Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
"Csak vigyázz"
Persze-Persze. Amikor megtalálta Fater, akkor is rábögdöstem a kezemre, hogy a szárnyaihoz ne érjek hozzá. Jelenleg kint van, a külső hőmérő szerint +6 fokban, egy cipős dobozban, de nem hagyom kint sokáig, gondoltam abbahagyja a repkedést a hidegben, és ahogy mondtad, visszaalszik. Köszi. ![]() Üdv.Tomi
Hoppá! Neked is a feleségem csomagolt ebédet?
![]()
Találtam egy igen érdekes, játékot .
Itt tekinthető meg. Egész ötletes, nem akarom lelőni a poént benne így nem árulom el mi ez ![]() ![]() ![]()
Üdv mindenkinek!
Mivel lassan aktuálissá válik, ezért merem megkérdezni, hogy szerintetek idén fehér karácsony lesz? Azt hallottam, hony néhány óra múlva havazást mondanak az időjárásjelentésben.
Hát én éppen most találtam ezt: Bővebben: Link
A cikk írójának írói eszköztára szerint: "egyre forróbbá váló északi-sarki térség" ![]() -ben szerintem maximum megfőnek a jegesmedvék. Kár, hogy ebből a melegből mi idén semmit nem tapasztaltunk ![]() Tehát amennyiben tényleg az idei lesz a 2. legmelegebb év, akkor nem árt ha felöltözünk, mert kemény hidegek lesznek. (S talán hó is)
Itt a Dél-Dunántulon már esik a hó, nem is kicsit
![]()
Szakad? Mert itt Borsod megyében még nem esik.
Hali
Itt is kicsi hianyzik a havazashoz. ![]()
Itt sem hó sem eső.
![]() ![]()
Hát... ez nem olyan egyszerű. A héberben a béke szót "slomchá"-nak mondják. Az téveszthetett meg Téged, hogy amikor "Békesség neked!"-ed mondanak, akkor használják a "shalom" szót, de utána mondják a "lechá" szót is. Azaz "Shalom lechá !" a teljes. Viszont, önmagában a "shalom" szó megbékéltet jelent, amire a mi megboldogult kifejezésünk illik, ami ugyebár a "halott"-at jelenti.
Ezért írtam hogy nagyon nehéz lefordítani ezt a bábeli szöveget. 2 óra alatt sikeredett ilyenre, ami nem tökéletes, szinte csak tükörfordítás.
Köbzoli, Action2K, DuMatyi
Köszi a segítséget a kormánnyal kapcsolatban. A benzin nem jött be. De viszont a bandázslás igen. Volt itthon köpper szalag (még a tatám mentette a dél éptől) és betekertem azzal. Eléggé jól sikerült. Köszi még egyszer.
Használjuk kérem helyesen a fok C-t. Szóban is azt mondanád, hogy 3 fok van, nem pedig azt, hogy 3 Celsius. Tehát, helyesen: 3°C. Köszi!
Csak 12-t, de nekem ez gombócból elég.
Wow! Mint a gyári F1-es autókban. Amúgy a benzin is segített volna, ha mondják, hogy használj hozzá gyufáz is. :smoke:
Azért azt nem próbáltam volna ki. De gondolom ezt viccnek szántad (vagy legalábbis remélem hogy annak).
Szoktam én viccelni? Köbzoli, Matyi, valaki? Mondjátok már meg Neki, szoktam én viccelni? :eek2:
Én meggyújtom. De gondolom hogy nem vállalsz a kormányra garanciát
![]()
Nem, miért kéne? A Tied, azt csinálsz vele amit akarsz, akár fel is gyújthatod.
![]() ![]()
Van ötletetek ez milyen mágia? Vagy nem is mágia.
Itt az oldalon kerestem egy felvilágosított programot, megtaláltam egy linket ami működik, a rapidshare mutat. Ahogy rákattintottam az összes gomb fekete hátteret kapott. Remélem újraindítás után helyreáll. ![]()
Hogy valaki ennyire pihent elme legyen
![]()
Hali!
Tegnap túl nagy volt szám. Ma elkezdett szakadni a hó. Erre az egész élet megállt. ![]() ![]()
Miért meg állt az élet ?
Á mindenki serényen lapátolja a havat . ![]()
Meg hát. A vonatok késnek a busz alig alig jár egy ember sem sehol.
![]()
Itt bent a szobában nem jár sem vonat sem busz , esetleg néha az asszony de most az is alszik !
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |