Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Te elvetemült ferdeMaty! Hogy mágneseződjön fel a flimplid!
![]()
Akkor mágnesként vonzanám magamhoz a nőket.
![]() ![]()
Remélem ebben az évben találkozhatok a poénvadász Matyival, majd tavasszal a börzén
![]()
Én ezt a helyedben nem várnám ilyen lelkesedéssel.
![]()
Vedd hozzá, hogy ő évente egyszer lát! Neki még "unikum" vagyok. Ünnepnap. Neked már nem.
![]()
Nekem is hasonlóan kis méretű toroidra lenne szükségem, viszont a 12V és 60V szekunderrel.
Azokhoz az emberekhez szólnék, akik a jövök a szombati börzére és van 75-ös pvc csövem és szívesen adok belőle halmazok metszetében állnak.
![]()
Mi vagy te? matematikus? Most akkor halmozod az élvezeteket vagy élvezed a halmazokat?
![]()
Szikrákat akarsz hányni? Ha esetleg Jákob létrát tervezel egyszer, azt szívesen megnézném...
![]()
A primert akarom kisebb átmérőjű pvcre tekerni (most 110-esen van), de sehol sem találok ennél lényegesen kisebbet..... Ezért gondoltam, ha valakinek van egy kicsi fölösleges, akkor valami kárpótlás reményében elhozhatná nekem....
![]() DuMatyi: is-is ![]()
Papírcső is jó, olyan amikre a szőnyegeket, textíliákat szokták tekerni.
Tudom, hogy az is megfelel, sőt jobb is, de jobb szeretném inkább pvc-vel megoldani.... Csak sajnos sehol sem árulják ezt a méretet....
ÁÁÁÁÁÁ, ezt a honlapot hogy gondolták
![]()
A hangfalad be volt kapcsolva? Én majd le ugrottam a torz köszöntőtől.
![]()
Be persze, még jó, hogy csak laptop ez most.
![]()
Köszi a tippet, lehet, hogy ez a megoldás fog maradni.... De legalább már van egy hely, ahol árulják, még ha megrendelésre is. 63-as csövön van a szekunder, a másik meg, hogy azt szinte mindenhol lehet kapni...
![]()
Holnap akit érint és / vagy érdekel: 7:15 és 30 között a népliget autóbuszállomás mozgólépcsőjénél gyülekező.
Például engem érint, de szerintem ezen nem lepődsz már meg!
![]() ![]() ![]()
Lehet én is ellátogatok, ha nem alszok el, meg ha lesz kedvem hozzá.
![]()
Kérsz ébresztőt?
![]()
Az attól függ hogy lefekszem-e.
![]() ![]()
Hánykor?
Szerintem ha elindultál Pestre akkor simán jó lesz!
![]() ![]()
Téged is? A "házinéni" nem tudom, hogy mennyire örülne.
![]()
Nekem elég lesz a telefon ébresztő funkciója!
![]()
Mit tudom én, kb. 7-kor jó lesz.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |