Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
A kommenteket nem olvastam el, csak a szöveget. Egyébként ha a kép alá pár centivel lejjebb néz az ember, és eközben a képre koncentrál, és amikor a 2 láb fedi egymást, akkor meg tudja fordítani a forgásirányt akarattal is. De azt is érdemes kipróbálni, ha lementjük a képet, akkor 2x meg kell nyitni, és egymás mellé tenni.
Már láttam valahol akkor is nagyon tetszett. Nekem alapból jobbra (órajárásával megegyezően) forog. Megtudom fordítani de ahogy pislantok rögtön megfordul.
Ja, ez a photoninduction lesz, épített magának egy kompakt 200kV-os trafót, és azzal nyír ki mindent, amit talál otthon. Meg beletesz egy magnetront egy számítógépbe, és ehhez hasonlók.
Bővebben: Link
Még több öreg tévészett: Bővebben: Link. A korai színesek érdekesek!
Nekem a mechanikusak is tetszenek. A színesekben főleg az számomra a csoda, hogy ott már akkor volt, amikor nálunk még fekete-fehér sem igen.
Semmi nem tart örökké. Lassan 4 év eltelt azóta.
Jesszusom...
![]() És ez 6400$-ért... Aztán a gazdaglökött kiül a százemeletes torony ablakába rottyantani ezen, mint a filmen? Nooormáális? Ha megjelenik végre a popup, hogy Világvége [Ok] / [Cancel], akkor egyértelmű lesz a választásom...
Ilyen nekem is kell! Úgyis költözni készülünk, nem kellene rakodókat, meg teherautót fogadni, simán elsétálnának az új lakásba a bútorok!
![]()
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én szívesen el laknék egy ilyen otthonban...
![]() ![]()
Én pedig ilyenben: Bővebben: Link
Már csak a maradék 3 milliárd forint kell hozzá.
Nem rossz!
![]()
Én meg már azzal is elégedett lennék, ha végre megvenné valaki a házamat, hogy én is megvehessem azt, amit kinéztem...
![]()
Kinek a pap, kinek a paplan...
![]()
Én is láttam ma egy különleges izzót. Sőt bele is ittam.
Bővebben: Link
Mellényzsebből lepacsizom! Bil Géc voltam, sziasztok ! :integet2:
** Így költöznék néznének az utcán......
![]() ![]()
Azért bátorkodtam nyitni, mivel érdekel a boltokban található áruvédelmi rendszerek működése! Semmi hátsó szándékom nincs, nem az érdekel hogy hogy lehet kijátszani őket, stb, csupán a működésük érdekel
A lap alján, az áruvédelmi rendszerek letöltése nem kér jelszót. Ez egy PowerPoint bemutató.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |