Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia.
Köszi a segítséget, ismerem a programot, megpróbálom leszedni vele. A probléma az, hogy egyetlen egy oldal az egész és Flash objektumok, meg animációk vannak és ennyi.
Megpróbáltam és nemigen jött össze sajnos.
Köszi mind a kettőtök sokat segített "like"-oltam
Tudja valaki hogy Power Point-ban hogy tudom azt megoldani, hogy a diák váltásánál ne induljon mindig újra az aláfestő zene?
Nem kell mindig a hangszedőt a lemez elejére tenni...
Logikus annak aki használt már ilyet, nekem ez az első.
De a nincs hang, az számomra azt jelenti, hogy nincs hang, és nem azt hogy nem indul újra diánként ugyanaz. És még egy kérdés kedves májszter. Hogyan lehet a PPS bemutatót áttenni, a tecsövednek is emészthető videó formátumúra? ![]() Mondhatod úgy is hogy diákokok.
Bővebben: Link Hehe, ezt már régebben én is megtaláltam...
Vannak ilyenek.
Ömm... Ez még az első HE-s videoversenyre készült...
Természetesen én is a NYÁK- készítéssel kapcsolatosan alakítottam. Ez pedig egy "kapcsolás" a levilágító készülékhez. Bal felső sarokban a "hálózat", alatta az időzítő, jobb alsó sarokban az előtét, jobb felső sarokban pedig az általam kitalált (?) és használt higanygőzlámpás levilágító. A kék, barna, zöld- sárga csíkok pedig a vezetékezést szimbolizálják. Középen a lefújt, levilágításra váró panel látható...Bővebben: Link Ezt a képet is arra az alkalomra szerkesztettem.
Bővebben: Link Itt látszik, hogy higanygőz lámpa az, csak halogén házba tettem be érintésvédelmi szempontból, illetve a fény terelése miatt. A fojtóval kapcsolatban minden bizonnyal igazad van, az eredeti képe volt akkora méretű, hogy könnyebben tudtam rá tudtam ollózni erre a képre.
Ezt nézzétek:Bővebben: Link
Shalafi66 a *** "kiküldte" az audiodiy fórumot az előbb!
Nem tudom, hogy ki mit tud az esetről. Mindenesetre, volt egy 100%-os szavazás a leváltásáról. Eredetileg egy közösségi tulajdonban lévő fórumot orzott el galád módon (eredetileg az üzemeltetést vállalta el, kizárólag azt). Később kisajátította. Ma kitört ellene a forradalom gyakorlatilag erre ő lekapcsolta az audiodiy fórumot!
Ja az elmezavarhoz még a tegnapi HE-s kitiltása is hozzásegítette. Plussz a 100%-os többségű ellene kezdeményezett szavazás után visszaélt a rá bízott hatalommal.
Én nem csodálokozom a szavazáson..igen sok emberrel elég negatívan viselkedett.
De nem ám.. és ebben meg micsoda csajok is vannak...
Ez az első ilyen pöpösös izém, de majd még készítek hasonlókat.
Hogy nehogy arra tévelyedjél még egyszer?
![]() Mint a viccben. - Két kutya sétál az utcán. -Te! Ez nem a Vágó Pista háza? -De Az! -Megjelöljük?
Várom a: "Tangóharmonika szólók a szép didik világában" c. művedet!
Mármint te fényképezted a csajokat? Őszinte elismerésem
Én meg a "Szájharmónika szólók didiken" -című videóját nézném szívesen!
Valamiért nem lep meg. Semmilyen irányból. Az internet egy sajátos demokrácia. Azé a végszó, akinek a kezében van a főkapcsoló (tulaj) - lásd a Közel-keleti lázongásoknál uppsz lekapcsolták a netet. Azért az neccesebb lenne, ha egy ilyen elmeháborodott kezébe kerülne mondjuk egy atomtöltetet indító piros gomb
Mármint erre a piros gombra gondolsz itt mellettem? :miaz:
Tenyerelj rá, és kiderül, minek a gombja az!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Bal felső sarokban a "hálózat", alatta az időzítő, jobb alsó sarokban az előtét, jobb felső sarokban pedig az általam kitalált (?) és használt higanygőzlámpás levilágító. A kék, barna, zöld- sárga csíkok pedig a vezetékezést szimbolizálják. Középen a lefújt, levilágításra váró panel látható...