Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na figyusz ide Topi gyerek kiscsíra! Eddig nem regeltem a fostos kis honlapodra. Legutóbbi incidensünk óta megmondtam, hogy nem basztatom.
DE! EZ MEGVÁLTOZOTT A TEGNAPI SZÁNALMAS FENYEGETŐLEVELED UTÁN! (Mai nap végéig még elnézést kérhetsz), ha nem, akkor beregelek, ezentúl mindig, és nem fogok leállni. Amikor csak lesz időm, megfosatom a honlapodat, de nem egy két anyázós beszólással. Sokkal jobb ötleteim vannak! Elég kreatív vagyok, ha a szükség úgy hozza és sok trükk van a tarsolyomba amik ellen nem fogsz tudni sem jogi, sem informatikai sem más úton védekezni. Szóval ne akard kihúzni a gyufát és vegyél vissza a nagy pofádból. Csak te húzhatod a rövidebbet, ezt tartsd észben. Estig még van időd és akkor elfelejtem a dolgot. Ha nem, akkor jobban jársz, ha véglegesen lezárod a regisztráció opciót a honlapodon. Bár még regelés nélkül is sokféleképpen meglephetlek, ha úgy tartja kedvem... (Régi komád)
Köszönjük KD Mester. Ha nem gond, ez bennt marad a fórumban.
Nem engem jellemez a hozzászólásod. Téged meg ismer már mindenki úgyis mint a rossz pénzt. Ethosz2, fleto4 és még sorolhatnám. Ez a nem regisztrálás ugye? ![]()
Szegény ember. Ott hagyott a csajod?
![]()
Pedig a láb mindig kéznél van, ha nagyon kell... :hehe:
Te írtál fenyegető levelet! Nem én neked. Én békénhagytalak téged.
A többi meg tokmányzsótitól is jöhetett. Paranojásak vagytok, biztos a fél fórum már KD. Egyet véss az eszedbe, nekem komoly tagsági szándékom nincs a fórumodba. Az apróhirdetési lehetőségedet kiaknáztam, (volna, ha érne valamit). Sajnos kitaláltad ezt a szóljunk hozzá hogy hirdethessünk dolgot, így rákényszerültem, hogy dobjak pár idióta hsz-t. De végülis nem sokat lendít a bizniszen tudom nélkülözni, pá...
Én csak annyit gondolok, hogy szerintem az egy szellemileg, agyilag beteg ember, aki ekkora globális, förtelmesen nagy problémát csinál egy apróhirdetéses ügyből, ami saját elmondása szerint semmit sem érő, nélkülözhető biznisz. És még mi vagyunk betegek (helyesen: paranoia). Ez csakis egy vicc lehet.
![]()
Idézet: „rákényszerültem, hogy dobjak pár idióta hsz-t.” No itt a probléma. Csak ez tellik tőled. :yes:
Hali!
Ti látatok már kb 5cm-es farokkal rendelkező macskát? Gondolom nem sokan. Itt pár kép nem rég került hozzánk és már így született. Ez egy perzsa és házi keveréke csak a farkát valahol a gén állományban el vesztette ![]() ![]() ![]()
Energiatakarékos, mutáns macska, így kevesebb ideig kell nyitvatartani az ajtót, amíg bejön a télen a hidegről !
![]()
Hát egyenlőre csak telefon van azon is egy 2Mp-es kamera.
Sooty: nem nagyon fog ki járkálni mert fel költözünk Pestre ott meg nem ajánlatos neki ![]()
Az acquire angol szóhoz mi a lehető legjobban illeszkedő magyar megfelelő?
![]()
Tudomásom szerint ez a Szerez,kap szót jelenti
![]() Szerk: A gugli szerint meg / szere/ elsajátít/ megszerez
Jó lenne tudni a szövegkörnyezetet (de legalább a mondatot amiben szerepel).
Mert például ha A vállalat megvásárolja B-t, akkor is ezt az igét használja az angol, de ha a scanneren elinditod a scannelést akkor erre is ugyanezt használja. Ugyanakkor a magyar ember két teljesen más igét használ ezekre az esetekre...
Egy rokonunk kollégájának volt hasonló rövidfarkú cicája.
Csórikámnak kedvenc helye volt az ajtó, az ajtószárnyról szeretett nézgelődni. Aztán egyszer becsapta a huzat az ajtót...
Gondolom nem autofókuszos... Nekem is Sanyim van, de ez auto-s... Megfelelő fényviszonyok mellett szerintem egész jó képeket lehet vele lőni, pedig ez is csak 2Mpixeles.
![]()
Figyu! Nem mint ha védeni akarnám Topit, de szerintem inkább köszönd neki, hogy van egy oldal, amin az elektronikával kapcsolatos problémákkal kapcsolatban tudsz segítséget kérni! Ez az egyetlen ilyen oldal, és szerintem inkább felejsd el azt az incidenst, nehogy már ezért lődd le ha meglátod az utcán! Ilyet az oviban szokás csinálni, hogy összevesznek egy játékautón! A leveled szándéka alapján olyan nyugodt lélekkel lehetne téged feljelenteni a rendőrségen, hogy csak út repülnél. Nagyon megérdemelnéd, hogy valaki jól seggbe rakjon egy baseball ütővel! Akkor is szemétség, hogy ha ez vicc!
![]() ![]() ![]()
Na es a Serious? Mert en szeretnem komolyra forditani a szot.....
![]()
Szép is jó is ez az új szerverre költözés.
Csak: Hová lett az eddig aktív hirdetésem? Mi szükség az aktivitási mérőszám megalkotására, ahhoz,hogy valaki eladásra kínálhassa a portékáit? Nem teljesen értem ezt az egészet. Megoldott kérdések, és egyebek. Sok olyan felhasználó is volt, akinek úgy oldottam meg a problémáját, hogy priv. üzenetben leleveleztük a hogyan-miérteket. És nem utolsó sorban említeném meg, hogy nekem is ugyanígy segített már nem egy és nem két felhasználó. Egyre több website ilyen irányba fejlődik. Fejlesztik, de nem lesz felhasználóbarátabb. Ez a jövő internetje itt Magyarországon, az EU-ban, a 21. században???
Szép duma 1 hozzászólással.Ezzel az eggyel.
![]()
Egy nyílt fórumon ahová tanulni érdeklődni jönnek az emberek, ott priviben kell beszélni... Akkor minek a fórum? Ja, hogy lehessen privit küldeni... Éééértem! :bohoc:
Egyetertek veled.... En is tanulni jottem ide, es nagyon erdekes lenne, ha mindenki elkezdene privatban uzengetni egymasnak.... Szoval semmi se lenne aforumokban, es lehetetlen lenne ellesni szakmai trukkoket... Ugy me nem erne semmit ez az olda
Köszönöm a kedves hozzászólásokat és reakciókat.
De (szerintem) egy személyes üzenetben sokkal "bátrabban" lehet megvitatni nem csak ide való témákat, hanem egyéb dolgokat is. Továbbá nem biztos, hogy szívesen ír az ember egy nyilvános fórumon mondjuk úgy nem igazán hivatalos dolgokról. Gondolok itt 1-2 "okosságra" ami nem feltétlen fórumra való.
Ez is igaz, de szerintem, es lehet tevedek, ha valai szakmai tanacsot akar, eloszor szetnez a forumokban, hogy hatha irtake rola. Aztan kerdezni szokott.... Ha valamit nm tdsz, az nem szegyen, es kerdezni sem az. Az F-14est sem 1 ember tervezte, es rakta ossze... Ez azoldal szerintem arra valo, hogy:
1. Tanuljunk (egymashibaibol is) 2. Megvitathassuk,hogy valami miert mukodik, vagy miert nem 3. Egyutt lehessunk olyan emberekkel, meg ha csak igyneten is, akiknek hasonlo az erdeklodesi kore. En kezdo vagyok, de nem szegyellem, es nem is fogom szegyelleni, ugyanis mindenki igy kzdte egykor.
Távol álljon tőlem, hogy bárkit lenézzek.
Főleg a lelkes, tanulni/okulni vágyó kezdő fiatalokat. Mivel ők lesznek az idősebb generáció utódai. Meg hát a mai világban nem árt, ha vannak tapasztalati információk, ha nem is saját forrásból. Egyre bonyolultabb elektronikák kerülnek nekem is nap mint nap az asztalomra. Főleg ipari berendezésekből. Nem titkolom, van köztük olyan készülék, amit szétbontani sem egyszerű,de azért valahogy mindíg sikerül megoldanom a gondokat.
Hétfőn kijött egy szerelő a suliba, hogy megcsinálja a telefont. Az sikerült is neki, aztán elment. Sajnos mi erről nem tudtunk...
Másnap sehol sem ment az internet. Megnézem a rútereket, hát látom ám, hogy nem is kapunk jelet, hát hívom a sulineteseket, jöjjenek ki. Aranyosak voltak mondták, hogy jönnek egy-két nap. Közben megérdeklődtem, hogy nem babrált valaki a nettel, meg ilyenek. Akkor mondták, hogy a telefonszerelő kötözgette a kábeleket. Hát mondom megvan a hiba. Felhívjuk a telefonosokat, hogy jöjjön már ki a szerelő, aztán kösse vissza amit levágott. Erre a válasz: A telefon jó, nem? Mért menjünk ki? ![]() Akár egy Rejtő regény ![]() És szerencsére ma már szinte az összes gazdasági szoftver internetes adatbázishoz csatlakozik, így senki nem tud a munkájával haladni, no meg én sem tudom elküldeni a versenyre a nevezést a rajzokkal stb...
Idézet: „Na es a Serious?” Ez mit jelent?
Idézet: „Egyre több website ilyen irányba fejlődik.” Ha arra gondolsz, mint az iviv, meg ilyenek, akkor én nem értek egyet, hogy ez lenne a jövő trendje! Baromi jó, hogy el tudok érni rajta olyan embereket, akiket régen láttam, meg jó adatbázis, ha el akarok érni valakit, de ez ott, legalább akkora béklyó is. Például, lehet, hogy nem is szeretném, ha ott egy kérdésemre Mariska néni a takarítónő válaszolna stb...
Azt jelenti amire forditottam: komoly.... Ez csak egy szovicc, humorizalas volt kicsit
Csak hogy kicsit feldobjam a hangulatot. Tegnap játszottam egy micro DSO-val. (Ez egy digitális oszcilloszkóp, ami MP4-lejátszó méretű) És az volt a poén hogy egész korrekt kis ketyere. És nem is drága. Valami 60dollár-ba kerülne egy darab. (A gyártótól.) Igaz még M.O-on nem kapható, de a tanárom magyar forgalmazót keres.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |