beindul. Csak idő kő. Meg spec én nem igazán vok most baráti viszonba az elektronikával EGYENLŐRE, mert 1.82 vagyok belőle : ( Ez a fórum nyílt forráskódú?
lol
rosz a dátum kijelző, mert most 2005.04.30.-a van hajnali 1:41 és ez meg azt írja ki, hogy 2005.04.02 19:32:36.
1.82! Ejnye-bejnye. Hogy lesz belőled így elektronika kedvelő Emberke!
Gyerünk gyorsan javítani. Nehogy még a végén meghúzzanak... Tanítsalak??
Hát figy rohadtul ürülnék!
Csak nem thom,, hogy te milyen logika szerint csinálod. Idézet: „Csak nem thom,, hogy te milyen logika szerint csinálod.” Hát én nem tudom hogy lehet más logika szerint megtanítani. A Bináris számolást is az én módszeremmel értetted meg
Ügylártom, hogy ez a fórum már túlvan a sokadik "X"-en.
Halyrá , csak így tovább:yes:!!!
Ez volt az első téma, és gondoltam ide írok valami szépet.
![]() Nagyon jó lett az oldal, köszönjük Topi bácsi a sok hasznos kapcsolást, és a lehetőséget hogy fórumozhassunk. További jó munkát, és kitartást: egy lelkes fórumozgató
Köszönöm a bíztatást!
Amint időm engedi, folytatom a cikkeket, meg hát.. írok sok szépet, és jót! De úgylátom, hogy a weboldal elég önfenntartó, és tök jól megyeget magától is. Ti tartjátok fent Egyébként tájékoztatásul mondanám, hogy napi több mint 3 000 látogatója van az oldalnak.Több mint 1 000 regisztrált felhasználó van, 250 társalgó / tudástártéma, 3 860 privát üzenet! Több mint 10 000 hozzászólás. Szóval azért növünk, növünk elég rendesen! Egyébként csak úgy megjegyezném, hogy ezév juliusban indultunk! Azaz alig 4 és fél hónapja megy csak az oldal, de már rég, több hónapja túlvagyunk a félmillió látogatón! Csak így tovább! Üdv. Topi.
A számokat olvasva, és belegondolva hihetetlennek tűnik, de nem kérdőjelezem meg a valóságtartalmát, inkább tovább dolgozok szellemileg, hogy még jobb és szebb legyen a jövője
Az fasza! Én naponta legalább 10-15x látogatom az oldalat...:yes:
Csatlakozom!
![]() ![]() Szuper az oldal! Örök hála és köszönet érte Topinak!!!!:yes::yes: Ja, és köszönet mindazoknak, akik segítenek a kezdőknek-középhaladóknak ![]() Amúgy - azt gondolom - az oldal a sikerét annak - is - köszönheti, h - legalábbis tudomásom szerint - az egyetlen ezidáig a Tmában, pedig igény (amint az jól látható Topi adataiból is) van/volna rá! ![]() Szóval köszönet érte!:yes::yes::yes:
Ja, és nagyon várom már a cikkek folytatását!!!!
Helló Frankye.
Csak bekukk, hogy megy-e az oldal és él-e a gépem.
És akkor ez most vmi teszt téma ? Vagy mire jó ?
![]()
Ez nagy betűs "A Téma"... Az első az oldalon...
hát kun dani belöled biztos
nem lesz moderátor ki vagy tiltva! nem érdenes hazudoznija külömben miért van kitiltva
Hellósztok
Én egy pár hónapja ismertem meg az oldalt és itt tanultam meg mindent az elektrotechnikáról úgy hogy még az elején azt sem tuttam hogy mi az a nyáklap vagy az a kondenzátor Ezért köszönöm Topinak hogy ezt az oldalt csinálta mert ha ez nem lenne akkor én még most sem tudnák semmit Üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Amúgy sok értelme igazából nincs!