Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kár. Remélem nem mindenki van így ezzel, mert volna néhány kérdésem. A kugli sem volt a barátom.
Jó reggelt. Tegnap este ideért Svájcból a hidegfront. Akkora villámok voltak , hogy még én is becsokiztam pedig szeretem őket. Nekiláttam az elektronikai eszközök áramtalanításához mikor a kombi cirkót villásdugóját húztam ki akkor jött is a nagy csitt-csatt a villany el is ment abban a pillanatban. A mosógépről viszont megfeledkeztem... De túlélte működik szerencsére.
Megint hétvégére ér ide a rossz idő. Egész héten bent poshadunk a melegben, hétvégén meg ázunk-fázunk.
Tv-ben volt róla szó , hogy a hidegfrontok átlagosan 7 naponta jönnek. Most pont hétvégére esik... Az tény , hogy most nincs strandidő ennek sokan nem is örülnek. De azért kellett egy kis hűvös. Nálam a lakásban 26 celsius fok volt tegnapelőtt éjszaka. Tudtam is aludni vagy 2 órát.
Sziasztok!
Hát igen ennek én sem nagyon örülök,hogy pont hétvégére romlott el az idő. :S Pedig holnap grillezés lesz.Na de így szerintem a garázsban leszünk kint meg a húst sütjük a garázs előtt.Így ha úgy alakul betudunk menni az eső elől. Abban is van valami,hogy jó ez a kis hidegebb idő is néha.Kellett már csak ne most jött volna.
Egy kis reggel ébresztő. Habár nekem elég sok időbe telt megtalálni mind a 3 különbséget
Én is csak poénnak szántam. Viszont a videók mint például EZ Azért nem hiszem h valóságban valaki enyire megijedne, viszont jót lehet rajta röhögni.
És még 1x bocsánat érte.
Na, a matekom is 17 pont körüli lesz..
Remélem gondoltatok rám ! :yes:
Gratulálok. Írtam is, hogy ne legyen rosszabb.
Köszi fiúk! Nemsokára, napok kérdése,és lesz eredmény! Majd írok !
Én 20 pontra számítottam.
A 17 nagyon jó eredmény, gratula!
Hát, az késő bánat. Anyanyelvből nem vagyok egy ász, a matek se megy annyira..
Sziasztok, szia Szamóca.
Nem vagyok egyáltalán diszkó fen', de el kell ismerni, hogy ez az ember érzi és tudja is, hogy mi az a "zene" fogalma, ezért csak egy pici észrevétel, semmi más: Használhatott volna két szintetizátort, hogy a hangok ne álljanak el egymástól, mert a szintetizátor "hamissága" és a zongora "valódiságával" szemben részben élvezhetetlenné teszi az összhatást -még így a jutyúb' minőség ellenére is- , de gondolom ez szándékos, így valósítva meg kopízhatatlanságoságot', arról nem is beszélve, hogy a dob szerelés igen (szó szerint is) monotonra sikeredett.
Mivel alapból zongoratanár, ezért izélgeti a zongorát olyannyira. Olyan videója van fenn a legtöbb. A T2-es hangzásvilága pedig közelebb áll alapból a játszott műfajhoz. Ez pl. zongorán hülyén hangzana,attól függetlenül hogy lejátszható.
Az a nagy dolog a csákóban, hogy olyan zenéket játszik le, amiket számítógépen raknak össze, és nem élő játékra lettek kitalálva.
Idézet: „....olyan zenéket játszik le, amiket számítógépen raknak össze, és nem élő játékra lettek kitalálva.” Ezért is fejeztem ki elismerésem e téren, mert tényleg lélegzet elállító ez a teljesítmény amit produkál.
Áú! Meg egy szakadt szmájli!
![]() Remélem nem vársz szakvéleményt, mert a fülorrgégészemmel beszélek telefonon, jelentős halláskárosodás feltételezhető fennállásának okozatának előreláthatósága miatt, bár feltételezhető az agyhalál után élet bizonyítékának mozzanata is, mert ezt a halálos ágyam, agyhalálos állapában kreálódott állapotomban bebíbelődtem össze, bár nem állok hidrogén törve okszid' hatása alatt. ![]() Azon se csodálkozz ha Ki mit építettben egy agy inkubátort építettem hozzászólást fogsz találni és az nem danirobot lesz.
Majd kapsz az arcodra, csak koboldozzá itten!
Hello! Nem tudjátok véletlenül, hogy a PC tápnak melyik csatlakozóját kell a vincseszter tápcsatlakozójába tegyem? Pontosan 5 ugyanolyan van, ami talál bele, mindegyiknél ugyanolyan a színjelölés. A teljesítményben van különbség?
Mindegy. Mindegyik egy helyre van kötve. De ez itt az offtopic.
Bizony, ahogy moltam kolléga is mondja.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Hogy két szakadt szmájli legyen...