Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én már sajnálom a közhálós srácot, minek cseszegessem?
A tcom-meg nem áll szóba velünk, mert nem mi vagyunk a megrendelők. Majd hétfőn, addig én pihizek! :gumicsirke:
A jpg1-es képen van egy nagyon veszélyes kinézetű narancssárga harci jármű. No olyat még sosem láttam. Igen félelmetesnek tűnik.
Az egy kiégett P126-os. 8 éve még nekem is volt ilyenem, persze nem kiégve. Bowdenes önindítója volt, minden út előtt töltani kellett az akksiját. 20 kilométert tett meg egy feltöltéssel, világítás mellett.
Megint nagyott alakítottam...... Egy elektromos légcsapót átalakítottam sokkolóvá! 3 volt üzemi fesz helyett 9 voltot raktam rá. Remélem az eredeti kimenő fesz is nagyobb lesz! Régebben 2500 voltot mértem. Nem semmi.
![]() ![]() ![]()
Szegény legyek, hogy fogják ezt túlélni?
![]()
Ezt már eredetileg nem élték tú, de mosmár legalább nem csak légyre, hanem ,,maják"-ra is jó!
![]() ![]() ![]()
Nem mondod, már azok is repkednek?
![]()
Az kéne még , de átvitt értelemben a suliban repkednek.... Úgy hívom, hogy flottában járnak!
![]() Amúgy egy bionicle-ös doboz tetejébe aplikáltam bele! Fajin lett!
Mondom én, hogy igen veszélyes ritka jószág. :yes: Tehát elektromos üzemű. Bár 20 Km egy egy feltöltéssel nem nagy hatótáv.
![]()
De arra jó, hogy átjuss vele a blokádokon. Vagy nem.
![]()
A daru azért van ott, hogy amit lerombolnak azt mindjárt újjá építik? Csinálhatnál egy kverk filmet és ha befut a nagy film akkor árulhatnád a Tiedet is.
Szerintem a daru azért kell, hogy ha hoznak oda festményeket, akkor legyen mit feldönteni...
![]()
Ma már ezt nem tudjuk meg, Laci elment aludni.
Tess: Bővebben: Link
![]()
Üdvözletem urak!
Megosztom veletek mit csinálok amikor éppen nem páka van a kezemben. Szeretek paint-el rajzolgatni. Ez a két kép a mostani termés... ![]()
És ezt te rajzoltad??
Na * n jó ![]() ![]()
Köszi! Pár óra alatt megvoltak. Mutassak neked hónapos munkát is?
Mindenkivel örömmel tudatom, hogy jegyben járok valakivel. Sajnos nem volt itthon más gyűrű.
![]() ![]() ![]()
Egy olyannal légyszi gyűrűzz meg engem is!
![]()
Nem bírtad ki, hogy ne villogjál vele, mi?
![]() Ezért hamarabb fognak lecsapni a sikátorban, mint egy fél kilós aranygyűrűért ![]()
Ez nagyon állat. Én speciál a csigánál leragadtam......
![]()
Ja, az a nagy szőrös kéz is valószínű, hogy nőé
![]()
Te a ferde, két értelmű kérdéseiddel is gerjeszted a bizonytalanságot magad körül.
![]()
Köszi! A poén az egészben, hogy senki nem tanított rá, ovis korom óta csiszolódik a tudásom.
Mutathatsz, jól rajzolsz.
Köb: Nem tudtam nem lehet szleng szavakat használni ![]()
Nem semmi! Egérrel szoktad csinálni?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |