Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Valaki tud egy jó driftes játékot,ami el fut gyengébb gépeken is?
terep2 vagy elastomania.
10 éve játszottam velük (akkor se sokat) P1-es gépeken. ![]() ![]() ![]() Egy közepes szintű gépre kellenének a játékok,mert driftőrült lettem (megint) ![]() Valami újabbat tudsz,ami olyasmi,mint a D1 Grand Prix? Csak azért rtam azt,hogy gyengébb gépre kell,mert ez a mostani gépek közt nem túl erős. 2,9 Ghz Pentium processzor 2Gb DDR1 RAM 128-as kártya Ennyi áll rendelkezésre ![]()
Jó ideje nem játszottam, azok a réges régi dos-os többségében 2D játékok voltak.
sőt 2002 óta semmivel sem.
Én is ritkán játszok,egész nap a műhelyben vagyok,de most kedvem lett egy kicsit "bekockulni"
Sziasztok! Játszatok 1D -s játékkal, kíméli a gép erőforrásait.
![]()
A feliratot nem láttam. Milyen milyen színű?
![]()
Nekem egyszer sikerült, csak nem tudom melyik gombbal.
![]()
Lövés= CTRL , Nyitás= SPACE , Előre=D , Hátra=A , nem árt ha aktív az ablak, belekattintasz...
![]()
Sziasztok , ha már játék emlékszik valaki a p1-eseken futó Titus- játékra? egy macskával kellett járkálni benne.
A neve: Titus, the fox. Sajnos csak 286-oson, meg 386-oson futott, a P1-es gépem már túl gyors volt bizonyos pályákhoz. Ugyanazoktól (Azt hiszem egyetemisták voltak akkor Amerikában, és egy haveri kör volt) még talán a Prehistorik, vagy más játék,de többet is írtak.
Ha már itt tartunk, ki játszott a "már színes játékokkal" : Charlie the duck, Sint Nicolas, Angelo?
![]() Én szinte ezeken nőttem fel, meg az Oroszlánkirály első játékain, ja és ki ne hagyjuk az Alladint. ![]()
A Titus the fox is színes volt, és elfutott Hercules monitoron is, sőt 256 Kbyte-os (nem elírás!) VGA monitoron, 640 szer 480 felbontásban.
A szoftver érzékelte, milyen monitor van, Herculeshez külön konfigurálta magát! Na ez a nagy kunszt ám emberek.
Akkor már "Heart of darkness". Az 486-os gépen már fut.Bővebben: Link
Én ezzel játszottam nagyon régen, DOS alatt is futott: Bővebben: Link
Csak egy kérdés!
Mennyire vagyok hülye, ha 12-voltos DC áram-mérőt bekötöm 220v AC-ra(ezt 10 évesen csináltam mert az iskolai csengő amit itthol találtam nem ment és megnéztem hogy van e a konnektorba áram )? ![]() Amugy a vége sok szikra és a biztosíték levágása lett ![]()
Nagyon. És nem sokat okosodtál. A 'V' nagy betű; a volt és a V a feszültség mértékegysége, nem az áramé; a biztosítót oldotta le és nem egy szerződésben szereplő biztosítékot.
Gábor, a HG9IEG hívójelű rádióamatőr állomás kezelője.
Ezt jól megkaptad.
![]()
Nyugi, nekem is első dolgom volt egy germánium tűsdiódát közvetlenül rákötni egy laposelemre. Igaz, akkor még 3 forint 60 fillér volt az elem. Vagy már 4 forint 50 fillér? A dióda pedig szépen felizzott üvegburájában. Azt hittem, így kell működnie. KF transzformátor sem úszta meg... Ha jobban belegondolok, szinte semmi.
Gábor, a HG9IEG hívójelű rádióamatőr állomás kezelője.
Az én életemből ezek kimaradtak. Én azzal játszottam. (tudatosan) hogy gáztűzhely forró lapjára tettem a gombelemet. És kellő távolságból figyeltem amint felrobban. Ill. volt egy elég veszélyes baklövésem, amikor egy MZ kipufogó akartam kiégetni. És benzint öntöttem bele, majd meggyújtottam. Amikor kialudt újra önteni akartam önteni bele. (Csak arra nem gondoltam, hogy az még belül izzik.) És persze, begyulladt és szétfröcsköltem mindenfelé. Utána muternak nehéz volt kitalálni, hogy miért szaladgálok én hátra a sok vízzel. (Utólag már azt is tudom hogy benzint nem lehet vízzel oltani.) Szerencsére csak kis mennyiség fröcskölődött ki. És azt sikerült eloltanom akkor.
![]()
Mit gondoltok erről a lemezjátszóról? megérné megvenni? Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |