Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Sajnos most volt a nosztalgia, a weblapokon nagy volt a kavarc. Sokan nem tudták, az eladók sem. Nándi bácsi sem tudta többek között (rendszeresen jön fel eladni).
Most értem haza én is. Sajnálom hogy rohanósba voltam, de a HMHS-re is kellet mennem, és későn is értem oda. De le is pusztították a javakat a "reggeli hiénák".
![]() ![]()
Tehát ha most volt nosztalgia, akkor 27-én nem lesz vagy akkor is lesz ?
Idézet: „November 27. szombat + nosztalgia.” Matyikám ez tényleg nem igaz ,nekem azt mondták már a múlt héten megvolt a nagy börze ! Most akkor tudsz mondani valami okosat ez ügyben , már egy fél éve a nagy börzére készülök és ezek szerint lemaradtam róla ?
Igen, Laci. Képzeld el, hogy a weblapokon lévő dátumok nem egységesek. Több börzés weboldal is van. Én is a fejemet fogtam, sőt pár eladó sem tudta. Köztük Nándi bácsi sem. Valószínű utólag megvariálhatták, és nem frissítették a honlapokat.
Nem lehetett tudni előre, de sajnos a múltkori volt az év utolsó nosztalgiája, a következő nosztalgia január 23-án lesz. Normál börze november 27-én és Deceber 11-én lesz legközelebb.
Köszönöm Matyikám a felvilágosítást akkor ezek szerint legközelebb csak jó fél év múlva megyünk a börzére , majd valamikor nyáron !
A 27.-eire ki jön? Gafly, Norbi, KD? EM83-asok itt figyelnek nálam! :yes:
Ha ingyen osztod, én megyek!
![]()
Én is megyek szombaton!
![]()
Remélem Gubán Gabi is jön, mert találkánk lenne vele.
Lenne, de ahogy Gubán Gabit ismerem, ez csak akkor biztos, ha már pesten van, és találkoztatok!
![]() ![]() ![]()
Sajnos én is lemaradtam nosztalgiáról a hibás hirdetés miatt
![]() Remélem azért sok eladó is úgy tudja, hogy most lesz nosztalgia és talán több cuccal állít ki ![]()
Szerintem kihagyom a mostanit
![]() Tényleg, kellene EM83-hoz nyákot készíteni...
Csövesbe, CirokL már feltette, nem féltette, közzé tette, kinek kellett lementette, Neki szépen megköszönte.
![]()
Szamóca modi milyen szépen rímesre meg remekelte
![]()
Tockos nincs, de épp formázok egy 450V os MM elkot, megnézzük holnap a nyakadon tartja e a feszt!
![]()
Biztos, hogy nem. Cirka fél-egy óra alatt nullára fut még a legjobb is.
![]() ![]()
Egyikse mer D! Matyinak csak tockosforma jár!
Pont a LAY nekem nehéz.
Vasalsz nekem te még ![]()
Holnap ki megy börzézni?
Sajna melónap lesz. Hogy tehették pont ilyen napra? ![]()
Osztan aztatatat hogy, mikor az van elrendelve a 24.-e helyett?
![]() ![]()
Imi a lányod hozod? Ha igen én is megyek. Sőt valószínűleg mindenképp megyek.
![]()
[OFF]Nem, mert munkanap van.
![]()
Én is szokás szerint tiszteletemet teszem a börzén!
![]() ![]()
Idézet: „egy-két napra használható pákája?” Ez olyan mint az egyszer használatos fényképezőgép? ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |