Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezek szerint neked nem drágult a benzin, mert mindíg 2000 -ért tankolsz . . .
Már értem hogy a dragstereken miért van olyan nagy kerék hátul és olyan pici elől. (Hát ezért, hogy gyorsabbak legyenek.
)
Lefényképeztem a kutyánkat alvás közben. Gyakorlatilag jobban van tartva, mint én, hisz övé a kanapé.
A párnájával és a játékával alszik. Nem vicc: féltékeny a párnájára, de oda hozza játszani, hogy játsszunk kötélhúzósat. Aztán ha elengedem, és hátra esik, hozza vissza, hogy megint játsszunk.
Ez az a fajta kutya, amelyik egyszerre négy irányban akar elindulni.
Ez az a fajta kutya, amelyik ha csóválja a farkát, akkor az egész hátsó fele azzal együtt mozog. Az a fajta kutya, amelyik magától szokott rá a szobatisztaságra. Az a fajta kutya, amelyik olyan szófogadó, mint az álom, és igen, az a kutya, amelyik mindent felkapar a kertben, pedig nem kérjük rá, de nem lehet rá haragudni. Kint mindent széthord és szétrág, de idebent semmit nem szed szét. Szóval mondom, jobban van tartva, mint én.
A szétrág és széthord probléma könnyen orvosolható. Ne engedjétek ki.
Akkor majd bent.
Sajnos sokan nem tudják, hogy mennyire intelligens, és család-centrikus kutya a magyar vizsla. Tartják a sok divatkutyákat, aztán vagy olyan buta, hogy semmire sem jó, vagy megeszi a gazdáját. Volt a családban egy vizsla, vittük mindenhova, soha sem volt semmi baj vele, viszont amikor legközelebb látogatóba jöttem, addig be nem engedett a házba, amíg meg nem szagolt, onnantól, hogy tudta, hogy oda tartozom, onnantól már akár ugrálhattam is rajta, nem érdekelte. Láttam egyszer egy vadászbemutatót. Ott mondták, hogy pointerkutya, soha nem nyúl a vadhoz, nem tépi szét, hanem felkutatja.
Sajnos a miénk(anyósé) meghalt pár éve, és weszti lett helyette, de én a macskát is többe nézem...
Az egyik rokon unokája úgy tanult meg felállni, hogy a vizsla farkába kapaszkodott. Amikor a kiskölök járni tanult, sokszor kísérgette a kutya. Ha nem láttam volna, nem hiszem el.
Az év legszebb kutyája - rádióhír - Ausztráliában egy 7 éves magyar vizsla lett. Nem mellesleg van egy pulink is, és az is hihetetlen intelligens. Ugyanez igaz a németjuhászra (olyanunk nem volt).
Nekünk kuvaszunk volt, igen inteligens állat volt, evés után nagyokat böfögött. Olyan volt mint a hidegháború, mindenki nagyon félt tőle, de amúgy barátságos jószág volt, 16 évet húztunk le együtt. Egy barátom mondta: nem tartana kutyát, mert borzalmas dolog 10-15 évenként eltemetni valakinek a legjobb barátját. igaza volt...
De kipihente magát mindenki, hogy nem jöttök az off-ba, süttetni a hasatokat velük.
Én meg Matyi akarok lenni. Legalább én akarjak Matyi lenni, ha már más nem akar az lenni, csak én.
Dávid komámmal viccelődtünk, és engem, mint barkóba feladványt próbáltunk meg összehozni. Idézet: „Személy? Nem. Tárgy? Nem. Fogalom? Igen. Beszél? Igen. Sokat? Igen. Akkor a MATYI”
Én meg nyugtalan ágy akarok lenni alattuk.
Szép. Jó dolog is az! Elektromos benzines vagy kenyérgőzös fűrészed van?
Stilusosan Alko
![]() És elektromos. Egyébként tovább kell majd fejleszteni, mert a rönkök végét nem tudom levágni mert ott már a súlya nem tartja meg (vagy én vagyok a béna...). Valami leszoritót fogok még alkotni hogy akár egy 20cm-es darabot is ketté tudjak vágni.
És visszaszól az orosz visszhang: Hol Hol Hol Hol Hol...
Ez furcsa… Megjött Vladivostokból a szállítmány, és a vámosok össze-vissza dúrkálták az egészet… Nem az, hogy megnézik, mert oké, az bunkóság, de hogy ennyire nem tudják normálisan visszacsomagolni, ahogy volt?
Amúgy meg mit kerestek? Mire számítottak? Mi van a 6N1P-VI dobozokban, géppisztoly-alkatrész?
Egy vámos szerintem nem túlzottan ért a elektronikához, főleg nem a régi csöves dolgokhoz.Amúgy meg ha apró dobozokban van, simán lehet benne lőszer is.Meg a szovjet utódállamok lakosai nagy általánosságban szeretnek lövöldözni, átlagban minden embernek van legalább egy pisztolya, ha kalashnikovja nem is.Meg hát most nekik az a munkájuk , mondjuk, ha nagyon kicsomagolják, akkor csomagolják is vissza, ha a dobozt széttépkedték, akkor ragasztószalag a minimum, de ez már intelligencia kérdése is...
Nem ez volt az első csomagom tőlük, viszont az első, amit nem én bontottam fel először… De hogy így szétcincálják - megért volna egy képet. De hogy ne legyen háborgás szaga: képzeld el, hogy veszel egy díler-negyedből egy hatalmas tortát! Legyen ennek a negyednek egy saját kis ellenőrző pontja, ahol a ki- és belépő árukat átvizsgálják. Te úgy fogod megkapni a tortát, hogy az még torta, ugyan szét van az egész majzolva… Heroint kerestek benne
Jó étvágyat
Meg gondoltad? Még nálam is öregebb 11 évvel. Most 75 éves.
Holnap kérdezzem meg, hogy mit keresnek a csövek között a tisztelt vámhivatalosok? Ugyanis holnap megyek a vámosokhoz kihallgatásra.
De hogy mit akarnak, azt nem tudom... Majd holnap kiderül. Behívtak tanúnak, kihallgatásra, csak fogalmam sincs, hogy mi okból.
De mecsoda bigéciusznak csapja itt is a szelet!
Komolyan? Ez tök jó lenne! De tényleg! Nem az összetúrkálás, hanem hogy miért nem világították egyszerűen át, illetve a reptéri mustra miért nem olt elegendő?
Kihallgatás? Mit rendeltél Ebayről?
Csak ilyen apróbb filléres dolgokat rendeltem még nyáron, de most éppen csak mint tanút akarnak kihallgatni, csak épp azt nem mondták meg, hogy milyen ügyben. Ezért elmegy majd egy napom. :no:
Erről az Indul a bakterház jutott eszembe, amikor a túrót szedte össze a "banya" a földről
![]() "Jó lesz ez még a pesti úri népnek!" Amúgy orosz csövet csak az oroszoktól, és az ukránoktól (kivéve azt a 2 típust, ami tucatjával ragadt nálunk). |
Bejelentkezés
Hirdetés |

)

Amúgy meg mit kerestek? Mire számítottak? Mi van a 6N1P-VI dobozokban, géppisztoly-alkatrész?