Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ahogy korábban írtam teljes mértékben igazad van és egyet értek.
Jelen esetben tényleg megelőzésből tettem én is.
Lacikám, a zene nagyon jó!
(Egy észrevétel: Egy zeneszerkesztéssel is foglalkozó stúdió nem engedheti meg magának ezt a hangminőséget, szerintem minimum 44100/128kbits legyen vagy jobb!) Az éppen beteg, gyógyulni vágyóknak meg had küldjek én is egy saját nótát a Sthilfűrész zenekartól, még 1999-es technikával készítettük: Bővebben: Link
Stihlszerűen annyit mondok csak: jópofa. Kicsit holló színház stíhlusú. Ja és elköszönés helyett: Stohl András, Stahl Judit, Stihlfűrész.
![]() Idézet: „minimum 44100/128kbits legyen vagy jobb!” Igazad van, csak ugyebár "védjük" a termékünket, ezzel a lebutított minőséggel. Vagy szerinted, hagyjam a fenébe és tegyem fel jó minőségben?
Szerintem ne tedd fel jó minőségben magának fogja indikálni, és nem is tudsz róla, mint ahogy a fórumon is megesett, hogy x munkáját y tette fel mint saját alkotását iwiwre, képekben.
Ez is jó ötlet, jobb mint a mostani megoldás. Még olyan is az eszembe jutott, hogy webrádió szerűen streem-ben adni, vagy valamilyen szöveget rámondani.
Ebben ne hallgass rájuk! Ha egy stúdió munkáját meghallgatod, akkor bizony annak csillogni villogni kell, nem fér bele a rossz minőség!
A streemelés jó ötlet, illetve az is, hogy önreklámszöveget mondasz rá, így lelopni sem érdemes.
Mai szösszenetem: A felnin gumi van. Lenin meg Vlagyimir Iljics van?
![]()
Ha kapok fagyasztást akkor biztos
![]()
Azt privátban. Figyelek én kérem.
Jó estét uraim. Nyomott voltam ma, így képernyőre vetettem egy kis romvárost...
![]()
Én is szenvedek hetek óta a Googlével, nem találom meg amiket keresek. (pedig nem ma kezdtem a keresőzést)És a hülye ajánlásai meg még véletlenül sem azok amik jól jönnének. Inkább elírásra alapoz, sőt még a találatok is, pedig rájöhetne, ha már 5ször nem fogadtam el akkor minek erőlteti. Pedig a neten biztos, hogy fönt van az anyag csak én nem találom. Tegnap kb. 10-ből 4 ilyen volt.
![]() (Emlékszem még a 98 körül még egy kukkot sem értettem belőle, még is megtaláltam a szintimhez a programokat a Yahoo-val)
Ha valamiért akkor ezért regisztrálni ide, annyi éve.
![]()
Na akkor azt mond meg mért a mákos tészta a legszomorúbb étel?
![]()
Azért, mert nem lehet utána mosolyogni.
![]()
Üdv. Tudnátok-e segíteni. Van egy PC kormányom aminek a kormánya iszonyatosan ragad. Én most a markolatrészről beszélek. Szerintetek mivel kellene megtakarítani hogy ne ragadjon az ember kezéhez. Próbáltam már mosószeres vízzel de nem segített.
Lehet, hogy a műanyag része rossz. Szerintem valamit rá kéne húzni, mint a régi Lada kormányokon az a szőrös "dekor"
Marketing, reklám, pénz..pénz..sok pénz.
Én kicsit érintett vagyok a témában. Kicsit tudom. Kis megyém egyik potálja pl. úgy tesz ki felugró reklámokat, hogy nem lehet bezárni. Persze tilthatok, de akkor horror lassan tölti be az oldalt. Újabban nem is látogatom ![]() Google is azt adja előbb amiért fizettek és nem azt ami rentábilis. Mi lesz ebből... ![]()
Hát nem tudom. De az a baj a huzattal hogy erre elég kicsi kellene.
Másvalaki?
Nem akarok megsérteni senkit, de ezen behaltam:
google kereső-> kiszel tünde képek -->> képek 2. oldal és mindjárt : Bővebben: Link ![]() ![]() ![]()
Én eddig mindent megtaláltam. Amit nem, az nincs is.
Még azt is megtaláltam, hogy megépítetted a közlekedési rendőrlámpát (próbapanelen), s az időzítés nem tetszett Neked. Igazam van, vagy igazam van? ![]() ![]() Idézet: „Háttal nem kezdünk ..” Csak hassal! Hass, alkoss... :hide: ![]() És ha háttal nem kezdünk mondatot, akkor hogyan kezdjük azt a mondatot, hogy "Háttal nem kezdünk mondatot. "? No meg ha éssel nem kezdünk mondatot, akkor hogyan kezdjük azt a mondatot, hogy "Éssel nem kezdünk mondatot. "?
Köszönöm szépen! A hátos mondatomért elnézést kérek
Miért kell ilyen erős kötésű szalag? Miért nem jó a sima szigszalag?
Mert lemálik. Én azt a fajta bandázs szalagot javasolnám, amit a bicajok kormányára is tekernek. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |