Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Istenem! De szép! Gyerekkoromban Sopron melletti erdőkben még láttam. Aztán eltelt 30 év... Köszi a képet, jó volt újra látni.
Én utoljára kb. 1 hete láttam.
Viszont én jégmadarat (azt hiszem ez a neve) láttam nagyon régen, majd lehet kimegyek a folyópartra, aztán hátha sikerül lefényképezni egyet.
Közben én is fényképeztem. Igaz nem jégmadár, de velünk lakik.
Vajas sajtos trutymász. :finom:
Bővebben: Link
Az energiáról jut eszembe:
Tegnap voltam a belvárosban, és az egyik téren volt egy áramszolgáltatós kamion 3db kerékpárral, és sorban álltak az emberek, hogy tekerjenek egy kicsit, közben egy gép jelezte, hogy hány mW/h a teljesítménye. Nekem sikerült 5148mW/h-át tekernem 2perc alatt. Hát rendesen elfáradtam, csak azért, hogy egy 5W-os telefontöltőt 1 óráig működtessek. :gumicsirke:
Gondolom hallottatok a Tiszavirágzásról.
Napok óta fotósokat viszek a virágzás helyszínére. Sajnos nagyon nehéz röptében lefényképezni még profi gépekkel is. Egy fotót teszek fel:
Még jó hogy szólsz!
Itt a Körösnél is láttam egyszer, csak mindig elfelejtek kimenni és megnézni. Na holnap ki is megyek, nem tudom itt mikor éledeznek... vicsys: holnap szerintem én is csinálok egy párat. Köszi a linket!
Lehet, hogy a mátrixban is valahogy így kezdték eleinte, aztán jött a bedrótozás...
Belvárosban? Talán Miskolcon?
Úgy tudom hogy most itt vannak a biciklik. Én Pesten láttam őket, de tekerni nem tekertem rajtuk....
engem is erdeleklne, munkahoz szuper lenne
No egy kicsit feldobom a hangulatot.
Bővebben: Link
Egy évvel vagyok idősebb nála. :beka3:
Így képről nem mondanám 14 évesnél öregebbnek.
Itt hát! A városháztéren voltak vasárnap.
Hogy ez nekem nem jutott eszembe. Köszi
Nem gondoltam volna hogy van a közelemben is fórumtárs.. Általában ilyen elveszett emberek vannak errefelé (hetente 1X fórum stb..)
Hát igen. Elég (el)veszett egy hely! :eeknoes:
Az biztos! Van oylan hely ahol minden szomszéd reggelve van, itt meg.....
Mennyen frászbúkra
Biztos lájkolták volna ezt is neki
Megnézem úgy is éjszakás leszek. Pontosan mikor?
Köszönöm, hogy szóltál! Pedig tegnap elhatároztam, hogy ma korán fekszem. Ezek szerint mégsem... |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Viszont én jégmadarat (azt hiszem ez a neve) láttam nagyon régen, majd lehet kimegyek a folyópartra, aztán hátha sikerül lefényképezni egyet.

:finom: 
Köszi a linket!
Köszönöm, hogy szóltál! Pedig tegnap elhatároztam, hogy ma korán fekszem. Ezek szerint mégsem...