Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Ez nem húzható le sajnos, legalábbis roncsolás nélkül nem...valami mini banán dugó féleségnek kell belemennie...
Tudom melyikre gondolsz, olyanom is van, de ez nem ilyen
Mellékletben lefotóztam a különbséget. A vezetékkel elláott az, amiről te beszélsz, a másik pedig amit most vettünk 50 darabot ebbe valami kis banán féleség megy....
Nem lehet esetleg, hogy a multiméter zsinórjának a végére kell ráhúzni ezt?
Szét is kaptam. Viszont összerakni annyira már nem lehetett
Sziasztok!
A linkelt hestore oldalon is szerepel, hogy ez a 2 mm-es mérethez való-ha 4 mm-es banánhoz vettétek, akkor bizony nem lesz jó... Amit Köbzoli linkelt,az meg rugós szorítós, úgy rögzíthető benne a vezeték. Szerintem próbáld meg kicserélni...
Esetleg ennek a dugasza, vagy a multiméter zsinórjának a mérőhegye.
Hello!
Az lenne a kérdésen, ha ma megrendelek egy alkatrészt ami nekem nagyon fontos lenne, akkor ahhoz vajon hozzájuthatok kedd délelőtt?
Sziasztok,
a Bővebben: Link LEDhez mellékeltek adatlapot? Esetleg fellelhető valahol? Mert a barátom semmilyen találatot nem adott ![]() Üdv, zimpee
Mérőzsinór tüskés része megy bele a kis aljzatba, igaz kicsit erősebben kell beletolni, de legalább "véletlenül" nem tud kicsúszni
(kipróbáltam, elsőre én is azt hittem nem hozzá való, de végül sikerült )Az összerakás sem bonyolult, visszatolod (ha nem tökéletesen egyenes, akkor kiegyenesíted hogy vissza tudjon csúszni), és a végét meghajlítod gyári állapotúra hogy ne essen szét :yes:
Sziasztok,
talán bug, talán nem, de találtam egy "Nem publikus" kategóriát hestore-on. Ha hiba, akkor privátban/e-mailben, elmondom, hol találtam, ha nem hiba, hogy találtam, akkor elnézést ![]() Üdv, zimpee
Szia!
Vannak nem publikus kategóriák. Elképzelhető, hogy valamelyikkel találkoztál. Elmondod melyik az? -- Topi
Szia,
a "nem publikus" kategóriában keres a kereső, lehet rendelni is onnan: a "tű" keresőszóra dob találatokat onnan is. zimpee
A gyártó ezt küldi hozzá, eddig még nem volt 1 reklamáció sem hogy nem hozzá való
Azért kisebb, és vékonyabb a fűtőbetét a sárga pákához viszonyítva, mert a kék páka is kisebb, legalábbis ami a nyél-hegy távot illeti. Vagyis jónak kell lennie.
Ennél a fototranyónál nem jó az adatlap, szerintem.
Tudnátok szerezni PGA2311-as hangerőszabályzó IC-t?
Üdv.
Voltam olyan bátor, hogy olyan alkatrészből rendeltem(SMD LED), amiből nem érhető el 1 db sem! Ilyenkor mi a teendő? Tapasztalatok szerint, ilyen fajta alkatrész hány nap alatt érkezik meg hozzátok? Az egyik fő ok, amiért nekem csakis, és kizárásos alapon az kellett , mikor még van ott több fajta, hogy ez tetszett meg azok közül, aminek van adatlapja.Google-n is rákerestem a típusra, máshol sem leltem rá a szóban forgó LED adatlapjára. A Hestore.hu alatti GyiK-ben nem találtam a kérdésemre a választ, gondoltam felteszem itt, remélem nem baj. Köszi. Üdv.Tomi UI: Mááár csak 25 óra, és 22 perc, holnap este 8 óráig! Nagyon várom! ...mondjuk itt a He-n, ki nem?!?!
Most rendeltem, és csak a menübe figyeltem fel rá, hogy a Bővebben: Link
próbapanelből nincs. Várható, hogy szerezve lesz ebből? Mert haverommal közösen rendelünk, és ez pont neki kel... Rendelés id:H10/11/106406
Üdv.
Meglévő regisztrációnál, hogy lehet utólagosan email címet módosítani? Köszi. Üdv.Tomi UI: De gondolom sehogy, ha már a "cím beállítások"nál nincs ilyen lehetőség
Írsz a HEStore-nak egy rövidke pár szavas e-mailt, adatmódosítás kérésre.
Adminisztrációs és biztonsági okokból csak így lehet e-mail címet módosítani.
Értem.
Köszönöm! Most már tudom, később írok a Hestore-nak ez ügyben is, most már írtam nekik a rendelésemet illetően, nem akarom ezzel is terhelni őket, a már feltett kérdésemre is választ várok tőlük! ![]() ...de van egy olyan sejtésem, hogy már megint h*lye voltam .Üdv.Tomi
Hali!
Lehet csak én vagyok balga, de az Analóg áramkörök / Audio - Video áramkörök-ben a 2. oldalon van egy MCP 41010 I / P nevezetű Digitális potméter. Csak én gondolom, hogy nem oda való? De amúgy a Digitális potméterek "mappában" is ott van. Üdv.
HeStore.hu főoldaláról:
Idézet: „2010. december 11-én (szombat) a személyes csomag átvétel, technikai okok miatt (átvevő hely felújítás) szünetel.” Ezt hogy értitek? Én nem értem ezt a közérdekű információt, hisz szombaton, vasárnap nem is vagytok nyitva. Vagy csak a nyitvántartásnál(elérhetőségek)-nél felejtettétek el feltüntetni, hogy szombaton is nyitva már nyitva vagytok? Üdv.Tomi |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Mellékletben lefotóztam a különbséget. A vezetékkel elláott az, amiről te beszélsz, a másik pedig amit most vettünk 50 darabot

)