Fórum témák
» Több friss téma |
Szia
Nekem is volt ilyen gondom, én átkondiztam a tápot (már pont esedékes volt, volt köztük kinyílt is) és megszűnt a zaj. Bár nálam nem ilyen magas frekis volt a zaj, inkább olyan berregésszerű.
Grafikust ne helyezd feszültség alá, mert csúnya hangokat fog kiadni, égnek áll a haja meg büdös is lesz.
Mire gondolsz? A VGA kártya elég szofisztikált dolog, a rajta lévő PWM-ek elindulása egy rahedli feltételhez kötött, nem abból áll, hogy tápfeszt adsz neki és elindul.
19kHz-et szó nélkül meghallok. A 20kHz már odafigyelést igényel.
Szokásos dolog: A hangerőszabályzó panelen némíts mindent, kivéve a hanghullámot. Mikrofont is, ha használod, akkor az úgyis a felvételi keverőn lesz állítva és nem a lejátszásin.
Rendben ilyen válaszra vártam. Köszi. Akkor csinálok pár mérést, kiporolom és a gépben próbálom ki.
P4P800 simán butul USB-ről. A pendrive felesleges nyúzása alatt mit értesz? Úgy gondolod, hogy megviseli az adatolvasás, vagy a próba erejéig a csatlakozó egyszeri bedugása? Egyiktől sem kell tartanod.
19KHz??? nem semmi ,Akkor Te is tudsz úgy közlekedni mint a denevér
![]() A formázásokra gondoltam a nyúzás alatt. Nem tudom, mert a boot sorrendben csak a CD illetve a HDD szerepel mivel a Floppyt töröltem. Van egy WinSetupFromUSB_0-2-0 nevű program amivel megtudom csinálni a bootolható USB-t,remekül működik olyan gépeken ahol betudom állítani hogy arról induljon de az ASUS-on nincs ilyen lehetőség vagy még nem találtam meg. De mindjárt kipróbálom. Az optikákkal kapcsolatban mi a javaslatod?(Noti ODD)
Nem hogy simán, de sehogy sem butul USB-ről :no:
Egy hete raktam össze utoljára P4P800-as lappal gépet és a pendriveomról teszteltem. Merevlemezként kezeli, így a boot-sorrenden kívül szükséges első merevlemezzé beállítani. De a boot-menüben is ott kéne legyen.
Hali!
Erre vonatkozott az első kérdésem.Próbáltam úgy is mint ahogy írtad ,de dobott egy KÉK halált.A boot menüben nincs jelen ,csak akkor ha első merevlemezként beállítom de ezt is írtam.
És mi állott abban a kék halálban? Ha jelen van, de nem indul, akkor vagy nem jó az indítóterület az eszközön, vagy az USB2.0 képességet tiltani kell BIOS-ban, vagy azeszköz nem szereti a lapot/fordítva.
Esetleg bios frissitest probalj meg eloszor. Lehet, hogy csak idovel kerult bele a biosba az usb boot.
Lehet hogy valamit eltoltam ,mert addig eljutott hogy, a Hardverkiépítés ellenőrzése, aztán nyomta a nagy KÉKet.Azután áttettem a laposba az USB-t de az sem indult pedig arról pakoltam fel rá az XP-t,mivel a CD rom nem jó.
Ez P4P800-VM-S lap 2005-ös BIOS van rajta.Állítólag a sima VM nem jó hozzá.
Érdekes módon ha megcsinálom az USB-t és indítom róla a lapost ,rendesen elindítja a telepítést.F3-mal megszakítom beleteszem az ASUS-ba ott már nem csinál semmit illetve csak annyit amit már le is írtam ,hogy elkezdené a telepítést , betölti a kernelt, de mielőtt kérné az entert, bejön a nagy KÉK.
![]()
Akkor tehát bootol USB-ről. De jó, hogy kiderül azért végre, hogy eddig csak a kapu mellé lődöztünk. A 0x7B a nem elérhető boot-eszköz nevet viseli. Akkor fordul elő, ha a rendszert indító eszköz a betöltött illesztőprogramokkal nem kezelhető, vagy eszközinicializélés során elvész (USB-nél ez fordul elő inkább). Ezügyben vagy a pendrive-ra tett telepítő paraméterezése van elrontva, vagy a használt illesztő (ez rendszerint a Win2003 USB-kezelője kéne legyen) nem megfelelő. Mivel csináltad azt a telepítőt?
WinSetupFromUSB_0-2-2 a program neve.Van itt még egy kis gond, miszerint ha meg csináltam az USB-t,a laposon elindítom a telepítést próbából,akkor rendesen teszi a dolgát.De ha még egyszer ki akarom próbálni ugyan azt a telepítőt akkor csak az írja ki hogy válasszak operációs rendszert,de a telepítés nem indul,csak ha újra felrakom az XP-t az USB-re.Az eszköz egyébként egy Kingston pendrive 2GB
Bekötöttem a gépbe és íme az eredmény. Szerintem RAM hiba. Egyik képen a BIOS, másikon a windows safe módban látható. Vagy más hibára utal a jelenség?
Bővebben: Link
Ezzel próbáld meg (letöltés az első hsz alján). Kell hozzá egy telepítőlemez (célszerű bemásolni egy mappába a lemezen), aztán a letöltött, kicsomagolt archívból a cmd-t futtasd és ezalapján csináld meg az eszközt. Nem bonyolult, a legtöbb beállítás alapértelmezetten jó, a forrást és ha akarod, a telepítéskor beírandó adatokat kell megadni, aztán két perc alatt elvégzi.
Hali az lenne a problémám hogy van egy asus x51rl laptopom és amikor a youtubot megnyitom akkor lefagy a gép és újraindul szerintetek mitől lehet ez?
Csináltam egy másik fajta telepítőt EZEN leírás alapján.A lapost prímán viszi de az ASUS-nál a kernel után, szintén el akad és adja a megszokott KÉK-et.Viszont olvastam valahol, hogy nem is fog menni, ha első merevlemeznek látja a gép az Pendrive-ot mert ide akarja telepíteni az XP-t .Végül is nem érdekes mert befejeztem a kísérletezgetést.Mindenesetre köszi a linket , majd egyszer kipróbálom mert azért nem lehet hogy másnak sikerül nekem meg nem
![]()
Szerintem a legjobb megoldás, ha van egy külső USB-s DVD olvasód (íród)... Manapság már nem nagy pénz és - mivel a sok itteni hozzászólásodból azt látom, hogy sok gép fordul meg a kezeid között - kifejezetten hasznos tud lenni, ha van egy a polcodon. Ezzel pl. az ilyen USB-ről nem megy a telepítés gondokat lehet nagyszerűen orvosolni
![]()
Szia!
Van benne valami! Majd szétnézek a piacon ![]()
Nagyon úgy néz ki,hogy memória gyanús a VGA!
Főleg, hogy a win7 USB eszközről telepíthetősége annyiból áll, hogy a meghajtót aktívvá teszed és a telepítőt mindenestül a DVD-ről egyszerűen rámásolod.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |