Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1412 / 3649
(#) zolika60 hozzászólása Okt 30, 2010 /

Úgy látom magamra maradtam így beszipuzva. Vagy mégsem?
(#) Action2K válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 30, 2010 /

Én is itt vagyok, szipuzatlan.
(#) zolika60 válasza Action2K hozzászólására (») Okt 30, 2010 /

Jó neked, én már teljesen begőzöltem.
(#) _ampervadasz_ válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 30, 2010 /

Jelen! Jelentem nem vagyok bekokózva az inhalációs portól, amit szipóznom kéne.

Végre jó a sávszélességem, sajnos méglejebb kelett korlátoznom az SNR értéket, így most 4.04Mbit/530kb az 5Mbit/512Kb -es netem. Vagy 5 percenkét kidobott és most stabil.
(#) zolika60 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 30, 2010 /

Ne is légy. Mondtam, a kecsketej a megoldás!

Az a baj, csak bolti tej van, abba meg nem tudom belerakni a kecskét sajnos.

Viccen kívül hol lehet beszerezni?

Mondanám, hogy nálunk, (mármint a falunkban) de látom odébb laksz. Biztos van felétek is kecsketenyésztő. :yes:Mondjuk a miénket minden CBA-ban árulják, ha jól tudom.
(#) Norberto válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 30, 2010 /

Idézet:
„Biztos van felétek is kecsketenyésztő. Mondjuk a miénket minden CBA-ban árulják, ha jól tudom.”

Árulják a kecsketenyésztőt?
(#) zolika60 válasza Norberto hozzászólására (») Okt 30, 2010 /

Ha akarjuk, félre értjük, és egyből vicces!
(#) nagy hoho hozzászólása Okt 30, 2010 /

Itt ülök a gépnél és szipuzok, A konyhában fő a holnapi tyúkpörkölt És az egész lakásban érezni az illatokat. Mivel még mindig szalma vagyok nekem kell főzni. Elég későn, este 17,30-kor kezdtem el.
Képeket nem teszek fel csak külön kérésre mert Köbzoli ma ügyeletes és képes karácsonyig lenémítani. Azt már nem is mertem elmondani sem, hogy hét közben jött két haverom és főztem két csülökből-egyik füstölt volt- babgulyást bográcsban szabad tűzön.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 30, 2010 /

Oké, de mit kezdesz vele?
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Okt 30, 2010 /

Ha már így elferdült téma a tejelés felé, akkor máris feldobok egy kérdést .

Szóval van olyan túró kinézetű valami, amit felöntesz tejjel, majd másnap ebből a valamiből kipréseled a tejet, és megiszod, majd újból felöntöd tejjel, és ezt minden nap ismételni kell. Az a fehér túrószerű valami szaporodik is, így egy idő után már szükség lesz még egy befőttes üvegre, a további tároláshoz ha (nem akarod kidobni). A befőttes üvegnek nem szabad, hogy fémből legyen. Valami ilyesmit fogok kapni, de elfelejtettem megkérdezni, hogy ez mi akar lenni, és inkább hozzátok fordulok, hátha ti tudjátok rá a választ.

Gondolom valami baktériumféleség akar lenni, ami vitaminokat állít elő ( mint pl a kólibaktérium).

Szerinted mit? Kecsketenyésztőt tenyészteni!
(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 30, 2010 /

Azért nálad jobb illat lehet most, mint nálam. [OFF](Pedig mostam lábat.)

Talán kombucha?

Vigyázz mert a végén te is mégy a levesbe.

Nem járnál vele jól elég Gemini szagom van.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 30, 2010 /

Egyet értek. Nem kell izgatni a népeket.
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 30, 2010 /

Gondoltam, el is adtam a fényképezőt, ne hogy kísértésbe jöjjek.

Jó kérdés. Ezzel ellentétben, bolti tejjel kell felönteni, semmi mást nem kell hozzá adni, és ez az üveg egész térfogatát átfogja. Ráadásul ez nem olyan érzékeny a hőmérséklet mint a kombucha.

Azt nem ismerem.

Ez a Kombucha gombát hol lehet beszerezni?

Például:Bővebben: Link
(#) sooty válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 30, 2010 /

Az nem kombucha, hanem kefírgomba, az egyiktől a víz lesz ecetes, a másiktól a tej lesz savanyú. Az apósom a pi vízre esküszik : mondtam is neki az van nálunk is csa-pi víz !
(#) _ampervadasz_ válasza sooty hozzászólására (») Okt 30, 2010 /

Köszi az információt, már megtaláltam az információt itt.

Hasznos és részletes tartalommal bír, ajánlott mindenkinek legalább egyszer átnéznie, aki Kaukázusi, Tibeti, Japánkristály, Kombucha gombával kapcsolatban akar informálódni. Ráadásul igényleni is lehet mindezekből (nem írt arról hogy ehhez forintálisan kell e hozzájárulni).
(#) radocziandras hozzászólása Okt 31, 2010 /

Sziasztok!
Nem tudom, ki mennyire van otthon a fotózásban, de azért megkérdezem.Kaptam egy filmes fényképezőgépet, Hanimex objektív van rajta, 62mm-es lencseátmérővel, 80-200mm-es fókusztávval, 1:3,5 es nagyítással, vagy kicsinyítéssel, nem tudom pontosan, mit jelent ez a szám.A gép pedíg egy Minolta SRT 101.A kérdés pedíg az lenne, hogy az optikát rá lehet e rakni egy digitális gépre?ObjektívBocsánat ezért az érdekes nyelvű oldalért, de csak ezt találtam.
(#) KTobi válasza radocziandras hozzászólására (») Okt 31, 2010 /

Egy megfelelő digitális gépre használható. Vagy mikronégyharmados vagy rendes DSLR gép kell hozzá. Most így nem tudom pont milyen bajonetje van, egy megfelelő adaptert kell beszerezni hozzá. Az objektív pedig 80-200mmes "nagyítású" ez egy közepes teleobjektív (hogy mi lesz attól függ milyen gépre kerül, lehet ebből sokkal nagyobb tele is, ha kisebb a gép szenzora) F=1:3,5 pedig a fényerejét jelenti, ha nincs utána még egy szám, (5 5,6) akkor fix fényerős objektív. Tehát elég minőségi. 62mm pedig a szűrűmenet nagysága.
(#) vtsoftware válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 31, 2010 /

Oké, bocs, köszi...
(#) radocziandras válasza KTobi hozzászólására (») Okt 31, 2010 /

Értem.Annyi bibije van, hogy teljes egészében manuális a zoom, de szerintem teljesen jó így is.Nem tudom, hogy mennyiért adnának egy olyan gépet, amire ez rámegy...Nem karok 40 ezernél többet kiadni érte...

teszek fel képet a bajonettről:

SDC11107.JPG

(#) radocziandras válasza radocziandras hozzászólására (») Okt 31, 2010 /

Sajnos se védőkupak, se táska, se doboz, se semmi nincs hozzá, illetve van egy kicsi tesója is, csak azt még nem találja a gazdája, azt is oda akarja adni.A képen ahol fénylik a fém, ott nincsen semmilyen pöcök
Következő: »»   1412 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem