Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Ha nem rakéta hajtotta volna hanem az ember, na akkor volna valami.
![]()
Ez bizony így van. Akinek nincs esze, jobb ha nem is gondolkozik.
![]()
Hello mindenkinek !
Felkeltette a figyelmemet ez a ledes alagút a lényege annyi hogy van egy keret ami ledek vannak és egy tükör ami visszatükrözi de nem értem .... otthon én kipróbáltam 1 leddel és csak a tökörképét láttam... Akkor most hogy van ez ??? ![]() ![]()
Nemgyenge !
![]() ![]()
Érdekes egy kép.
Bővebben: Link
Mandelbox térbeli fraktál zoom videó HD-ben:Bővebben: Link
Sziasztok!
Talán elmenne a lábortáp építés topikban is, hátha valaki ötletet merít... Bővebben: Link
75 éves tv. Talán titeket is érdekel.
![]()
Üdv!
Régebben halottam hogy létezett Magyar fejlesztésű elektromos kisautó ha jól emlékszem panda elnevezésen futott. Van valakinek valami infója róla?
És a 20 éve egy Miskolci mérnöktanár által készített hangtalan autóról, amely a"útszélen található üzemanyag"-gal megy? A Kapacitív motorról (generátorról) mely hatásfoka 30%-ot is meghaladja az indukcióssal szemben?
![]() Azt hiszem ezekről a Magyar találmányokról nem fogunk hallani soha........ ![]()
Erről nem is halottam még. Hol lehetne az ilyeneknek utána járni? Mert ugye a net nem egy hiteles forrás.
Érdekes kivezérlésjelző.
Bővebben: Link
Szépnek szép, látványos is , csak kormozva ég
![]()
Ezeket a televízió Felkínálom című műsorában mutatták be anno a feltalálók, akik eltűntek a közvélemény elől. A kapacitív motorról azt mondta a feltalálója hogyha Pakson lecserélnék a generátorokat ilyenekre, az országot simán el tudná látni energiával. Bemutatott egy bicikli dinamót amit átalakított. (ugye 6V 3W) Egy kis Polski első fényszóró világított róla, ahogy hajtotta a műsorvezető! Mutatta hogy megy víz alatt is, nyitott belsővel! Tekercs nem volt benne.
Szerintem, ezekről nem kapsz információt sehol. ![]()
Én a hordógörgős késélezőt keresem. Egyszer bemutatták, azóta híre hamva se. Nem reszel, nem köszörül, hanem nyújtja az élet, mint a kaszaverés.
Kár értük. Azért még kutakodok és ha találok valamit közlöm.
amelyik irányba akarom.. :yes: Már volt egyszer, talán tavaly, vagy tavalyelőtt. Bár egy újszülöttnek minden vicc új.
![]()
Egy darabig eltartott, mire kiderítettem, hogy a képben nem fordul meg a forgásirány (mindig úgy tűnik, hogy hirtelen vált irányt), mert ha ránézek, véletlenszerűen látom jobbra és balra forogni. Ha 2 gif képet egymás mellé teszek, akkor meg az egyik jobbra a másik balra forog
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |