Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Félreértés!
Nem szeretném semmi esetre sem az oldalt az iwiw-hez, vagy más közösségi oldalakhoz hasonlítani.
Idézet: „Ez a jövő internetje itt Magyarországon, az EU-ban, a 21. században???” Látod, látod, vannak olyan csúnya emberkék, akik csak azért regisztrálnak egy közösségi, önsegítő oldalra, hogy visszaéljenek a hirdetési lehetőségekkel, meg mindenféle illegális okosságokkal trükközzenek, persze privátban, mert nyíltan nem merik bevállalni, meg hát tudják, hogy úgyis törlik a modik. No ezek után még van képe ennek a csúnya emberkének nyíltan reklamálni, hogy korlátozva lettek a jogai. Cö, cö, cö. Ismét csak Téged tudlak idézni: Idézet: Ugye nem gondolod, hogy ennek így kéne lennie. Te, aki egy komoly vállalkozónak tűnsz, nyíltan bevallod, hogy "mondjuk úgy nem igazán hivatalos dolgokról" sertepertélsz. Ezt a soltvadkerti illetve a környékbeli üzleti partnereid is díjaznák? Ugye, hogy nem. Szólak, ismét (harmadszor is) csak Téged tudlak idézni, csak más írásjelekkel a végén:„Ez a jövő internetje itt Magyarországon, az EU-ban, a 21. században???” Idézet: Talán nem kéne, ugye? „Ez a jövő internetje itt Magyarországon, az EU-ban, a 21. században!!!”
Nyugi, ha lesz magyarországi forgalmazója, akkor többször 60 dolcsi lesz az ára. Sajna.
Olyan 200, pofátlanabb helyeken 300 dollár körül...
Valahogy így. Legyen a vám tízen-százalék, a szállítással együtt, az +10 dolcsi, Az áfa 25%. Eddig 87,5 dolcsi. A haszon legyen plusz 30% körül, így már 113,75 dolcsinál tartunk. Mindenféle további adók +50%, azaz 227,5 dolcsi a vége. Ez majdnem négyszer 60 dolcsi. Mai árfolyamon 227.5 Amerikai dollár (USD) = 44772 Magyar Forint (HUF). Ez már nem is olyan olcsó, ugye?
Action2K felvetéseivel kapcsolatosan:
Nem az a fő ok, (amiért itt szólásra emelkedtem) hogy nem lehet díjmentesen hirdetni ezen az oldalon. Hanem a módszer, ahogyan ezt kivitelezték. Tegyük fel, hogy: " 15 éves Háztartási gép szerelő szakmunkástanuló volnék. Szeretem az elektronikát, ide találtam erre az oldalra. Szeretném eladni 1-2 dolgomat, mert nincs elegendő pénzem műszert, pákát, stb. alapvető elektronikai eszközöket megvásárolni, és úgy gondolom, itt könnyebben el tudom adni, mint a Vatera-n. Regisztrálok, de nem tudok hirdetni. Ez nekem, mint "új versenyzőnek" egy kicsit elveszi a hangulatomat ennek az oldalnak a rendszeres látogatásától. "okosságok" és nem egészen hivatalos és publikus ügyek: Érdekelne mi? Nos egy dolgot elárulok itt és most neked: Az ügyfeleim az ügyfeleim, és a munkám az a munkám. Az okosságok pedig ezektől független dolgok, és semmilyen hatásuk nincs egymásra.
Figyelem a 60 USD szkóp esetét.
Hát igaz amit Action2K írt, igen drágácskára sikeredik majd ez, midre hazai ker. forgalomba kerül. De e-bay-en keresztül közvetlen az USA-ból nem lehet ezt kedvezőbb áron megvenni? Postával együtt lehet kb: 75-80 USD?
Jajj, ne mond már, hogy heti 1 hozzászólás akkora hatalmas elvárás. Ez szerintem azért túlzás a részedről.
Végeredményben lehet, hogy igazad van Topi.
Kissé eltúlzottan fogalmaztam, de gondold át a helyzetet, az utca emberének szemszögéből, a kissé átlagos gondolkodásával. Mert hát nem csak mi vagyunk itt.
Ha valóban szereti az elektronikát, s tetszik Neki az oldal tartalmi része, hasznos, sok jó információt talál itt, nem hinném, hogy a hirdetési kudarca miatt itt hagyna minket.
A digitv-s okosságok meg társai nem hoznak lázba. Nekem meg ez a "munkám", tudom ezeket "hivatalból".
Na ugyan már! Ez a hobbi elektronika (fordítom: hobbi céllal, elektronikával foglalkozók) oldala és nem az expressz vagy más egyéb hirdetési oldal. Az apró, csak kedveskedés az "itt lakóknak". Egyébként meg lehet nyári munkát vállalni, jön a karácsony meg a húsvét...
Action2K hozzászólásával kapcsolatban:
Nem DigiTV-s dolgokkal bágerelek. Nem is nézek TV-t sem.
Na ezzel nem vagy egyedül. A hírek esetleg, de az is két naponta.
Pedig ma House lesz! Muszáj megnéznem, mert abból tanulom a pökhendi stílust. Anyukámék nem tudtak elég szemétnek nevelni. Emiatt muszáj továbbképezni magamat. A jó pap, holtig tanul...
![]()
A House-t én is nagyon szeretem, de nem bánom attól függetlenül hogy a koliban nincs TV. És a DSO-ra visszatérve. Ebben is lehetne csoportosulni, és vagy 10 ember ha összeállna, akkor a posta egészen jó árban kijönne. (Szerintem 10 dolcsi/fő.) Erről konzultálok még a tanárommal, hogy mondjon pontosabb számokat, meg esetleg adja meg a cég elérhetőségét.
![]()
Made in China.
![]() ![]()
Urak!
Mi a legmenőbb PC-s játék? Egy PC házat fújnék- moddingolnék és mivel én nem játszok, halvány lila dunsztom sincs, hogy mostanában mi a legkapósabb...
A TV-ben csak értelmetlen dolgokkal találkozom.(műsorszinten)
Többnyire mesefilmeket mézek a gyerekekkel, az tutti. (Tom&Jerry...stb...) Híreket a Net-en olvasom, gyors, praktikus. És amiért az net mindent visz: NINCS REKLÁM!!!
Szerintem: Disznóvágási jelenet!
Nem vicc 1-2 elvont júzer 100%-ban ugrana a cuccért. Meg egyébként is, lassan kezdődik a disznóvágások szezonja...
:bummafejbe: Na ne...
![]()
Tyűha! Ez már jó! (és hála Istennek, nem találok közötte disznóvágásos képet...)
Kedves Róbert, egyelőre. Továbbá a nagy napilapok kompenzálandó az imprint sajtó eladásából fakadó bevételkiesést, 10 éven belül felhasználónév-jelszó párossal lesznek csak hozzáférhetőek. Az információt előállítani pénzbe kerül, és ezt vagy reklámokkal fizetjük meg, vagy előfizetéssel, esetleg mindkettővel.
VAgy egy GTA IV wallpapert is fel lehetne fújni...Esetleg egy szekeret valamelyik legújabb NFS részből.Esetleg call of duty valamelyik újabb részéből egy képet.
Nekem is ez ugrott be. Jó pár éve a quake lett volna a válasz, meg a doom. Hogy barátibb játékot is említsek AOE.
András, Laci! Nagyon köszi!!
![]()
Csatlakozom, nekem is ez a meglátásom!
Ha már van nekünk egy ilyen jó fórum, akkor ne privátba, hanem itt segítsünk egymásnak, hogy más is tanulhasson belőle. Ha meg valaki olyan dolgokról akar beszélni, amik nem épp legálisak, akkor privátban kérjék el egymás msn címét, és ott beszéljék meg! Másrészt az apróra vonatkozó változásoknak köszönhetően talán kisebb az esély arra, hogy valaki olyan hirdetésébe fussunk bele, aki csak át akar verni. Mert ha látjuk a hozzászólásait a fórumban, az alapján valamelyest fel lehet mérni, hogy mennyire megbízható. Mert ugyebár itt nincs olyan értékelési rendszer, mint a kereskedelemre szakosodott weblapokon. Találkoztam már elég átverés szagú hirdetéssel itt, és azt hiszem más is... A fórum elsődleges célja pedig a tudás megosztása, ezért indult el anno, és nem azért, hogy hirdetési oldal legyen. Remélem mások is így gondolják... |
Bejelentkezés
Hirdetés |