Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1436 / 3649
(#) Action2K válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Ez az
Idézet:
„eltakart arccal "hősködik"”
arra emlékeztet, hogy valaki megcsinálja az év-milliomod legnagyobb bankrablását, de mégsem dicsekedhet vele, mert azzal elárulja magát.
(#) zolika60 válasza Action2K hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Szerintem, ha akar tud a rendőrség tenni. Kérdés akar-e? Sajnos kevés az olyan rendőr aki akar is dolgozni, nem csak lerázni a panaszosokat. Sajnos volt a családban is olyan eset, ami a rendőri érdektelenség miatt a levegőben lóg a mai napig, pedig eltelt néhány év. De ez egy másik történet.
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Ez nem önbíráskodás. Erre inkább az, hogy a polgár próbálja az elkövetőt elkapni, vagy a cselekedetében korlátozni. Amúgy ezt a hozzáállást egyik hatóság sem javasolja, épp azért, mert pórul is járhatunk. Persze mint mondtam, a "vodkásüveg" erejével tán nem lennék erőhátrányban.
(#) Rober_4 válasza Action2K hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Idézet:
„eltakart arccal "hősködik"”

Hát a Zorró is csesznye egy alak volt!
Engem nem zavarna, ha nem hősködhetnék a bankrablással. :smoke:
(#) zolika60 válasza Action2K hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Vagy elfutnak kamerástól, és nem látnánk ezt a vidót a neten.
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Konkrétan itt verésre gondoltam önbíráskodás címén.
Abban reménykedek, hogy a mi hülye jogszabályaink, csak intőpélda más országok számára és nem veszik át...
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Én a verést nem a grafitisek ellen értettem, hanem ők verik meg azt, aki le akarja állítani őket.
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Most már értem, figyelmetlen voltam.
(#) Action2K válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Vagy a lerántott maszkos fejének a kimozaikozása mellet, még egy bunyót is látnánk.
(#) DuMatyi válasza Rober_4 hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Köszönöm, hogy megmentettél, egész számok halmaza!
(#) Szebence válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Van kifejezetten PayPal-os topic! Ott valószínű hamarabb kapsz választ és ez teljesen oda való lenne..
(#) nagy hoho hozzászólása Nov 23, 2010 /

Ma horgászás közben láttam két nagy kócsagot.
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Egymás tetejére állítva?
(#) nagy hoho hozzászólása Nov 23, 2010 /

Testhossza 85-102 centiméter, szárnyfesztávolsága a 140-170 centimétert is eléri. A nemek hasonlóak, bár tömegét tekintve a hím kissé nagyobb, 1030 gramm körüli, míg a tojó mintegy 960 grammot nyom.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Nov 24, 2010 /

Jelzem a hobbielektronika megfelelő használata káros lehet az ember számára!
Most már értem miért nem használják helyesen a keresőt, miért nyílnak a témák egyre jobban, mert aki helyesen használja az így jár.

Javasolni tudom a témaindítónak az uránbányák, és atomerőművi létesítményének alternatív látogatását, különös képen a Csernobili atomerőmű 4 -es blokkjában lévő jakuzzizást.
(#) CIROKL válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 24, 2010 /

Ez sem kutya
séta a pacikkal .
(#) szamóca hozzászólása Nov 24, 2010 /

(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 24, 2010 /

Nekem mondod? Jó párszor jártam már arra. A rajongóknak üzenem, lesz 3. rész is. Üvegtigris 3 -- Exkluzív előzetes!
Találtok a forgatásról is videókat fent, meg még más érdekességeket is. :smoke:
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Nov 24, 2010 /

Csak meg ne lássa ezt az asszony. Már így is egy kétmanuálos, full-pedálos rendszer megépítésén rágja a fülem. Amúgy ilyeneket komponál: Link Ezt csak gyakorlásképpen dobta össze az (akkoriban új) masináján.
(#) _ampervadasz_ válasza CIROKL hozzászólására (») Nov 24, 2010 /

Jujj de futurisztikus.

Mondjuk az ötlet hasonlít a "náza" centrifugájára, mert kicsit úgy jön le a dolog, mintha egy háromfázisú motorral egy 3 ló befogadására képes karámot akarna körbe körbe pörgetni.

idézek:
Idézet:
„adott egy 3 lovat befogadó karám amit egy ékszíjon keresztül hajt egy egyfázisú motor körbe körbe”

Tehát a pacik itt utasok és egy kísérlet része, csak át vagyunk verve, érted?
(#) CIROKL válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 24, 2010 /

(#) _ampervadasz_ válasza CIROKL hozzászólására (») Nov 24, 2010 /

Feladom!

Mondjuk egyszerűen nem értem mire jó ez.

Írja a témaindító:
Idézet:
„Köszi, amúgy csak piros csíkot, vagy befagyasztást szeretnék”

Ki érti ezt. (?)
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 24, 2010 /

Közben látom van egy moderátor nevű és magát annak képzelő frissen regisztrált tagunk is ott.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 24, 2010 /

Konkrétan mi a probléma?
Úgy tűnik mintha nem az első eset lenne.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 24, 2010 /

Meglepően kísérteties hasonlóságot mutat az email cím a moderátor felhasználó nevű valakinek, aki sziliciumnak szólt be (az az ugyan az a felhasználó).
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 24, 2010 /

És tényleg. Ennyi hülyét még nem láttam(már bocs, de tényleg sokan vannak kicsit). :no:
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 24, 2010 /

Igen, igazad van. Sajnos ezért (is) tűnnek el az értékes felhasználók tábora akik építették tudásukkal a fórumot. Megelőzés céljából ezért vettem le az összes elérhetőségem az adatlapomról. :no:
(#) DuMatyi hozzászólása Nov 24, 2010 /

(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 24, 2010 /

Szia Matyi. Az a promóciós videó nagyon jó lett.

Azzal az emberrel meg ne foglalkozz, ezzel próbálja magát éltetni a hobbielektronikán, hogy tovább beszélgethessünk róla, szidjuk, és ez élteti. Talán még mazochista is.
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 24, 2010 /

Én pár hónapja vettem le mindent, és áttértem a - Szamóca szavaival élve - szelektív segítségadásra. Önmagam és idegrendszerem védelmében. Nincs szükségem arra, hogy ha valamit írok, akkor rögtön ott teremjen pár kibic, hogy márpedig az nincs úgy, meg mit képzelek. Mind e mellett felnyílt a szemem és istenigazából látom milyen világban élünk. Én pedig ezzel a világgal minél kevesebbet akarok érintkezni. Továbbá egy az életemben fontos ember is levett az adatlapjáról mindent (személye legyen titok a nagy nyilvánosság előtt). Igazából akkor döbbentem rá, hogy basszus. Nyomós oka lehetett, hogy megtette. Én megteszem megelőzésből.
Következő: »»   1436 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem